Evo došlo vrijeme da ova moja priča završi…Neznam s koje strane da krenem,pa idemo ovako…
Šta sam radio?,ja bih to opisao kao da sam gurao štap u gnjezdo stršljenova .Poput Zakeja nadcarinika koji se popeo na smokvu,ja sam došao ovdje da vidim jel to Isus,o kome i skime pričaju…jednostavno me mučilo pitanje ako je to stvarno On,hoćemo li se sresti i pogledati u oči ,hoće me pitati kakav si to vjernik ?Znao si za mene a nisi me došao vidjeti? Jesam po ocijeni bio vjernik za dva u to vrijeme,ali osjećao sam odgovornost… Nakon mojih prvih postova ovdje došlo je do opsjednuća u kući,a i ja sam bio toliko opterećen s problemima, bolesti i drugim silama,da sam funkcionirao na 1/3 snage,mjesecima nisam mogao upaliti mobitel,slušati ljude itd…..Potraga za svećenikom koji bi se zauzeo za moj problem bile su bezuspješne.Ali u svoj tom jadu ,mene je pronašao svećenik,čuo je moju priču i potražio me….sta reći na ovo?! Uključio je i lječnika s kojim surađuje i situacija se popravila,ja bih je ocijenio sa tricom….Sve dok ja nisam googlao i naletio na priču staru 15 godina…Kako sam je našao ,lako, po zajedničkim nazivniku „ sotona“ pročitajte…
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/nis ... onu-724638Bio sam u sličnoj kušnji,al pomislih ako dignem ruku na ženu ili bilo koga,sotoni neću naštetit ,ona će samo promjeniti objekt….treba se ohladiti iako lakše je reći nego učiniti,…Šta me privuklo u ovoj priči….pa pok.Frane ima isto godina kao i ja,istog (sličnog) zanimanja,miran povučen čovjek….(valjda se tu i ja vidim),vidim dva svećenika u tekstu,gle čuda jedan je moj župnik(ne mogu mu zamjerit šta nije htio imati posla s ovim,ja sam mu minimalno drugi šta mu je pokucao na vrata i rekao da ima sotonu u kući,teške su ovo situacije)… i na kraju me zanimalo kako se zli uvukao u ovu kuću. ….I tako dok su mene zanimale službene izjave nakon događaja i pokušao doći do njih čudno je to da su lijekovi prestali djelovati na moju ženu, a da ja nikome nisam ništa govorio,ne da se stvar vratila na početak nego je još gore ,pokreti tijela ,glave i ruku su takvi da bi zaključili da čovjek hoće „iskočiti iz vlastite kože“.Ja bih rekao da opet guram štap u stršljenovo gnjezdo.Evo kako je završila Franina priča…i mogu reći da sam ja imao gosta jedan dan koji me je izludio do kraja,neke sile,strašno,nemogu to objasniti, mogu misliti kako je Frani bilo…. A i dobro se vidi kako djelovanje lijekova isčezne kad zli pritisne….
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20031 ... nika01.aspU jednom mometu posumljao sam da mi zli misli čitaju, kasnije je isplivalo(da ne ulazim u privatne detalje) da mi ih čita,al nema panike ,može ih i ovdje pročitati

……nema tajni …….
Paranoja?ako se ne varam objašnjenje je „izmišljen strah od ne čega“,nema u mene paranoje,a jel sotona postoji?Pa izgleda da ne postoji; dokaz tome je da skoro pa ne postoje egzorcisti,a zamjenile su ih psihijatrijske ustanove.Evo komentar Splitsko -dalmatinske nadbiskupije nakon „godišnjih odmora““upoznati smo s događajima iz Lokve Rogoznice,ne možemo vam pomoći,pokušajte se javit u Zadarsku nadbiskupiju….sta reći.?! Ajmo zanemariti vjeru,ajmo pogledati s lječničkog kuta ovo:
Umislite da ste posebni,da vas je Isus izabrao zbog vaše kvalitete i sl,pa još dobijete dar u jezicima,pa vidite rezultate ozdravljenja,pa 24 sata na dan samo mislite o tome, pa jel dovoljno da izludite?
Sve krene od toga kada mi prihvatimo od zloga da budemo „kraljevi“,“bolji od drugoga“ „imamo moći“ i upadnemo u novi svijet iz kojega je teško izaći,probuditi se,poput filma „matrix“….
Meni je doktor Zdrave propisao sljedeće lijekove: Krunica+sv.Brigita 15+sv,Brigita 7 ,i ja dodao 1 post,i evo prođe dosta mjeseci i ja oni stari….sta reći: Hvala!!
Završit ću malo čudnom rečenicom,valjda ćete shvatiti……..
Ništa bolje mi se nije dogodilo u mojih 40 godina……
BB