ja smatram da M.poruke nisu od Boga, i po tome bi ja uredno mogla rasuđivati da svi oni koji tvrdokorno tvrde da jesu su u sluzbi sotone, a zašto to nisam nigdje tvrdila? Zato što imam barem trunku obzira i dobrog odgoja, da mogu to tvrdit za pisana slova ali ne za ljude...jer ja nisam ama baš nitko mjerodavan da takve stvari tvrdim i da ih govorim drugim ljudima!
Rasuđuj ti koliko god zeliš u svojoj glavi, al kad takvo nešto, opetovano nekoliko puta napišeš, onda takva stvar nije u afektu, nije nepromišljena nego je stvarno vrijeđanje....
Ovdje nas ima nekoliko koji ne djelimo ista mišljenja, i argumentiramo jedni druge, prepiremo se na civiliziran način. Nnitko nikoga nema pravo nazvat nikakvim pogrdnim imenom, donosit zaključke koje je npr jeremija više puta donio u vezi mene, da nikad nisam postila, da nikad vidila M nisam...da nemam ja pojma.
Takva vrijeđanja su u rangu ljudi koji nemaju što za reć pa udaraju niskim udarcima.
Ako nije dorastao tome da prihvati tuđe mišljenje, pobije ga po sto puta ako treba valjanim argumentima, onda neka se ne nalazi uvrijeđenim tim što ga netko banira.
I zašto zastupasš Jeremiju? Na koliko ga nema? Di je Jereeemiiijaaaa, od kad ga nema,nema ni žustre rasprave...
Giovi vrati Jeremiju

nisam više ljuta na njega

po ovome bi se dalo zaključiti da si ga prijavila moderatoru, jer si bila ljuta ...i onda ga je on po tvojoj prijavi banirao