Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet tra 23, 2026 03:11

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Ned pro 07, 2014 16:39 

the L je napisao/la:
romanac je napisao/la:
Vidim ove postove od L i pitam se zašto sam samo ja kažnjavan zbog trolanja a nisam napravio niti 10% od onoga šta je on?

Pa zar ovdje ne smijem postavljati pitanja?
Mislim da je moja komunikacija iskrena, nemaliciozna, konstruktivna, kulturna i civilizirana.
Očito tvoja nije bila.

Ne nego sam ja pisao o tradiciji a ti možeš trolati s modernizmom koliko hoćeš.

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 16:43 

romanac je napisao/la:
the L je napisao/la:
romanac je napisao/la:
Vidim ove postove od L i pitam se zašto sam samo ja kažnjavan zbog trolanja a nisam napravio niti 10% od onoga šta je on?

Pa zar ovdje ne smijem postavljati pitanja?
Mislim da je moja komunikacija iskrena, nemaliciozna, konstruktivna, kulturna i civilizirana.
Očito tvoja nije bila.

Ne nego sam ja pisao o tradiciji a ti možeš trolati s modernizmom koliko hoćeš.

Kao prvo ti kao vjernik bi trebao znati da je grijeh reći lažna svjedočanstva. Te pomalo nekulturno nazivati nekoga trolom bez osnove. Koliko god ponavljao tu mantru ona neće postati istina.

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 16:47 

the L je napisao/la:
[q
Kao prvo ti kao vjernik bi trebao znati da je grijeh reći lažna svjedočanstva. Te pomalo nekulturno nazivati nekoga trolom bez osnove. Koliko god ponavljao tu mantru ona neće postati istina.

Trebao bi se obratiti na tradicionalizam a ne trolati gluposti

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 16:48 

romanac je napisao/la:
the L je napisao/la:
[q

Izgleda da trol ostaje trol. :; romanac i njegova mantra!

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 16:50 

the L je napisao/la:
romanac je napisao/la:
the L je napisao/la:
[q

Izgleda da trol ostaje trol. :; romanac i njegova mantra!

Za tebe i admina je svak spominjanje tradicije trolanje ali ti možeš o glupostima na svakoj temi i nikom ništa. Nepravda me boli!

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 17:00 

romanac je napisao/la:
Za tebe i admina je svak spominjanje tradicije trolanje ali ti možeš o glupostima na svakoj temi i nikom ništa. Nepravda me boli!

Ja uvijek ostavljam svoje postove da njima presudi admin i ostali forumaši. Mislim da bi i ti trebao. Ne moramo se slagati. Zato raspravljamo. No ti samo ponavljaš tradicija, tradicija kao neku mantru. Rađe se ukljući u razgovor i daj svoje mišljenje i stav. Podjeli svoje znanje. Nitko ne može znati sve. Uistinu milsim da je gubljenje vremena ova rasprava.
Sori ali neželim više odgovarati na tvoje optužbe. Branim se šutnjom od sada. Ako nastaviš ideš na ignore.
Još nešto:
I nije krivo biti u krivu. Krivo je ne priznati kad shvatiš da jesi.

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 17:27 

Dragi forumaši, pogledajte samo koliko je ponosa u vašim zadnjim postovima...PONOS!
Povucite paralelu...Zbog ponosa/uobraženosti (itd. itd.) je Lucifer "pao" - zbačen je!

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 17:52 

zdrave je napisao/la:
Dragi forumaši, pogledajte samo koliko je ponosa u vašim zadnjim postovima...PONOS!
Povucite paralelu...Zbog ponosa/uobraženosti (itd. itd.) je Lucifer "pao" - zbačen je!

Gledam i ne vidim. Za tvoj info ponos=/=govorljivost

Vrh

PostPostano: Ned pro 07, 2014 18:20 

the L je napisao/la:
teo je napisao/la:
Ignisardent je napisao/la:
Klasičan slučaj ljubomore, ili ambicije možda - prvo je slušao šefa, a onda pomislio da može i on biti šef.

da bilo mu krivo što Bog više ljubi nas nego njega a onda je izgleda pomislio da je u tome Bog pokazao slabost i htio je preuzeti vlast

Hm. Ne znam na pamet ovako ali kada sam čitao Bibliju, mislim (nisam siguran) da je vrag pitao Boga da ode napastovati Isusa. Ukoliko sam u krivu potražiti ću gdje ga je vrag pitao za dopuštenje da ode napastovati nekog (ako ne samog Isusa).

Teo kaj ti kažeš što u Bibliji nigdje ne piše tri kralja a mi imamo Sv. 3 kralja. Gledano povijesno, tko su po tebi bili ta 3 ili više kraljeva. Medijci ili ...?

U Bibliji pišu samo tri vrste poklona koji su kraljevi darovali pa se može zaključiti da je npr. viša kraljeva darovalo tamjan ili zlato.

oprosti ali ja ne znam gdje si ti vidjeo da ja spominjem 3 kralja

Vrh

PostPostano: Sub sij 03, 2015 23:16 

Lucifer je pao jer se htio uzdici iznad Boga.
Takav sistem je neodrziv, i Bog ga je pustio da propadne. Sam je sebe izbacio iz raja, sam sebe je zatvorio za Boga. Ljubav je kljuc koji otvara vrata, a Lucifer do tog kljuca nece moci nikada.
Da li je moguce da je Luciferov pad zapravo ljudski pad, da je nasa najniza priroda upravo sotonska, jer nema gore zvijeri nego li je covjek?! Po naravi mi smo oholiji od paunova, prozdrljiviji od svinja, prilijepljeni smo za zemlju vise od zapuhaca, gadniji smo od jaraca, zavidniji od zmija, ljuci od tigrova, ljeniji od kornjaca, slabiji od trstika i nestalniji od vjetrokoza.
Lucifer je zapravo dio nas, u nasem je tijelu cije zelje trebamo razapeti da bi Krist unutar nas mogao djelovati i mjenjati nas. Onaj unutarnji plamen koji odzvanja upravo tvojim imenom.
Ako se taj plamen ugasi, tada osoba postaje Lucifer, sotona, unisten covjek bez svrhe i osjecaja, bez mogucnosti popravka, spasa, ukratko pakao.
Bez Bozjeg djelovanja u nasim zivotima zasluzujemo jedino pakao.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata