Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 14:58

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Ned svi 17, 2015 11:58 

Roza je napisao/la:
A hrki što je reka za vidjelicu Mirjanu..... ona je prekinula školovanje jer je u gimnaziji bilo puno propalica i narkomana??? onda većina nas ne bi trebala ni izać iz kuće jer je svijet pun "propalica i narkomana".... veće bi mi svjedočanstvo bilo da je ustrajala i da je ko neko ko ima intimni odnos sa Gospom, uz Njenu pomoć privela školovanje kraju! ili bar neko od vidjelaca..... :?

nije ona prekinula školovanje
nju su vlasti SR Bih ( čitaj udba)izbacile iz odlične,najbolje sarajevske škole...i nije se mogla upisati nigdje nego u problematičnu školu...jer su je svagdje druge škole po napucima udbe odbijale
a, ona je prihvatila tu školu i zvaršila ju...ona svjedoči da se njen otac brinuo jer je morala biti u razredu s najgorim učenicima izbačenim zbog droge,alkohola...ona kaže da dotada nije ni znala da postoji droga
ako ne vidiš očito, ili barem između redaka, ona time hoće reći da ukoliko su izmislili Gospu da se sigurno nebi toliko žrtvovala i patila, nego bi idući lakšim putem vrlo brzo priznala da je Gospu izmislila ona,vicka ili netko treći...što bi svjesno do kraja života išla u patnje i muku, ako nije dobra vjernica spremna na sve te žrtve...ona praktična vjernica nije bila, prije ukazanja 1981!
znači ako sam je nevjernik ili samo vjernik na papiru , što bih si iza 1981. nametala obveze da postajem revni katolik koji moli, posti, penje se na podbrdo i križevac, izmišlja poruke i prenosi ih cijelom svijetu, da vodi i objašnjava hodočasnicima iz cijelog svijeta sve te izmišljotine o Gospi i porukama
to je naprosto nemoguće...nelogično je do bola...zar nije bilo ljepše živjeti po starom, komotnijem načinu života??

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 14:39 

U Italiji jedan svećenik je pitao vidioca Ivana Dragičevića:
Gospa u evanđelju toliko šuti, a sada 30 godina govori,što Gospa traži više od nas?Imamo Crkvu,sakramente,evanđelje,zašto Gospa toliko dugo dolazi?
Ivan mu odgovara:
DA, IMAMO CRKVU,SAKRAMENTE,EVANĐELJA,ali Gospa nas sve ove godine pita ŽIVIMO LI TO ŠTO IMAMO!?
ZNAMO DA TREBAMO IĆI NA MISU, ALI NE IDEMO
ZNAMO DA SE TREBAMO ISPOVIJEDATI, ALI SE NE ISPOVIJEDAMO
ZNAMO DA TREBAMO MOLITI,ALI NE MOLIMO,ZNAMO DA TREBAMO LJUBITI ALI NE LJUBIMO...

ZATO JE GOSPA S NAMA.ŽELI NAS IZVESTI NA PRAVI PUT!
U OVOM TUNELU I SLJEPOJ ULICI ŽELI NAM POKAZATI SVJETLO I PUT NADE!
MI SMO DANAS U DUHOVNOJ RECESIJI,POČEV OD POJEDINCA,OBITELJI, DRUŠTVA ,SVIJETA
GOSPA ŽELI PODIGNUTI OVO GREŠNO ČOVJEČANSTVO...DA SE BORIMO PROTIV ZLA I GRIJEHA, DA DOĐE MIR...

