Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pet tra 24, 2026 12:17

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Pon svi 11, 2015 20:49 

Pronađena je napisao/la:
...i nije nikakvo mjerilo nicega-osim jedne male sitnice...da je za lokalne privatne objave mjerodavan mjesni biskup....

Ali kad te lokalne privatne objave postanu planetarni događaj, valjda bi bilo logičnije da se mišljenje lokalnog biskupa pripusti zboru biskupa i kardinala.

Vrh

PostPostano: Pon svi 11, 2015 20:50 

Roza je napisao/la:

Ništa sad.. Pravo mi je super ovako raspravljat s tobom,kad saltas priču kako ti paše, donedavno si tvrdija da ta poruka uopće ne postoji i da je to laž i izmišljotina... Pa kako onda raspravljat s tobom i virovat u ista šta govoriš kad sam sebe opovrgavas?? I da,cudno je da "Gospa" prijeti... I da šalje zadnje,predznadnje i ne znam ni ja koje opomene...itekako je cudno!

Ma nije...lažeš! :P
Jeremiji nista nije cudno i ne moze bit jer on za sve ima opravdanje...izliku i svoj nacin interpretacije....za nhega vrijedi pravilo slusam tko govori a ne sta govori....
Mislim da nikad nigdi nisam procitala da je Gospa prijetila... A kako je tek zaprijetila taksistu sa sudbonosnim krvavom maramicom?!
Prijetila je i zupljanima...ako je ne poslusaju da se vise nece ukazivat...
Biskupu u vise navrata...

Vrh

PostPostano: Pon svi 11, 2015 20:57 

Jeremija je napisao/la:

Evo jee, ista moja žena! Šetamo kroz grad i ona me iznenada povuče da zastanemo pored izloga sa cipelama. Stala se diviti nekim cipelama na sav glas, a kad je vidjela da ja gledam na drugu stranu i ona upre očima u istom pravcu. Stala name vikat što buljim u atraktivnu ženu koja taman prelazi cestu. A, ja ti njoj nite nive; Što ti buljiš u te cipele i na sav glas ih hvališ, cipele koje je napravio običan čovik, a meni zamjeraš što ja šuteć promatram lipu ženu koju je Bog stvorio!"

Hm...osim ako ti zena nema neki bolesni fetiš prema cipelama,i grijesi bludno mislju dok ih gleda...nisi u pravu.
Svak od nas ćirne na nekoga...al ako ćemo po Bozijem,ma znas ti sam...
P.s sto oči šuteć mogu reć,usta ne mogu nikada...

Vrh

PostPostano: Pon svi 11, 2015 21:00 

Pronađena je napisao/la:
Ne triba Međugorju kriz od oblaka ni slucnih stvari...34 godine se čeka na 'još malo pa sad će' znak...tako ako ga i ne bude u neko dogledno vrijeme sigurna sam da ćete 'prepoznat' opet u zraku nešto...

Ovo je pogodak u sridu! najlakše je vidit što želiš vidit i čut što želiš čut, pa onda druge uvjeravat da je to istina i da je točno tako bilo... lipo je Crni Barun napisa: "Ah! Taj osjećaj kada vidiš Gospu, sve svece i svoj ukradeni bicikl i uvjeravaš druge da zbog tvoje vizije Bog postoji..." nego meni triba dulje da skontam :mrgreen: :DD :;

Vrh

PostPostano: Pon svi 11, 2015 21:01 

Jeremija je napisao/la:

Ali kad te lokalne privatne objave postanu planetarni događaj, valjda bi bilo logičnije da se mišljenje lokalnog biskupa pripusti zboru biskupa i kardinala.

