Ako ti neznaš nikog tko je umro i tebi je prošlo "lišo", znači, to je nešto bezopasno?
Pa onda bih ja trebala nabrajati poznate koji su umrli i koji su se jedva izvukli i to mladi ljudi?
Ali, to i ne mora biti tvoj stav, jer si ovdje samo zbog provociranja.
Neću se uhvatiti više na mamac, eto, tebe se očito pušta da radiš trolanje a ja mogu jedino, kao što sam i prije- staviti te na ignore, što ću i napraviti, isti čas.

Pa TKO trola ako ne ti?
Ti mlatiš kao maksim po diviziji, jedno te isto.
Kad te ljudi upoznaju kroz tvoje postove shvate s kim imaju posla, odustaju od nadmetanja s tobom jer PAMETNA osoba uvijek - ako traži ISTINU - traži sve, pro et kontra, ali ti... Baš kao i kod tvog sudskog postupa: ti si u pravu, jedina! Svi griješe, i sudska su rješenja PROTIV tvoga poimanja pravde.
Hajde, prekini tu svoju glupu seriju napada na sve koji ne misle kao ti pa ih odmah svrstavaš u antavksere.
Znaš, kad netko opazi tko ima zmijski jezik - opameti se, jer mudar NEĆE gubiti vrijeme sa živčanom osobom.
TRAŽILA SI SAMO ONO ŠTO BI IŠLO NA TVOJ MLIN! A on je ostao bez vode.
Pa-pa, draga naša svađalice!
.
Zašto Putinovi plaćenici hapse i zatvaraju ljude koji su protiv rata s Ukrajinom, zašto im ne predoče DOKAZE o opravdanosti te agresije na Ukrajinu?
Jer ih NEMA!
Isto tako su se ponašali svi premijeri svih vlada: napadali su protivnike cijepljenja, a pošto NIJE postojao ni jedan dokaz o opravdanosti "potrebnog" cijepljenja, nisu hapsili, nego su uveli sankcije protiv neposlušnih - uveli su COVID potvrde, pa ti digni plaću, plaćaj račune ako nemaš potvrdu.
KOJA JE RAZLIKA? U podmuklosti! Ova druga gadost je gora(bila) od Putinove.
...
(Giovi, daj zaključaj ovu temu!!!!)