Ukazanje u marpingenu je zanimljivo i po tomu što su najprije 3 djevojčice 1876, zatim jedan mještanin 1983 , te na kraju 3 djevojke 1999. tvrdile da im se ukazuje BDMarija
ni jedno od tih tri ukazanja nije priznato autentičnim, no marpingen je postao mjestom molitve ...
10. UKAZANJE 21. kolovoza 1999
na početku ukazanja p.jorg muller je tražio razumjevanje za TEST koji će poduzeti nad vidjelicama da bi mogao prosuditi o autentičnosti ukazanja
Marion i Kristina su vidjelice
pater je učinio slijedeće testove za vrijeme ukazanja, ekstaze:
stavio je list papira pred njihove otvorene očione nisu na to reagirale, nastavile su gledati velikim otvorenim očima prema mjestu gdje se nalazila Gospa
zatim je , u njihove otvorene oči fiksirao lampu, ali u njihovom zjenicama nije bilo promjene
p. muller ih je udarao po rukama , no za vrijeme ekstaze nije slijedila nikakva promjena , reakcija
vidite , ovakve slične pokuse radili su i nad vidiocima u međugorju, puno složenije i sofisticiranije, a nekada i sirovije i bolnije ( slučaj kada je svećenik don bulat čini mi se, uboo vidjelicu sa iglom, da je i potekla krv , ali se vidjelica nije ni pomakla, štoviše ništa nije osjetila!) Gospa je obećala doći i 5.(Kristina) i 6. (marion) rujna
Gospa je rekla: moja djeco, prihvatite ŽRTVU koju vam danas nalažem
prije svega PORUKE , zatim MOLITVE
molite s mnogo ljubavi u svojim srcima , kako to raduje Moga Sina kad vidi da ga toliko ljubite
ja znam da put prema Bogu nije jednostavan , zato sam vas pratila na križnom putu da vidite kako je bila velika bol mog Sina
njegova bol još nije dovršena, vidite da su crkve prazne i da njegova djeca ne idu k Njemu
vidite , i ovdje jako velike sličnosti s međugorjem
ističe se vrijednost poruka , žrtve i molitve
spominju se prazne crkve, tj. ljudi ne dolaze k EUHARISTIJSKOM ISUSU, jer svaka misa i sveta pričest je susret sa Bogom
Bog se nalazi u hostiji i mi katolici to moramo do kraja vjerovati , inače nismo katolici! vidite draga braćo i sestre, u par rečenica ovim djevojkama , Gospa vrlo jednostavno ističe pravi put k Bogu
nema tu velikih filozofija , racionalizma isl, sve je vrlo jednostavni i svatko može sve lako shvatiti
jer Gospa je naša Majka , Isus je naš brat i nitko nam to ne može s većom ljubavlju i jednostavnošću pojasniti negoli naša i Gospodinova Majka- Gospa
slično tako i u međugorju,
Gospa nas jednostavnim porukama, savjetima usmjerava kako živjeti, vodi nas beskrajnom ljubavi u pravi , vječni život
jer , ona je najkraći i naispravniji put ka Isusu -Bogu
ima tu velikih sličnosti , a i mora ih biti , jer ako se Gospa ukazuje na oba mjesta , onda ni nema razloga da poruke i savjeti budu različiti...
(
http://www.tebe-trazim.com)