A sta to tebi znaci...aj molim te! Sam si reka da ti nije bitno kako vidioci trepcu..sta rade,da ti nije bitan ni stav Crkve. Dapace,da se to vjerovatno nikada nece priznati,jer nema veze s KC iskljucivo nego s nekom tvojom samo tebi znanom religijom :shock:
A sad bi to prepusta zboru biskupa i kardinala... A ovima sto je dosad bilo prepusteno? Sta s njima? Di je kod njih zapelo pa nema niceg nadnaravnog...

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 06:02 

Pronađena je napisao/la:
A sta to tebi znaci...aj molim te! Sam si reka da ti nije bitno kako vidioci trepcu..sta rade,da ti nije bitan ni stav Crkve. Dapace,da se to vjerovatno nikada nece priznati,jer nema veze s KC iskljucivo nego s nekom tvojom samo tebi znanom religijom :shock:
A sad bi to prepusta zboru biskupa i kardinala... A ovima sto je dosad bilo prepusteno? Sta s njima? Di je kod njih zapelo pa nema niceg nadnaravnog...

Škola Kraljice Mira traje 34 godine, ja sam bio uzoran đak kroz sve te godine, i, sad mi je itekako stalo da ljepotu i naprednost te škole osjete i prihvate svi ljudi svijeta!!

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 06:10 

Pronađena je napisao/la:
...
Mislim da nikad nigdi nisam procitala da je Gospa prijetila... A kako je tek zaprijetila taksistu sa sudbonosnim krvavom maramicom?!
Prijetila je i zupljanima...ako je ne poslusaju da se vise nece ukazivat...
Biskupu u vise navrata...

Zaboravila si ili možda ne znaš, prvi ili drugi dan ukazanja, Gospa se iznenada naknadno opet ukazala Mariji. To je bilo nakon redovnog ukazanja kad su silazili sa brda. Gospa se ukazala Mariji u crnoj haljini, vrištala je i plakala, mahala je velikim tamnim križem, te u grču i suzama samo ponavljala: "POMIRITE SE, POMIRITE SE,..........!!!!!"
Tada je Marija od straha i šoka pala u nesvijest!

Eto da smo shvatili barem tu poruku i da su biskup i svećenici krenuli u misiju mirenja po cijeloj Yugi, povukli bi za sobom i druge pristalice mira.
Dakako, to nebi spriječilo raspad Jugoslavije, ali bi ljudi postali dovoljno pametni i pozvali arbitražnu međunarodnu komisiju da nas podijeli.
Ali na žalost nismo to shvatili ozbiljno. Niti se shvatilo ozbiljno ono što je puno prije rata stalno ponavljala Vicka: "Gospa je rekla da se treba moliti za mlade, oni se nalaze u jako, jako, teškoj situaciji!"
Nekoliko godina nakon toga, toliko je mladosti,na našim prostorima, izginulo, - pa zar vam ni to nije neki jasan znak ili poruka!!??

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:02 

Pronađena je napisao/la:
Nemoj tako Jeremija... Hrki zna iz provjerenih izvora...e tako to ide,ko djecija igra polupanih loncica...svak nadoda jednu rijec i znamo svi sta ispadne...al bitno da se na internetu i opcenito po medijima mogu nac provjereni izvori,dok je knjiga Ogledalo pravde pisana od strane potkupljenih ljudi i nije nikakvo mjerilo nicega-osim jedne male sitnice...da je za lokalne privatne objave mjerodavan mjesni biskup....

polupani lončići...pametno zboriš
jesi li se ikada upitala KOLIKO IMA POLUPANIH NOVČIĆA, nadodavanja, i STVARI KOJE VIDIOCI VJEROJATNO NISU NIKADA REKLI,a navode se u jedinome dokazu protiv njih na koji se svi pozivate, a to je knjiga biskupa perića Ogledalo pravde
TI VIDIŠ SAMO POLUPANE LONČIĆE NA JEDNOJ STRANI...DRUGA ima ruke u satenskim rukavicama i njina se valjda ne mogu desiti polupani lončići? :((

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:04 

Pronađena je napisao/la:

a koja je to jeremijina religija??...hoćeš reći da on nije katolik koji ide na svetu misu, svetu pričest, čita bibliju itd?
zar ne vidiš kolike vi osude trpate prema ljudima koji vjeruju u ukazanja Gospe međugorske?? :shock:
vi ih sudite da osnivaju neke nove religije..sektu međugorana pretpostavljam? :shock:

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:28 

[/b]
Jeremija je napisao/la:

Zaboravila si ili možda ne znaš, prvi ili drugi dan ukazanja, Gospa se iznenada naknadno opet ukazala Mariji. To je bilo nakon redovnog ukazanja kad su silazili sa brda. Gospa se ukazala Mariji u crnoj haljini, vrištala je i plakala, mahala je velikim tamnim križem, te u grču i suzama samo ponavljala: "POMIRITE SE, POMIRITE SE,..........!!!!!"

Daaaleko takva "Gospa" bila od mene i od nas svih! Gospa u crnoj haljini da vrišti, plače i maše okolo sa tamnim križem... o jada!!

Zadnja izmjena: Roza; Uto svi 12, 2015 07:30; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:30 

hrki je napisao/la:
a koja je to jeremijina religija??...hoćeš reći da on nije katolik koji ide na svetu misu, svetu pričest, čita bibliju itd?
zar ne vidiš kolike vi osude trpate prema ljudima koji vjeruju u ukazanja Gospe međugorske?? :shock:
vi ih sudite da osnivaju neke nove religije..sektu međugorana pretpostavljam? :shock:

A opet dokazuješ da ne čitaš... vrati se malo unazad... ne znam točno, al na 32,33,34 stranicu pa čitaj... niko mu u usta stavija ništa nije...

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:45 

Roza je napisao/la:

A opet dokazuješ da ne čitaš... vrati se malo unazad... ne znam točno, al na 32,33,34 stranicu pa čitaj... niko mu u usta stavija ništa nije...

čovjek je praktični katolik ...ide na euharistiju- misu , ispovjeda se svećenicima itd
živi kao katolik...koje on ima veze sa nekom novom religijom??

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:50 

Roza je napisao/la:
[/b]

Daaaleko takva "Gospa" bila od mene i od nas svih! Gospa u crnoj haljini da vrišti, plače i maše okolo sa tamnim križem... o jada!!

znači kada Gospa točno 10 godina prije nego što će tenkovi krenuti iz zagreba i drugih hrvatskih i slovenskih gradova na ulice hrvatske i slovenije, bude obučena simbolično u crno, to tebi ništa ne znači??
pa shvati pobogu simboliku te konkretne vizije vidjelici dane točno 10 godina prije krvavog pohoda JNA na sloveniju i hrvatsku

ja sam 26.6.1991. bio u zagrebu u utrinama jako blizu najveće kasarne u zagrebu- tzv. maršalka , sada je to vojarna Kroacia...i vidio sam kako tenkovi masovno izlaze iz maršalke i idu dalje...točno deset godina poslije tog ukazanja kada je Gospa bila u crnome
10 godina poslije hrvatska i slovenija proglađavaju nezavisnost i otvoreni rat počinje u puno većem intenzitetu!

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:51 

Baš nikakve osim što tvrdi da u slučaju da KC ne prizna Međugorje da je spreman i dalje ić tamo i ne odustajat od "škole GM" ... sasvim dovoljno... a kad budem imala vrimena možda ubacim i koji citat što je napisa tamo nekad davno, jer vidim da se tebi ne da pogledat! iako nebitno, jer tema nije Jeremija, al svakako može ukazat na to do kakvih zaključaka može dovest slipo virovanje u nepotvrđene objave!

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2015 07:52 

Roza je napisao/la:
[/b]

znači Gospa mora biti uvijek nasmješena , u svijetlom ili plavom ....i onda će nam biti draga i prihvatljiva?
koje gledanje ...? :shock:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata