hrki je napisao/la:
pa nije pokleknuo jer je veličina...ja sam osobno kao klinac slušao njegove poropovijedi i koliko se on razlokovao od ostala 3-4 svećnika u istoj župi...tada sam kao klinac već primjećivao kolko je jači, " svetiji" od drugih svećenika!
ne mora značiti da su ta dva lokalna biskupa veličine i da nisu pokleknuli?
tebi je rang u hijerarhiji dokaz hrabrosti i nepopustljivosti...???...kao svećenik izdrži, pa onda mora i biskup?
mogu te pitati koliko cca imaš godina?...ako ih imaš preko 40 onda si živjela u YU i znak kakva su prije u YU bila vremena...oism toga ako imaš dosta godina i toliko se interesiraš za Međugorje , Crkvu , sigurno čitaš mnogo , pa si mogla i u crkvenim novinama pročitati da se sve više otktiva kkao su u njemačkoj, poljskoj, španjolskoj itd mnogi biskupi bili suradnici tajnih službi ( neki ucijenjeni, neki vrbovani, neki podmićeni, neki su bili projekat tajn. službi od početka , i ubačeni već na sjemeništa da budu krtice u Crkvi... )
Damu se ne pita za godine

al dobro...nemam 40,mlađa sam...
Ne mislim da jakost dolazi po hijerarhiji...al po mojoj logici,svecenik koji dogura do biskupa bi trebao imati neke odredene kvalitete.... Isto tako ne mislim da moraju buti svi isti...neki su vrsni propovjednici,neki skloniji karizmama...neki jaci neki slabiji...al jedno bi im trebalo bit zajednicko-poslusnost!
Oni su također ljudi,skloni i grijesima i propustima....al nemoj biskupe prikazivat ko dva slabasna svecenika...koji se nisu mogli oduprijeti,osim ako ti oba nisu susjedi ili u rodu pa znas iz prve ruke...pricu temeljenu na filmu 'GoSpa' ne podrzavam....