[url=Forumaško" je napisao/la:
Budući da se ovaj forum zove Katolički Odgovori, odgovorio bih zašto neki vjeruju u evoluciju. Jednostavno je, svatko tko u životu ne mari za pravednost duhovno propada i gubi vjeru, a ako je znao da postoji Bog, on postaje sotonist, primjer tomu je Karl Marx, što otkriva knjiga Marx & Satan, iznoseći među ostalim pisma između marxa i ostalih sotonista.
Teorije zavjere
Nakon što se jednom uđe u takvo propalo duševno stanje svjesno se ignorira bilo kakav dokaz da si u krivu, što vidimo na ovom linku gdje sam u 2 posta kao Fresenius dao 2 jasna prirodna dokaza da je teorija evolucije potpuno u krivu. Objasnit ću drugi malo složeniji dokaz, kanjon rijeke Colorado, vrh kanjona je preko 1590 m iznad same rijeke, a paradoxalno je da je izvor rijeke na nižoj razini nego ušće. Jer je po evolutivnim predajama rijeka u par mil g produbila korito preko kilometar kroz golu stijenu, smiješno, ali nastavimo u analizi kao da je to moguće, zar rijeka na svom izvoru može imati takvu snagu? Jasno da ne, zar će se žila izvora pomicati u dubinu kako rijeka produbljuje korito? Također odgovor je ne. Zar ušće ne bi trebalo biti niže od izvora, između ostalog jer rijeka tamo ima veću silu da produbi korito? Odgovor je da, ali u ovom slučaju grand ili colorado canyon-a je obrnuto...
To što pišeš nema veze s evolucijom. I da, izvor rijeke može bit na nižoj razini nego ušće. U čemu je problem
To je samo dio dokaza koje sam linkom iznio na temi o evoluciji, stoga je jasno da je vjera u evoluciju uzrokovana razlozima koje sam predhodno iznio, a ne znanošću. Potpuno je jasno da je evolucija pseudoznanost, što se možete lako uvjeriti u samo 2 moja predhodna posta na ovoj temi. To je moje mišljenje, a vi ga ako hoćete zovite trolanje.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=849398&page=26Nema dokaza kontra evolucije, kako ti to nije jasno? Evolucija je znanost, i pomiri se s tim...Jel ti gušt trolat?