Dea, da ne zachatamo ovu vrlo vrijednu temu odgovorit ću ti samo kratko.
Nađimo se na nekoj drugoj temi, a evo mogu i ja otvoriti novu temu pod naslovom "Ljudi patnje i nesretni ljudi" a ako nećeš reći ću ti samo da umjesto odgovora na neodgovarajuće istini tvrdnje koje si sasula na mene ni krivu ni dužnu i usput uvrijedila i Božju Ljubav, ponijet ću tu svoju recimo patnju zbog prelaženja preko tvog "teškog" posta i prikazat ću je za mir i sreću, upravo zato jer visoko cijenim svačiju pa i tvoju patnju, već na ovom svijetu tebe i tebi sličnih.
Ovdje ti neću odgovarati i ako me sad nešto pitaš ili komentiraš.
Draga moja obratila sam ti se iz nekoliko razloga.
Prvi bi bio jer si me u jednom trenutku posjetila na mene i toliki flashback sam doživjela da mi je momentalno došlo loše.
Znas to pisanje "ja sam simpatično slatka nji nji nji"dok su me usta puna same sebe je nista drugo nego oholost na entu - vjeruj jednom kad iz drugog kuta sagledas sam sebe, plesne te ta spoznaja.
Drugo, ono sto sam rekla, davanje iole kakvih savjeta pod istinom da će tako biti drugoj osobi za koju se vidi da je "lose i u nekom bunilu" jest kontraproduktivno jer vrlo lako da se takva osoba "zalijepi" za neku tvoju recenicu i pogoršaš stvari.
Trece, taj tvoj traktat o patnji i miru u svijetu, a ponajprije konstatacija da me poznajes u smislu "ljudi poput mene" mi je u najmanju ruku smijesna.
Cetvrto, stani i sagledaj sama sebe. Da, to je najteze. Kad osoba za sebe kaze da je ponizna, sve je nego ponizna, a ti kažes, citiram sljedece:
-
"ponijet ću tu svoju recimo patnju zbog prelaženja preko tvog "teškog" posta i prikazat ću je za mir i sreću, upravo zato jer visoko cijenim svačiju pa i tvoju patnju, već na ovom svijetu tebe i tebi sličnih" -
"Ja nisam ohola nego naprotiv .. ali je možda problem u tome što pšem kobasičaste rečenice a sve iz veelike poniznosti da budem što jasnija" -
"Opet sam napisala kobasičastu rečenicu al šta mogu kad je to tako komplicirano bar u mojoj skromnoj, nimalo lažljivoj i ne-oholoj glavici" Toliko nevjerojatno da se covjek zapita jesi li trol? Ne cini ti se da ima malo puno JA dok s druge strane konstatiras da sam ja uvrijedila Bozju ljubav?
Reci ce ti nešto, onaj koji pokusava dokuciti, vrednovati tudi odnos s Bogom je - pogodi sto? Nista drugo nego li licemjer, a pogodi zasto? Jer been there, do that - tako da je ovo sve samo ne napad na tebe "krivu ni duznu".
Dapace, odlika krscanina koji ima pravi izgradeni odnos s Bogom je upravo prihvacanje toga da i nismo bas tako divni.
I off topic, dao Bog da ti sva patnja bude u zivotu citanje mojih teskih postova.
Pa tako dodemo do pete stvari vezane za tematiku o kojoj pises. Imas svo pravo ovoga svijeta ovdje trkeljat svasta, no, bucas stvari - razbacujes se pojmovima, a onda elementarne logicke stvari ne razumijes (usp. imaginarna zbilja i uži/siri kontekst, denotativno/konitativno znacenje) pa se cisto pitam tko je tu lud ili tko je tu trol, no u tim smislu mogu samo konstatirati da me nije briga jer zamisli - NE, ova tema nije toliko vrijedna i zamisli, ova tema NE, nece od tebe ni Losera uciniti boljeg ni lošijeg covjeka.
Tako da, jos jednom, draga moja - pisem ti jer si me u trenutku sekunde podsjetila na mene, a vjeruj mi - taj put "pametovanja" i "hvalite me usta moja" je put oholosti.
I na koncu, zasto sam ti se uopce obratila lezi u tome da ako si stvarno pisala na jednom drugom forumu, a mislim da znam kojemu, i ako si stvarno ona za koju ja mislim da jesi - strah me ljudi poput tebe jer tvoj tajming pojavljivanja na forumu mi je fascinantan, Judito.
Ne znam sto imas s BTW nit' me zanima (isti tren si se nakacila na njega, a postovi podilaženja su ljigavi, tako da nije li to malo cudno? - no, "to nije moj cirkus, niti su to moji majmuni"), ali zato od mene odlijepi jer sam dosta sranja ja prozivila bas zbog toga (na onom drugom forumu) dok si ti iz prikajka citala i sutila.