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 15:18 

Citat iz magazina Inside the vatican br 3/2005, autor članka o.Peter Joseph.
"Znatiželja strši u ljudima koji tvrde da vam kazuju konačnu sudbinu princeze Dijane, Franka Sinatre, Elvisa Presleya itd. Svi bismo željeli znati tko je na nebu i tko nije! Gospođa, o kojoj sam čuo, tvrdi da zna gdje je svaka pokojna osoba: smiješno, svi su ili u čistilištu ili u nebu. Pretpostavljam da bi joj naškodilo poslu i
popularnosti kad bi rekla ljudima da su neki rođaci u paklu! Zapravo, bilo komu tko izriče sudbinu poznatih, istoga trena ne trebavjerovati. "

Poruka, 25. studeni 2000

Draga djeco! Danas kad vam je nebo na poseban način blizu pozivam vas na molitvu da preko molitve stavite Boga na prvo mjesto. Dječice, danas sam vam blizu i blagoslivljem svakog od vas svojim majčinskim blagoslovom da imate snage i ljubavi za sve ljude koje susrećete u vašem zemaljskom životu i da možete davati Božju ljubav. Radujem se s vama i želim vam reći da se vaš brat Slavko rodio u nebo i da zagovara za vas. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.”

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 17:31 

Poruka, 5. lipanj 1986. [O]

“Draga djeco! Danas vas pozivam da se odlučite želite li ostvariti poruke koje vam dajem. Želim da budete zauzeti u proživljavanju i prenošenju poruka. Napose, draga djeco, želim da budete svi Isusov odsjaj koji će svijetliti ovom nevjernom svijetu koji korača u tami. Želim da svi budete svjetlo svima i da u svjetlu svjedočite. Draga djeco, niste pozvani na tamu, nego ste pozvani na svjetlo. Zato budite svjetlo svojim životom. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

Poruka, 19. lipanj 1986. [O]

“Draga djeco! Ovih dana moj Gospodin mi dopusti da vam mogu izmoliti više milosti. Zato vas želim potaknuti ponovo da molite, draga djeco! Molite bez prestanka! Tako ću vam dati radost koju meni daje Gospodin. S ovim milostima, draga djeco, želim da vaše patnje budu radost. Ja sam vaša Majka i želim vam pomoći. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

sveti pavao u jednoj poslanici govori da trebamo stalno moliti.
Gospa o potrebi molitve , stalne molitve jako često govori...jako često Gospa u porukama samo kaže: molite,molite, molite!...

DA LI MI PRAKTIČNI KATOLICI ČESTO MOLIMO?UPITAJMO SE SVI SKUPA,KOLIKO MOLIMO...ILI RAĐE FILOZOFIRAMO O VJERI,KAO PUKI PISMOZNANCI-FILOZOFI,RACIONALISTI...?
GOSPA NAM NAJRJEČITIJE GOVORI KAKO ĆEMO ZADOBITI BOŽJE MILOSTI-KAKO:MOLITVOM!

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 17:57 

Citat iz magazina Inside the vatican br 3/2005, autor članka o.Peter Joseph.
"Znatiželja strši u ljudima koji tvrde da vam kazuju konačnu sudbinu princeze Dijane, Franka Sinatre, Elvisa Presleya itd. Svi bismo željeli znati tko je na nebu i tko nije! Gospođa, o kojoj sam čuo, tvrdi da zna gdje je svaka pokojna osoba: smiješno, svi su ili u čistilištu ili u nebu. Pretpostavljam da bi joj naškodilo poslu i
popularnosti kad bi rekla ljudima da su neki rođaci u paklu! Zapravo, bilo komu tko izriče sudbinu poznatih, istoga trena ne trebavjerovati. "

Poruka, 25. studeni 2000

Draga djeco! Danas kad vam je nebo na poseban način blizu pozivam vas na molitvu da preko molitve stavite Boga na prvo mjesto. Dječice, danas sam vam blizu i blagoslivljem svakog od vas svojim majčinskim blagoslovom da imate snage i ljubavi za sve ljude koje susrećete u vašem zemaljskom životu i da možete davati Božju ljubav. Radujem se s vama i želim vam reći da se vaš brat Slavko rodio u nebo i da zagovara za vas. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.”

ja znam da je ovo navlakuša,trik upis da započnemo priču o fra slavku barbariću, pa ćeš se ti onda pozvati da su njemu od biskupa perića oduzimane pojedine svećeničke ovlasti, da je bio valjda neposlušni franjevac itd...i onda ćeš preko njega ocrnjivati međugorje i Gospina ukazanja...ali , neka ...neka ljudi malo prouče tko je bio fra slavko, ima dosta knjiga o njemu, knjiga koje je sam on napisao, pismenih i audio-vizualnih svjedočanstava na netu, YT-bu pa neka svatko pogleda tko je zasita bio fra slavko...i ja vjerujem da je ono što tvrde vidioci da je o duši fra slavkka rekla Gospa , odmah jedan dan nakon njegove smrti u poruci koja je dana sutradan!

zašto Gospa nebi mogla znati gdje se nalazi koja duša?
pa opće je poznato da Gospa često pomaže da se neke duše iz čistilišta domognu neba...pogotovo subotom...subota je dan koji je na neki način posvećen Gospi i njenim povlasticama...očito je da dotični svećenik ili nije upoznat s time ili se pravi da nezna koje povlastice kod Boga uživa Gospa, odnosno duše koje po Gospinom zagovoru bivaju izbavljene iz čistilišta
otkud smjelost tom pateru da ograničava da li se Gospa u iznimnim trenucima može izjasniti gdje je završila duša ,pogotovo ako je u pitanju neki svećenik koji joj je bio posebno drag , koji je tako zdušno širio njene poruke, ne samo rječima nego djelima i cjelokupnim svojim tjelesnim, psihičkim i duhovnim snagama!

pogledajte npr samo ovaj film o njemu, pa čete vidjeti jeli fra slavko bliži svecu kako mnogi koji su ga odlično poznavaju milse da je bio, ili je bio heretik, neposlušni , zločesti franjevac

https://www.youtube.com/watch?v=OyvVhdg9Pkc

na YT i netu imate i masu drugih pozitivnih svjedočanstava o njmeu...počivao u miru fra slavko i zagovaraj nas kod Boga na nebu!... :))

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 18:40 

Točno ono na sta sam željela ukazat sam podebljala... Da sam htjela ista drugo reć,sigurno bi napisala! Al eto kad si već da dublju dimenziju svemu tome (koja ti btw ne ide u prilog), sigurno će se netko tko pročita ovo zapitati dal je moguće da netko tko je u neposluhu živio koliko godina završi u Raju brzinom munje... Ne kažem da je nemoguće,jer Bog je milosrdan i sve mu je moguće...al kakav primjer daje Gospa ostalima kad to naglašava??? Ubuduće Hrki ne pretpostavljaj-ne ide ti!

Vrh

PostPostano: Ned svi 17, 2015 19:14 

“Draga djeco! Mržnja rađa razdor i ne vidi nikoga i ništa. Ja vas pozivam da uvijek nosite slogu i mir. Napose, draga djeco, u mjestu gdje živite, djelujte s ljubavlju. Nek vam jedino sredstvo uvijek bude ljubav. Ljubavlju okrenite na dobro sve što sotona želi uništiti i prisvojiti. Samo tako ćete biti potpuno moji, i ja ću vam moći pomoći. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

“Draga djeco! Znate da sam vam obećala oazu mira, a ne znate da pokraj oaze postoji pustinja, gdje sotona vreba i želi iskušati svakog od vas. Draga djeco, samo molitvom možete pobijediti svaki utjecaj sotone na svome mjestu. Ja sam s vama, ali vam ne mogu oduzeti vaše slobode. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

“Draga djeco! Pozivam vas da vaša molitva bude radost susreta s Gospodinom. Ne mogu vas voditi sve dotle dok vi sami ne osjetite radost u molitvi. Ja vas želim voditi iz dana u dan sve više u molitvi, ali vas ne želim siliti. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

“Draga djeco! Pozivam vas da u svemu budete slika drugima, napose u molitvi i svjedočenju. Draga djeco, ne mogu bez vas pomoći svijetu. Želim da u svemu surađujete sa mnom, i u najmanjim stvarima. Zato, draga djeco, pomozite mi da vam molitva bude iz srca i da se svi potpuno meni predate. Tako ću vas moći učiti i voditi na ovom putu koji sam s vama započela. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

POGLEDAJMO JOŠ JEDNOM KOLIKO JE MOLITVA, USTRAJNA I STALNA MOLITVA NUŽNA ZA SPASENJE DUŠA
POZIVAM SVE KATEHETE DA NA VJERONAUKU NAGLAŠAVAJU SNAGU I MOĆ MOLITVE...POTREBU DA MOLIMO...POSEBICE KRUNICU...OD NJE SOTONA NAJVIŠE STREPI
MOLITVA NAM TREBA BITI RADOST , A NE MUKA I TERET

Vrh

PostPostano: Pon svi 18, 2015 07:08 

MOLITVA NAM TREBA POSTATI POTREBA DA RASTEMO U VJERI I SVETOSTI ...DA BEZ NJE NE MOŽEMO!

Poruka, 25. ožujak 2012. [O]

“Draga djeco! I danas vam sa radošću želim dati moj majčinski blagoslov i pozvati vas na molitvu. Neka vam molitva postane potreba da svaki dan rastete više u svetosti. Radite više na vašem obraćenju, jer ste daleko dječice. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu

Poruka, 2. ožujak 2014. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco, dolazim vam kao majka i želim da u meni kao majci pronađete prebivalište, utjehu i odmor. Zato, djeco moja, apostoli ljubavi moje, molite. Molite s poniznom pobožnošću, poslušnošću i potpunim pouzdanjem u Nebeskog Oca. Pouzdajte se kao što sam se i ja pouzdala kada mi je rečeno da ću donijeti bolagoslov obećanja. Neka iz vašeg srca na vaše usne uvijek dolazi: „Neka bude volja Tvoja!“. Zato pouzdajte se i molite da bih vas mogla zagovarati kod Gospodina da vam da nebeski blagoslov i ispuni vas Duhom Svetim. Tada ćete moći pomoći svima onima koji ne poznaju Gospodina – vi apostoli moje ljubavi pomoći ćete im da Ga s punim pouzdanjem zovu Ocem. Molite za svoje pastire i uzdajte se u njihove blagoslovljene ruke. Hvala vam.

Molimo i POSTIMO...POST GOSPA TAKOĐER JAKO ČESTO NAGLAŠAVA UZ MOLITVU...GOSPA PREPORUČUJE JAKI POST NA KRUHU I VODI

, 2. lipanj 2013. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco! U ovo nemirno vrijeme ja vas iznova pozivam da pođete za mojim Sinom, da Njega slijedite. Znam za boli, patnje i teškoće, ali u mome Sinu ćete se odmoriti, u Njemu ćete naći mir i spasenje. Djeco moja, ne zaboravite da vas je moj Sin svojim križem otkupio i omogućio vam da iznova budete djeca Božja, da iznova možete Nebeskog Oca zvati: „Oče!“. Da biste bili dostojni Oca, ljubite i praštajte, jer vaš je Otac ljubav i praštanje. Molite i postite jer to je put k vašem pročišćenju, to je put k upoznavanju i spoznaji Nebeskog Oca. Kada spoznate Oca shvatit ćete da vam je samo On potreban. Ja kao majka želim svoju djecu u zajednici jednoga naroda u kojem se sluša i čini Božja riječ.* Zato, djeco moja, pođite za mojim Sinom, budite jedno s Njim, budite Božja djeca. Ljubite svoje pastire onako kako ih je moj Sin ljubio kada ih je pozvao da vam služe. Hvala vam. ”

*Gospa je ovo kazala odlučno i naglašeno

Poruka, 2. rujan 2013. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco! Sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mom srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav i sve vas želim povesti k upoznavanju Božje radosti. Zato vas zovem. Trebam ponizne apostole koji će otvorenog srca prihvatiti riječ Božju i pomoći drugima da uz Božju riječ shvate smisao svoga života. Da biste to mogli, djeco moja, morate kroz molitvu i post naučiti srcem slušati i naučiti pokoravati se. Morate naučiti odbijati od sebe sve što vas udaljava od Božje riječi i čeznuti samo za onim što vam je približava. Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami. Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da dok pomažete drugima ozdravljate i vi sami. Molim Ga da po njemu budete Božja djeca i moji apostoli. ”

Potom je s velikom zabrinutošću Gospa kazala:

“Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dopustite zlu da zavlada. Iznova ponavljam – samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira. Hvala vam.

Poruka, 2. veljača 2014. [O] - Poruka preko vidjelice Mirjane

“Draga djeco! Majčinskom ljubavlju želim vas naučiti iskrenosti, jer želim da u svom djelovanju kao moji apostoli budete točni, odlučni, a nadasve iskreni. Želim da milošću Božjom budete otvoreni za blagoslov. Želim da postom i molitvom isprosite od Nebeskog Oca spoznaju prirodnog, svetog – Božanskog. Ispunjeni spoznajom pod okriljem moga Sina i mene bit ćete mi apostoli koji će znati širiti riječ Božju svima onima koji za nju ne znaju i znat ćete preći prepreke koje vam budu stajale na putu. Djeco moja, blagoslovom će Božja milost sići na vas, a vi ćete je moći zadržati postom, molitvom, pročišćenjem i izmirenjem. Imat ćete djelotvornost koju tražim od vas. Molite za svoje pastire da zraka Božje milosti obasja njihove putove. Hvala vam.

Vrh

PostPostano: Pon svi 18, 2015 08:47 

hrki je napisao/la:
Zato pouzdajte se i molite da bih vas mogla zagovarati kod Gospodina da vam da nebeski blagoslov i ispuni vas Duhom Svetim
. Molite za svoje pastire i uzdajte se u njihove blagoslovljene ruke.

“Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio.

Molite da bih mogla zagovarati.... Kao da Gospa ne može i ne zagovara pred Bogom i one koje ne mole...
Čeznite za blagoslovom posvećenih ruku,blagoslovljenih ruku... Vidim to ne sprijecava vidjelicu Vicku da polaže ruke na silno mnoštvo hodočasnika.... :?

Vrh

PostPostano: Pon svi 18, 2015 20:14 

pa kada bi mi savjetovao te najkatoličkije i najspasonosnije savjete za spas duša, sigurno bih ako sam katolik i ako želim spasenje duše to činio
jer , ako bih hipotetski posumnjao da je to 34 godiine prerušani vrag, ipak bi me dobrota tih savjeta privukla da ih činim
sumnje bi sigurno nestale...nema većeg i zakulisnijeg plana iza tih poruka, ne boj se!
jer što se tiče borbe sotone protiv Crkve , pape , naše vjere ima sotona tisuće drugih načina da nagriza Crkvu, katoličku vjeru...kao što to i čini od kada postoji!
ne treba sotoni i demonima ovaj način da se bori protiv Crkve, a na način da širi najspasonosnije savjete kako spasiti dušu i vjeru!
ako si ciljala na neki veliki razdor, raskol u KC , vatikanu isl, sotonski dim u crkvi, onda se sotona u kurije crkve i sam vrh crkve godinama uvlači na desetke drugih načina
sotona ne može biti rascjepljen sam u sebi...on nas zavodi i dijeli na stotine drugih kušnji, napasti na grijeh....neće nas on navlačiti na grijeh kroz najkatoličkije poruke svijetu!

možeš li malo preciznije na šta misliš, možda te nisam dobro shvatio?

Nije potrebno... Dobro si me svatio...al mi je zao tvog odgovora. Ocito te do sada nije nista opeklo....

Vrh

PostPostano: Pon svi 18, 2015 22:30 

Nije potrebno... Dobro si me svatio...al mi je zao tvog odgovora. Ocito te do sada nije nista opeklo....

Gospa u m. i međugorje je veliki Božji plan :))
rascjepa u mostarskoj biskupiji je bilo puno prije pojave GM...neposluh i sukobi traju preko 100 godina, nekad više nekad manje
znači, taj sukob postoji i prije i on ne može izazvati potrese u općoj crkvi...šta je mostarska biskupija u cjelini svih biskupija u svijetu kojih je preko 1000... mislim barem toliko!..i šta znači jedna mala mostarska biskupija, u smislu već odprije postojećeg sukoba od prije , prema skladu u cjelokupnoj KC?...kap u moru
znači ako bi netko postavljao jako nategnutu tezu da evv. lažna GM produbljuje već odranije postojeći sukob u dotičnoj biskupiji, to što se tiče crkvene organizacije, ne utječe na ostale biskupije ni u bih, ni u hrvatskoj ,a još manje u europi, americi i južnoj americi itd...odnosno u cjelokupnoj kc!

ALi ako je GM stvarno božji zahvat na zemlju u 20 i 21. stoljeću onda iz toga zahvata mogu proizaći velike stvari, jer su poruke totalno katoličke, pozitivne, najbolja pedagogija za obraćenje i novu evangelizaciju sekularizirane , komunizmom poharane europe,..liberalizmom i masonstvom oslabljene amerike itd

znači , ako gledamo da je međ. od Boga, kao što mnogi gledaju,onda ono može učiniti jako puno...plodovi su sada već primjetni...osnivaju se mnoge molitveme skupine, duhovni susreti, seminari...oaze mira po cijelom svijetu...samo u USA je osnovano na stotine molitvenih skupina, centara mira koji se temelje na fenomenu Gospe međugorske :)) ...BOGU HVALA NA TOME
Svatko tko gleda objektivno stvari,može lako vidjeti da su pozitivni plodovi daleko veći...Npr. knjiga ALFONSO SARAH: PRORČKI ZOV MEĐUGORJA puno kaziva o tome

Zbog svega toga, Pronađena, ne boj se ti za KC u cjelini, već naprotiv, misli pozitivno i optimistično
svijet je došao u lomnu fazu povijesti i nevjere, kada se ljudima mora opetovano i papagajski stalno ponavljati: molite, postite, idite što češće na ispovijed, svetu misu, čitajte bibliju i obratite se
površno življenje katoličke vjere , prodor protestantskih, racionalističko-liberlanih i sekularnih utjecaja na život ljudi u cijelom svijetu je tako jak, da Gospa mora "papagajski" ponavljati te temeljne zasade naše vjere da bi se ljudi napokon okrenuli pravim vrijednostima i pravim temeljima vjere i praktičnog življenja kat.vjere!..u krajnjoj liniji da bi se obratili , ili ostali u ispravnoj Kristovoj vjeri i Crkvi- tj. da ne odu u apostaziju koja vlada zadnjih 100-200 godina!

Vrh

PostPostano: Uto svi 19, 2015 19:32 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-LStxBC6dSY
Zanimljivo je kako se nisko ovdje napada biskupa Žanića i to bez ikakva valjana dokaza.

EDIT: zanimljiva poveznica gdje se nalazi i pozitivno mišljenje pape Benedikta XVI glede bisk. konf. http://en.louisbelanger.com/2011/08/15/ ... ma-part-2/

Svi analitičari m. slažu se da je b.žanić u početku bio naklonjen međugorju...spominjao sam ranije kako je odlučno branio 6 vidioca
Biskupa je opterećivao od ranije prisutan tzv. hercegovački slučaj, i utjecao na njegovo rasuđivanje...pogotovo jer dijacezenski svećenici iz mostara su bili protiv
Osim toga udba mu je zaprijetila da ga može zatvoriti ako ne prestane podržavati međugorje!
tako da ne stoji tvrdnja da je biskup žanić čist ko suza kako se između redaka u ranijoj raspravi sa crnim baronom da zaključiti!
imaao je b.žanić kontroverznih i suprotnih izjava i mišljenja koja je teško shvatiti, osim zbog ranije navedenih razloga!

Vrh

PostPostano: Uto svi 19, 2015 21:59 

Svi analitičari m. slažu se da je b.žanić u početku bio naklonjen međugorju...spominjao sam ranije kako je odlučno branio 6 vidioca
Biskupa je opterećivao od ranije prisutan tzv. hercegovački slučaj, i utjecao na njegovo rasuđivanje...pogotovo jer dijacezenski svećenici iz mostara su bili protiv
Osim toga udba mu je zaprijetila da ga može zatvoriti ako ne prestane podržavati međugorje!
tako da ne stoji tvrdnja da je biskup žanić čist ko suza kako se između redaka u ranijoj raspravi sa crnim baronom da zaključiti!
imaao je b.žanić kontroverznih i suprotnih izjava i mišljenja koja je teško shvatiti, osim zbog ranije navedenih razloga!

