Pljušte reakcije ne zadovoljnih vjernika, papinim izjavama protiv Međugorja:
Citat:
Snjezana Lic:
SAMO NEKA JEDNOM SRETNE VICKU OCI U OCI,I ONDA NEKA KOMENTIRA,SAMO JEDNOM BI MU BILO DOVOLJNO,I VIDJET CE U VICKI CIJELU GOSPU!TO GOVORIM I SVJEDOCIM RUKOM NA KRIZU I BIBLIJI!!!
Ja također!!!!!!Citat:
Abba Abba:
Covjek nemoze da se ne zapita, oko 30 g. Vatikan Ispituje da li se Majka Bozja Ukazuje ili Ne, da li medju svim tim strucnjacima i teolozim i svecenicima postoji netko tko ima Duha Svetoga pa da mu kaze Da ili Ne, pa za ne povjerovat, a toliko se ozdravljenja i osolobodjena dogodilo, da se nezna niti broja, usput, a ljudi ko ljudi Slave covika prije nego Boga, za Svetim Proglasit Papu Ivana Pavla II trebalo im je samo dva cuda ozdravljenja, a za proglasit Majke Bozje Ukazanja Isitnitim nije Im dovoljno niti 30 tak godina, a s berzbroj cuda i ozdravljenja popracena Ukazanja. Da ne povjerujes ....

Citat:
longisland:
Sad po nekoj logici treba povuc i ukazanje gospe Fatimske jer dragi moj Papa nemože na jednom miejstu nešto negirat a na drugom priznavat ....tj drugim rijecima imat dvostruka pravila u KC .....možda nisi ni svjestan ketenu al razhebat ceš cijelu KC a šta jedan budala razhebe nemože poslije ni tisucu pametnih sastavit.....Brige me. Samo kažem ono šta sam reka vec nekoliko puta pa cu i ponovit : lik nezna šta je , umislio je da je duhovni poglavar cijelog covjecanstva.

Citat:
hodočasnik:
Za vrijeme ovog Pape kršcani ce biti razbijeni na bliskom istoku i Egiptu , imigranit musliamni ce napucit Evropu a ljudi ce se pocet udaljavat od nerazumne KC i njenog vodstva. Vjerovatno ce ovaj Papa uci u povijest kao Franjo mekani ili Franjo multikulti ili islamski Papa.

Citat:
Pp:
Vatikan ne dira ukazanja, ali vidioce stavlja pod kontrolu Vatikan neće objaviti svoje stajalište o ukazanjima u Međugorju, ali će uvesti reda, kako doznajemo. Ponajprije, taj se red uvodi u nastupe vidjelaca, kako u samom Međugorju tako još više izvan njega, jer vidioci često imaju svoja svjedočanstva diljem svijeta. Crkva procjenjuje da oni ne samo da nemaju dovoljno teološkog znanja za takve nastupe, nego su posve prepušteni sami sebi i bez dovoljno čvrste veze s crkvenim institucijama. Što samo po sebi nije nikakva tajna. U crkvenom vrhu ne zamjeraju im što prenose Gospine poruke, ali im kod vidjelaca smetaju njihovi nastupi i njihova organizacija. Vidioci će se više vezati uz crkvene strukture, a o ukazanjima Vatikan neće određivati stajalište sve dok je posljednji vidjelac živ. Međugorje će tako i dalje ostati jedno od najvećih hodočasničkih i molitvenih mjesta današnjice, ali pod većom paskom Svete Stolice, koja je zadovoljna pastoralom tamošnjih franjevaca, ali ne i svime onim što se događa s međugorskim vidiocima i oko njih. I vatikanski dokument biskupima, koji će uskoro biti objavljen, ići će u tome smjeru.