Miroslav je napisao/la:
A još su mi bolji sa onom ludačom Zrinkom K., koja piše članke tipa "Svijet se nalazi pod staklenom kupolom", i koji su većinom neka protestantska propaganda. Plus geocentrične budalaštnine, ali i kooperacija sa balijama - Dnevno.ba i čedama - Dnevno.rs
Taj dnevno.hr je uvreda za zdrav razum...iako u moru gluposti nekad pogode "u sridu".
Meni se cini da su oni jedna ekipa koja se pokusala afirmirati kroz adhominem napade i blacenje svega i svacega, argumentirano i ne argumentirano (rekla/kazala), pogotovo ove jadne ljevice (sto i nije tesko). Znaci usli su u prostor "radikalne" desnice...a da bi "to" sto bolje dokazali moraju dodati dio o vjeri i bjelosvjetskim zavjerama, te mix svega i svacega (zapetljani u krug kontradiktornosti)- te si tako uzimaju za pravo, samoproglasavaju se tumacem svega sto bi u stvari trebalo pripadati "desnom politickom spektru" (osim pitanja ekonomije, koja je socijalistickija od ove soc.partije).
Po principu zbuni pa vladaj - udarajuci na najnize emocije, jadnih i izmucenih ljudi, poticu jos veci ocaj i ne razumjevanje (sto su ovi iz bitno.net-a pokusali naglasiti).
Pitanje je samo dali to rade sa nekim jasnim ciljem ili "jadni" nisu ni svjesni sta cine?
Cini mi se oboje. Poticu isto u BiH sa ovim dnevno.ba i dnevno.rs nudeci istu retoriku Bosnjacima i Srbima- zar to nije ono klasicno "zavadi pa vladaj".
"Istina ce vas osloboditi." - samo sto istina uvijek donosi nadu, a ne ocaj!