Biskup Žanić je promijenio mišljenje nakon što su mu "vidioci" zaprijetili, tj. nakon što je navodna Gospa podržala neposlušnost, što prava Gospa nikada ne bi učinila. Tako da nije biskupa opterećivao hervegovački slučaj, nego vidioce i fratre koji su Gospinim imenom opravdavali svoje grijehe.

Vrh

PostPostano: Uto svi 19, 2015 22:05 

Gospa u m. i međugorje je veliki Božji plan :))
rascjepa u mostarskoj biskupiji je bilo puno prije pojave GM...neposluh i sukobi traju preko 100 godina, nekad više nekad manje
znači, taj sukob postoji i prije i on ne može izazvati potrese u općoj crkvi...šta je mostarska biskupija u cjelini svih biskupija u svijetu kojih je preko 1000... mislim barem toliko!..i šta znači jedna mala mostarska biskupija, u smislu već odprije postojećeg sukoba od prije , prema skladu u cjelokupnoj KC?...kap u moru
znači ako bi netko postavljao jako nategnutu tezu da evv. lažna GM produbljuje već odranije postojeći sukob u dotičnoj biskupiji, to što se tiče crkvene organizacije, ne utječe na ostale biskupije ni u bih, ni u hrvatskoj ,a još manje u europi, americi i južnoj americi itd...odnosno u cjelokupnoj kc!

ALi ako je GM stvarno božji zahvat na zemlju u 20 i 21. stoljeću onda iz toga zahvata mogu proizaći velike stvari, jer su poruke totalno katoličke, pozitivne, najbolja pedagogija za obraćenje i novu evangelizaciju sekularizirane , komunizmom poharane europe,..liberalizmom i masonstvom oslabljene amerike itd

znači , ako gledamo da je međ. od Boga, kao što mnogi gledaju,onda ono može učiniti jako puno...plodovi su sada već primjetni...osnivaju se mnoge molitveme skupine, duhovni susreti, seminari...oaze mira po cijelom svijetu...samo u USA je osnovano na stotine molitvenih skupina, centara mira koji se temelje na fenomenu Gospe međugorske :)) ...BOGU HVALA NA TOME
Svatko tko gleda objektivno stvari,može lako vidjeti da su pozitivni plodovi daleko veći...Npr. knjiga ALFONSO SARAH: PRORČKI ZOV MEĐUGORJA puno kaziva o tome

Zbog svega toga, Pronađena, ne boj se ti za KC u cjelini, već naprotiv, misli pozitivno i optimistično
svijet je došao u lomnu fazu povijesti i nevjere, kada se ljudima mora opetovano i papagajski stalno ponavljati: molite, postite, idite što češće na ispovijed, svetu misu, čitajte bibliju i obratite se
površno življenje katoličke vjere , prodor protestantskih, racionalističko-liberlanih i sekularnih utjecaja na život ljudi u cijelom svijetu je tako jak, da Gospa mora "papagajski" ponavljati te temeljne zasade naše vjere da bi se ljudi napokon okrenuli pravim vrijednostima i pravim temeljima vjere i praktičnog življenja kat.vjere!..u krajnjoj liniji da bi se obratili , ili ostali u ispravnoj Kristovoj vjeri i Crkvi- tj. da ne odu u apostaziju koja vlada zadnjih 100-200 godina!

jel to ovaj Alfons Sarrach ? https://charismatismus.wordpress.com/ca ... s-sarrach/

Vrh

PostPostano: Sri svi 20, 2015 06:19 

Provjerite kakav ste štovatelji Blažene Djevice Marije putem kviza čiji je link
Kod:
http://www.bitno.net/pitanja-o-vjeri/provjeri-kakav-si-stovatelj-blazene-djevice-marije-2/
http://www.bitno.net/pitanja-o-vjeri/pr ... -marije-2/
U kvizu nema pitanja o njenim ukazanjima jer to nije smisao štovanja, ali je jako korisno za pobornike ukazanja ako provjere svoje znanje o Blaženoj Djevici mariji u bitnim stvarima.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata