Mislim da Zdrave želi reći da je i ova kriza radi našeg obraćenja.. I tu se slažemo!
Ne znam je li to posljednji veliki sukob između sila tame i Božjih anđela, kao što to vidjelica naglašava, ali htjela bih nekako vjerovati da i nije to onaj najstrašniji, konačni sukob (opisan i u Knjizi otkrivenja).
Adrijana, "u sridu", to sam želio reći. Samo ne da je to posljednji sukob...Točnije: to je početak ovako OTVORENOG djelovanja onih vlastodržaca - 0,02 promila brojčano, ali po bogatstvu 98% (kojih imaju u svojim rukama, na računima, nekretninama, farmaceutskim tvrtkama i tko da sve nabroji).
Giovi, hvala što nisi obrisao poruku. Ona je ionako ponajviše zbog Totus tuus
Da, Adrijana, pa zato i imamo sv. Pismo!!! Treba, kao prvo željeti razumjeti, Duhom, ako Mu dozvolimo da nas On vodi. Što možemo sami, ovako jadni, sitni, mizerni, a sada i sluđeni?
Znamo da je Majka Božja izjavila u Međugorju:
"Molitvom i postom se mogu dokinuti i promijeniti prirodni zakoni, zaustaviti ratovi" - To tumačim i kao da vjerničkim, žarkim molitvama možda možemo "pretvoriti" mjesece u tjedne, a godine u mjesece -skratiti događanja. Ali ono što je Bog odredio, mi to nikako ne može spriječiti. Samo odgoditi.
A sva ova strka oko pandemije... Čuli smo novu "reklamu"?
-Obzirom koliko sam kilograma hrane pojeo u svojih 68 godina... - To na TV govori plaćeni `maneken` kako se valjda zato ne boji primiti cjepivo?! Koliko je to prozirno: "Cijepi se, jer..." (ja to tako prevodim, i ne samo to), "MORAMO vas, dragi sugrađani, označiti barem 70% populacije".