pa jesi li ti čitala moje postove od petka...sam sam spomenuo da ne nekim misama zna koncelebrirati na stotine svećenika...da godišnje kroz međugorje prođe na 10-ne tisuća svećnika, biskupa...i to je po vama dokaz da je stav Crkve prema međugorju negativan??
vidim da bi ti povukla inkviziciju protiv takvih svećenika i časnih sestara?
o tempora o mores...ovo što radite vi nadobudni, "pravovjerni" katolici koji svim silama samo branite stav lokalnog biskupa perića ( kao da je on nepogrešiv i nezabludiv) nije mogla i umijela raditi ni udba-sdb, ni milicija,ni centralni komitet bih i jugoslavije!
ovo je čistka protiv zdravih snaga u crkvi koje vide znakove vremena, božje znakove i mistične intervencije u ovo doba apostazije, nju ejdža, liberalizma, sekularizacije i svih negativnih izama koji napadaju na katoličku Kristovu crkvu i vjeru!
to što ste vi slijepi i ne vidite Božji prst na međugorju to još i nekako mogu shvatiti
jer vi se držite svete sigurnosti da je lokalni biskup u pravu , a da vidioci laži ili godinama gledaju sotonu prerušenu u najsvetije stvorenje koje je hodalo zemljom
mene samo čudi da ovo drugi koji ipak vjeruju da vidioci nešto vide, se ne zapitaju bili Bog dospudtio da sotona prerušen u Gospu zavodi cijeli planet ???
vama nije čudno da bi Bog dopsutio da se sotona prerušava u Gospu na tisuće puta?
kako objašnjavate taj vaš stav i vjerojatnost te solucije??