Jeremija je napisao/la:
brks001 je napisao/la:
.... Ti govoriš kao da je pitanju o fenomenu zvanog Međugorje već stavljena točka na "i" , a čitam neke članke o tome da, citiram:" Četiri godine nakon što je Benedikt XVI. ustanovio komisiju koja je dugi niz godina istraživala slučaj i fenomen Međugorja, došlo je – kako se može zaključiti – konačno do odluke pape Franje."
Prema tome koliko sam shvatio čeka se odluka pape Franje da se javno očituje o tom slučaju.
Ispravite me ako griješim.
Samo oni koji su dobro upućeni u cjelokupni Međugorski Fenomen znaju unaprijed koji će biti konačni stav Crkve!
Sa puno odgovornosti tvrdim da Katolička Crkva neće nikada priznati Međugorska Ukazanja kao utentična!
Sve dosadašnje Poruke "Žene iz Vječnosti" nemogu stati u knjigu veličine Biblije.
U ostalom, Poruke same po sebe ujedinjuju sve vjere svijeta - u jednu vjeru.
Da podsjetim na prvi dan Ukazanja; Kada su djeca na brdu ugledala neobičnu žensku pojavu sa djetetom,jedna je djevojčica rekla; - "Eno Gospe!" Na sledeći dan Ukazanja, "Žena iz Vječnosti" se predstavlja i kaže; " Ja sam Kraljica Mira, Ja sam majka svih ljudi!!"
Vidite li razliku u ovome, naravno da nevidite kao što nevide mnogi koji se ne žele pokrenuti???????
Ujedinjavanje svih vjera u jednu - treba li to shvatiti kao zamjenjivanje svih vjera, uključujući i kršćanstvo, jednim novim gulašem (tipa bahai), ili onako kako je Krist zapovjedio: idite među sve narode i krstite ih u ime Oca, Sina i Duha Svetoga. U prvom slučaju, ovo bi trebalo shvatiti konačno kao potvrdu da se u M. ne ukazuje naša Majka, nego netko drugi.
Meni se i inače čini da, kad god poklonici M. kulta malo više i dublje govore o svom razumijevanju fenomena i katoličke vjere uopće, to upadljivo počne nalikovati na ezoteriju, teozofiju itd. Ako poruke zaista ujedinjavaju sve ljude u jednu NOVU vjeru, zaključak je da se u M. ukazuje ne Majka Božja, nego Izida-Astarta-Ašera-Hekata-Ištar-Innana-Artemida, poznata iz i iz Ivanovog Otkrivenja.
Ili vi, koji zagovarate Međugorje, niste u stanju prenijeti poruku, što bi i trebalo očekivati ako njen sadržaj zaista ne stane ni u knjigu veličine Biblije. Mene više zanima u kojoj mjeri je poruka iz M. u suprotnosti s Biblijom.