Citat:
čemu pišeš kilometarske postove? To samo pokazuje kako si spreman danima se prepucavati sa svakime od nas posebno, samo ne suočiti se s istinom.
Ti očito nemaš materijala za pisanje dužih postova, nego samo generaliziraš.
Citat:
Na nijedan naš post koji donosi crno na bijelo svu podmuklost i lažni sjaj vašeg djelovanja na internetu i u medijima, još nisam vidjela valjani odgovor.
Kao prvo, postoje adventisti koji jesu podmukli, isto kao i katolici. Jedino je stvar toga kako gledaš na stvar - ako si pozitivna osoba vidjeti ćeš i vrlo dobre i poštene adventiste, a ne samo one lošije.
Citat:
Kao i subota. I za subotu i za obrezanje piše da su vječni, hebrejski olam (može značiti i jako dugi period), ako obrezanje nije, onda nije ni subota.
Po ovoj logici i Isus je bio namjenjen da spasi židove.
Citat:
Ti si čovječe majstor samoobmane. Ignorant i spamer. Na ništa nisi odgovorio, samo se izvalačiš. Ovaj link je lažljiva adventistička apologetika. Bio sam u puno sekta i moram reći da su adventisti najlažljiviji.
Pojasni mi što je tu lažno pa da porazgovaramo. I ponovno, adventisti nisu sekta. Ne provociraj na kršćanskom forumu.
Silas je napisao/la:
Što se tiče Ellen White dao sam citate i još tona vaše lažljive apologetike je ne može izvući.
...bla bla bla...
Čini se da ti dobro ne vidiš.
http://www.whiteestate.org/issues/contradictions.htmlSilas je napisao/la:
I zašto se braniš linkovima, htio si raspravljati, hoću ćuti tvoje rijeći i objašnjenje ovih nebuloza?!
Barnaba je napisao/la:
Mi ovdje njegujemo osobno pisanje a ne copy/past predugačkih tekstova. Umjesto toga korisnije je staviti link ako je to negdje objavljeno.
Citat:
Nema smisla sa tobom raspravljati, jer si ignorant.
Hvala, također.
Citat:
a vi ste otpadnici iz religije koja još postoji
Nazvati nekoga otpadnikom na kršćanskom forumu je stvarno neprimjereno. Pitam se gdje su sad moderatori.
Citat:
To je rekao i Luther, koji je osuđiovao svetkovanje subote, častio Mariju, imao kipove i slike.
On je tek začeo pravo vjerovanje, ali ga nije dovršio. I stvarno je sramotno što je jedna crkva u Rimu izgrađena od oproštajnica.
Citat:
Nisi odgovorio, samo spamaš.
Nisi ni ti odgovorio.
Citat:
Ne laži. U Katoličku crkvu možeš ući bez da ti itko priđe i pokušava te vrbovati, a kad prvi put dođeš u vašu sektu odmah ti priđu tri vuka u jagnječoj koži, nasmijana i vesela koja žele sa tobom "pručavati Bibliju". Nekad se ti vukovi međusobno čak i posvade, jer adventisti vjeruju na temelju riječi Ellen White da će za svakog čovjeka kojeg preobrate i dovedu u sektu na novoj Zemlji imati jedan dragulj u kruni.
To si nas pomiješao sa Jehovinim svjedocima.
Citat:
U kreacionizam mi ne vjerujemo, jer to nije znanost nego sprdačina, vodeći evolucijski biolog današnjice je katolik dr. Keneth Miller i razvalio je kreacioniste na sudu u Denveru. Vodeći hrvatski evolucionist je također katolik, dvostruki doktor (biologije i teologije) Josip Balabanić.
A u što vi vjerujete nego u stvaranje?
Citat:
Opet spamaš.
Čini se da je to jedino što znaš reći.