Citat:
Ne boj se nećeš, zato sam i napisao evolucija "ide naprijed", ti si bliži dawkins sorti, zato se ne sikiraj nikad nećeš biti klasični kršćanin, možda nakon sto tebe il kojeg takvog bećara proglase blaženim il svetim, stepincu oduzmu tu titulu, jer shvate da je on niži od vas jer nije vjerovao u to sto vjerujete vi. A sto se tiče "forumske posvuduše" u 2.5g nisam napravio ni 1500 postova dok "evolutivni" bećari rade po par somova, u ostalom ja se ničim ne sramotim, jer pisano je "Što vam rekoh u tami, propovjedajte na krovovima", ma da takvim "znanstvenicima" nema smisla propovjedati, ponajmanje po forumima, al zna bit zabavno demolirat tzv "dogme". Blagi savjet, ako hoćeš da ti evolucija krene u drugom smijeru prekini jest banane, dawkins kaze da i prehrana dosta utjece na evoluciju, lol
Nisi napravio 1500 postova, naravno da nisi, nego 150 milijona (zato i voliš biti formaško), ipak trebaš negdje pokazati kako si pametan(???), a forumi su super za to, pogotovo kad si umisliš da nešto znaš, u ovom slučaju, kao ti o evoluciji (ko mara ...)!
Inače me zanima evolucija i tvoje mudrolije zasnovane na vjerovanju isto ko i vezanje perlica!
Zato bečarino naša, nemoj si umišljati da si pametan i da nešto znaš, to ti je samo mala nadutost poslije puno kupusa. A demolirat sumnjam da možeš i licitarski autić iz kine, bar toliko zvučiš sposobno.
Dakle moj forumaško ili darwinovjercu, uzmi si Pčelicu 1 i kreni od početka! A evoluciju prepusti nekome drugome, i nemoj da ti netko ime sazna, gdje češ se zaposlit čovječe!!