Nisi puno propustio nedolaženjem, kao ni ja
I ja nisam dolazio dvije , tri godine jer sam vidio tešku žabokrečinu zadnjih godina dok nisam dolazio...forum se toliko srozao da na njega dolazi prosjećčno pet do deset osoba dnevno sa nekim upisima...i svi se drže teško svojih tvrdih stavova...farizejština i pismoznanstvo
Meni je žao št ne uviđaš da svi ne mkožemo misliti kao ti ili neki drugi...nama je svima Bog dao različite karizme i različite talente
Ti očito nemaš žicu i osjećaj da Bog djeluje i danas, tu si ne neki način duhovno okljaštaren...djeluje i na način da se objavljuje svijetu preko svoje Majek- Blažene Djevice Marije
A, ako djeluje i daje objave tko smo mi da se šprdamo s njima i braću koja u njih vjeruju nazivamoduhovnim bolesnicima??

žalosno
Vjerovati da se Gospa ukazuje u Međugorju nije duhovna patogenost kako ti smiono kažeš...
Fatima je priznata tek ( ili već?) nakon 14 godina...mnogi su u ukazanja u fatimi vjerivali od 1. dana....nisu čekali formalno priznanje!
Evo jedno jednostavno pita je za tebe:
Da li su ti koji su vjerovali u ukazanja u Ftimi i prije nego li je bilo priznato bili heretici, ili neposlušni Bogu i nauku KC ? ti suvereno i eksplicite tvrdiš da ljudi koji vjeruju u još nepriznata ukazanja su heretici, krivovjerci...žalosno...priupitaj se malo brate u Kristu
Znači, ako se Bog / ili preciznije rečeno Gospa uz Božje dopuštenje negdje ukazuje onda to ima svoju svrhu...ja bih bio neograničeno ohol i preuzetan , da ne kažem glup, da Bogu uskraćujem pravo da se i danas ukazuje
ili da tvrdim da je Božje djelovanje prestalo 33. godine ili 9o- i neke smrću posljednjeg apostola Ivana
Ako Bog kroz neka ukazanja daje poruke svijetu i ja ih želim širiti propagirajući Međugorje , ne vidim u čemu je problem da me čak oholo nazivaš krivovjernikom??
u TEMI O MEĐUGORJU SAM DAO NA STOTINE ARGUMENATA I RAZLOGA zašto vjerujem da se Gospa ukazuje u Međugorju...neću ih sada ponavljati ...svatko ih može pogledati,ako već nije
Onome tko ne vjeruje u ukazanja u Međugorje dajem za pravo da ika takav stav ...i nikoga takvog ne nezivak heretikom
Svatko neka misli za sebe i neka gaji svoju karizmu i talente koje ima
A Duh Božji puše tamo gdje hoće, kada hoće i koliko hoće...i nitko od ljudi ga ne može spriječiti...