EDIT: prebačeno s teme "Zašto imamo toliko nepraktičnih katolika poslije krizme?"na temo međugorje offtopic koja je zaključana, pa ne mogu tamo odgovoriti, dobio sam opomenu pred ban od admin. giovija
vjerujem da se odnosi na ovu temu gdje sam u vezi evangelizacije i pedagogije kako zadržati krizmanike u crkvi i vjeri poslije krizme spominjao tj. davao savjete koji nisu moj izvorni izum
kako se neželim kititi tuđim perjem i praviti se da je to moj "izum" kada spominjem da djecu treba učiti kako moliti , u vezi krunice, molitve srcem , savjetima u vezi posta itd onda je nužno da spomenem da su to savjeti koje daje Gospa
sve što sam spominjao tiče se teme i kako zadržati krizmanike u crkvi...ne smatram da je to puko trolanje , već se upravo odnsoi na temu o kojoj pričamo
mislim da su svi ti savjeti dobri i nisu trolanje
stoga molim giovija da još jednom provjeri da li ti savjeti mogu bit dobri za vjeru novih krizmanika, malih ljudi i d ase suzdrži od bana , jer ti savjeti su sigurno u skladu s naukok KC, KKC i ne vidim u njima ništa loše i trolerski...što bi bilo loše da katehete na vjeronauku više naglašavaju korisnost posta, molitve krunice i td sve što sam spominjao u ranijim upisima??
kAKO TO NIJE MOJ IZVORNI SAVJET NEGO OD GOSPE ( nevezano tko vjeruje u nju ili ne)međugorske, mislim da iskreno spominjanje odakle mi ti savjeti nije trolanje!
svi ti spomeni GM su znači vezani za temu, nisu puka priča o međugorju...stoga, molim Giovija da dok se ti savjeti dotiču teme i načina kako zadržati vjernika poslije krizme, me ne banira...nija valjda GM toliki trn u oku glavnim ljudima sa ovoga foruma??...nadam se da nije, jer ako je onda je to tužno i žalosno

...tako liojepe poruke i savjeti , a da se smatraju kao napad , atak na KKC!??
morao sam ovdje jer je tema M.OFTOPIC zaključana I UPOZORNJE je NA NJOJ , a mislim da se to odnosi na moje zadnje upise ovdje
na temi međugorje od kada je otključana nije bilo svađa i prepucavanja
PS: kad bi išli tjerati mak na konac ja bih prije prebacio postove gdje se vide polugole žene, negoli moje upise koji se tiču savjeta kako zadržati krizmanike ( kroz savjete koje je dala Gospa ili ako netko hoće navodna Gospa iz m.)
nevezano što je miroslav htio ukazati kroz karikiranje, kako mnogi mladi dolaze polugoli na krizmu, mislim da stavljanje one slike nije baš primjereno
naponjem, ako idemo tjerati mak na konac...ako ne, slika neka ostane...mada meni osobno jako bode oči i smeta ( nevezano na poruku koja je bila svrha kad ju je stvaljao)