Jeremija je napisao/la:
Očito s tobom ne može nitko raspravljati o Međugorskom Fenomenu, ti si zauzeo svoj stav na temelju novinskih članaka,dokumentaraca i .......!
ne možeš primiti argumente pa onda napadaš po liniji "ne može se s tobom"...pa da, kada ne znaš kako odgovoriti onda:
1. napadni onoga koji je argument(e) iznjeo
2. iskobiniraj priču koja ne dokazuje ništa ali mora izgledati kao da dokazuje.
krenimo redom:
Citat:
Od prvih dana dobro poznajem sva zbivanja oko Vidioca, pa tako mi je poznat ovaj dio koji se vidi na videu.
da pogodim, vidio si kako vide Gospu...ono, jako bitna stvar koja ništa ne dokazuje osim da imaš nekakve veze s tzv. "vidiocima" i što upućuje na stvar da sve shvaćaš osobno i samim time se izbacuješ iz igre.
Ajmo dalje s citatima
Citat:
Jedan je član komisije, za vrijeme dok su vidioci imali viđenje, namjeravao Vicku ubosti prstima u oko. Na videu se jasno vidi kako je Vicka malo trznula sa glavom i izbjegla ubod u oko. Svi smo nakon toga ostali zbunjeni, mi koji vjerujemo i shvaćamo da vidioci imaju kontakt sa silom iz neba.
Jaka vam vjera kada ste ostali zbunjeni.
Dakle, od 2 koraka u tekstu, u oba kročiš u istom smjeru koji je nepovoljan za tebe. Do sada vodiš raspravu ko franc. generali svoju vojsku u proljeće 40.-te
ajmo dalje, da vidimo imaš li nekakav as u rukavu:
Citat:
Vicka je nakon toka komentirala da ne zna da je taj doktor iz komisije poletio njoj prstima u oko, ali je komentirala i to što se ona tada naglo trznula. Rekla je kako joj se učinilo, dok je gospa malog Isusa premještala u drugu ruku, učinilo joj se kao da će joj djete ispasti iz ruke - pa je zato malo trznula sa sobom u namjeri da ga uhvati. ...
Ma koja slučajnost!? Ostao sam bez teksta na objašnjenje te Vicke... Baš u trenutku kada se dokazuje "čudo" u Međugorju Bog odluči se poigrati sa svojom Crkvom i onda učini da Vicka pomisli kako dijete ide ispast iz ruke BDM dok joj prst ide u oko!
Mislim ono...tko vjeruje narkiću da mu šareni zmaj čuva frižider, taj mora povjerovati i u ovo
Taman kada sam očekivao da će izvući asa u rukavu, a ono - čorak!
ajmo dalje s točkama:
3. Sa demagoškom tvrdnjom/uzrečicom diskreditiraj sve koji ne vjeruju Ezopovoj basni i time posredno napadni i osobu koja iznosi argumente
Citat:
Ja samo mogu reći da vjerujem da je Gospa predvidjela ljudske plitke namjere i nije dozvolila da Vicka bude ozlijeđena.
Tko može nek shvati!!!
A zašto ta ista Gospa nije birala vrijeme kada će premještati bebu iz ruke u ruku?
Hoćeš da ja završim sa nekim "uberpametansamdobola" frazom/izrazom?
"Pametnom dosta!"
Eto, sada sam nahranio svoj ego što je Gospa i predvidjela i tako želi jer me voli a sve vas ovdje mrzi i ja to znam i meni vjerujte. Beeeeelj
btw. nisi se izjasnio za ovo:
http://youtu.be/5Lcg7G--o0Q?t=2m29sne vjerujem da je 19 od 20 biskupa bilo u krivu