Citat:
...[quote="[url=http://www.katolicki.info/forum/viewtopic.php?p=34997#p34997]UporanBudi » Pet lip 12, 2015 22:12[/url
Citat:
Poruka za mons Pavla Žanića.
Dana 19 06. 1983. ukazala se Gospa s kupa s Vidiocima Jakovom, Marijom, Ivicom. Nakon što mi je odgovorila na neka
pitanja za bolesnike počela mi je sama govoriti o Vama, Oče Biskupe. Ovo su misli koje mi je rekla: ’Reci O. Biskupu da od njega tražim hitno obraćenje prema događajima u župi Međugorje, da ne bi bilo kasno. Neka se počne približavati svim događajima s puno razumjevanja, ljubavi i s velikom odgovornošću. Želim da ne stvara suprotnosti među svećenicima i da ne ističe njihove negativnosti. Sv. Otac dao je svim biskupima da izvršavaju zadatke u svojim biskupijama, rješavaju probleme i svađe. O Biskup glavni je otac svih župa u Hercegovini. On je glava crkve u Hercegovini. Zato od njega tražim obraćenje, ovim događajima. Šaljem mu predzadnju opomenu. Ako se ne obrati ili popravi slijedi ga moj sud i sud moga sina Isusa. Ako ne ostvari ovo što mu poručujem znači da nije pronašao put moga sina Isusa.’
Gospa mi je rekla da Vam ovu poruku uručim.
Pozdravljam Vas mnogo
Ivan Dragićević
Bijakovići, 21. 06. 1983.
Kome ovo nije jasno, tome više ne treba ništa objašnjavat!
Da je biskup poslušao poruku, da se prvi on pokrenuo,pokrenuli bi se svi svećenici i svi vjernici.
Komunizam bi se sam od sebe ugasio, jer bi i komunisti masovno postali istinski vjernici.
Val obraćenja nebi samo zahvatio Katolike, masovno bi se pokrenuli i Pravoslavni svećenici, koji bi među vjernicima još snažnije širili Božju riječ.
Njih bi slijedili Islamisti, i, na ovim prostorima nebi bilo rata,- političari bi se složili da nas međunarodna zajednica bezbolno podjeli.
Sve se to događalo 10 godina prije rata u kojem su tisuće i tisuće stradale.
Eee,moj biskupe,vidiš li sda svoju krivnju ?????
Pametnom dosta!!!