Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet tra 30, 2026 16:49

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Homoseksualnost
PostPostano: Pet tra 17, 2015 20:55 

Hvaljen Isus i Marija !
Imam 18 godina i osjećam da mi se više dopadaju muškarci od žena. Dali vjerujete da mi dragi Bog može pomoći (dali ću uspjet) pobjediti tu bolest? :(( :?: :?:

Vrh

PostPostano: Pet tra 17, 2015 21:52 

da

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:
Dux - 11.8.2015.-11.8.2017.
srbki (hrki) - 12.8.2015.-12.8.9999.
CarolusRex - 27.7.2016.-27.7.9999.
crusader - 19.10.2016.-19.10.9999.

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 08:18 

bog_je_s_nama je napisao/la:
Hvaljen Isus i Marija !
Imam 18 godina i osjećam da mi se više dopadaju muškarci od žena. Dali vjerujete da mi dragi Bog može pomoći (dali ću uspjet) pobjediti tu bolest? :(( :?: :?:

U tvojoj dobi se još mnoge stvari miješaju, tako da ne trebaš biti uzrujan zbog tih stvari. Odgajaj se u poslušnosti Bogu, razvijaj se duhovno i psihički i stvari će doći na svoje. Jasno, ako se budeš hranio duhovnim smećem, vrlo lako ti se mnogo toga može izmiješati. Potraži dobre kršćanske knjige o spolnosti i razvijaj i svoj um, i duh i psihu.

Vrh

PostPostano: Sub tra 25, 2015 20:51 

bog_je_s_nama je napisao/la:
Hvaljen Isus i Marija !

Dragi prijatelju,ako je tvoje pitanje iskreno(a vjerovatno je),moli se da ti Bog pomogne i potrudi se ,slušati Ga!Homoseksualnost je definitivno grijeh!Ako želiš mogu ti citirati desetke citata iz Biblije da je,a ona je poruka od Boga nama ljudima!Mene kao oženjenog muškarca mogu privlačiti tuđe žene,jer su ljepše od moje,i mlađe,no ja nikad neću leći sa njima jer je to grijeh!I nisam.Iako su me privlačile,neke čak i otvoreno!Budi poslušan Bogu,uđi u brak sa ženom,ovo odbaci jer je zlo,bolest(kako si i sam rekao) i budi u braku sa ženom!Moli,moli i moli,to je rješenje.Isus je živ,on je ozdravljao ljude od raznih bolesti,On može i od te ozdraviti tebe ,sada.A ti se potrudi,,,
Privlači i mene da ubijem nekog bogataša i domognem se njegovih para,pa mirno živim,no to neću nikad napraviti jer je to zlo i grijeh!
Pusti to,:"Privlači me" , živi kako Bog zapovjeda!

Vrh

PostPostano: Ned tra 26, 2015 17:28 

Jednom sam nešto razmišljao. I shvatio sam da sam dobio sve za što sam molio Boga. Naravno, nisam molio za novog Ferarija. Nego da se riješim nekih ružnih navika, grijeha ove ili one vrste. Za nekakvu hrabrost potrebnu mi za ovo ili ono. I takve stvari.
Samo moli Boga da te izvede na pravi put i predaj Mu sebe i sve svoje grijehe. I sve će biti OK. Sve pod pretpostavkom da ti sam iskreno to poželiš i iskreno za to zamoliš.
Ako ništa, moli prvo Boga da ti da hrabrost da Ga jednom iskreno zamoliš za pomoć i iskreno se odrećeš grijeha.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata