Hrki ako već usporedujes MPO s nečim,onda bi po meni najlogicnija usporedba bila abortus,a ne kontracepcija! Jer i abortus i MPO ubijaju već zacetu djecu. E sad...ne znam poznaš li ikog tko je uradio abortus,tj ubio svoje vlastito dijete, znaš li uopće kakve posljedice taj grijeh ostavlja na čovjeku? Mislim da se nitko normalan,koliko god ti puta ponovio svoje neke rečenice ne može složit s tobom,naprosto zato što ti smatraš da bacanje 2 ili 3 života nije tako strašno... Tj želiš naglasit da ima puno gorih stvari u životu, iako baš ne dajes logična objašnjenja. Jer ih nema!
ti si ograničena d shvatiš neke stvari
stvari negledaš duhovno nego materijalno, kao i sara
netko mlad tko ima spolne odnose 50-100 puta godišnje , i tko izbjegava začeće , također ubija život, tako da ga ne stvara!
kontracepcijom barem 1, minimano ( stvarno minimalno!) 1 put na godinu umjesto da stvara život kako nalaže Crkva, takav čovjek i žena , ne stvaraju život...na 10 godina ne stvore barem 10 života
isto tako i bludnik i samobludnik spječavaju da se stvori život
to je samo druga strana medalje onih koji koji da bi stvorili život preko mpo također ubijaju život
to što drugi koji vrše kotracepciju ili samoblude i ne stvaraju život s bračnim parom, je druga strana medalje nestvaranja života!!
grijeh je jedno i drugo!...jedan indirektno ubija neiskorištene oplođene stanice, a drugi ubijaju život koji se trebao stvoriti da su živjeli kršćanski!
sa mpo bračni par ne da da se stvori život 1 i 3 puta tokom života, a ostali sprječavaju nastanak puno više života!
mpo par se bori da dobije život ( uz već rečene nus pojave) ,a svi drugi se NE bore da stvore život!!
I TKO JE MORALNIJI...PO VAMA OČITO ONI KOJI SE SVIM SREDSTVIMA BORE PROTIV ŽIVOTA??
O TEMPORA O MORES
I OVI DRUGI TO ČINE BAREM 3-5 PUTA VIŠE
Vi ste očito na putu nevjernika koji svim sredstvima brane kontracepciju , abortus i druge grijehe...samo to radite kao vjernici što je još puno,puno gore!...shvatite to napokon!
evo plastično pitanje, odgovri iskreno na njega:
tko više spriječi života da se razvije?
onaj tko radeći mpo spriječi 1-3 života da se razviju, ili onaj tko barem 10 godina vrši kontracepciju ili blud (samoblud) pa ne da da se razvije barem 10 života?? ( ranije sam kroz više upisa pokazao kakose dođe do broja 10!)