Dina je opsjednuta samnom, ovo je već drugi forum na koji je došla zamnom. Niti jednu moju tezu nije pokušala osporiti, već samo prijeti, kleveće i trola. Ali dina i ostali, što mi više budete prijetili preko poruka i mobitela, to ću više stvari o vama otkrivati.
Evo, adventisti, javno vas pozivam, birajte mjesto, vrijeme i teme, deset vaših najboljih teologa i najlažljivijih apologeta, a ja sam, pod uvjetom da se debata snima!Evo što o adventistima kaže jedan njihov bivši član (i dalje vjeruje što i oni, ali je iskuljučen) na forumu.hr:
Citat:
Ja sam kao gost navraćao u sve zajednice... ali samo kod vas sam doživio prijetnje i fizičko nasilje... a ne smao ja, nego i glasoviti slučaj gospodina N.V. kojeg ste pokušali linčovati u prilazu 77.
Ovo je post bivšeg adventista (i to ne obični, imao je dobru poziciju tamo), odgovara xari, adventistu/ci:
Citat:
Želite biti cinični gospodine xara, ispadate - kavi i ejste... drski licemjeri i farizeji!
najbolje ljude FIZIČKOM SILOM izbacite iz crkava, a onda te iste ljude klevećete i proganjate, čak i lažnim optužbama policiji i 'izvaninstitucionalnim' podmetanjima... I vi ste "kršćani"? O je... kao i sam Vrag!
maltretiranje od članova KAC ima... napretek, u svim vašim pećinama. Ja osobno sam doživio vašu pjenu na usnama, stisnute šake i zasjajene oči od fanatizma, vaših - poponja.
Ovo je još jedan odgovor xari istog bivšeg adventista na to da je "licemjer otpadnički izrešetan svojom krivicom":
Citat:
Oho... "izrešetan" čime to... strojnicom nisam, za sad... hvala Bogu... ali od vas je svašta za očekivati.
Koje sam ja to zlo učinio, koje Božje zakone prekršio?
Ali nije to poanta, nego... KLANOVI u crkvi... oni jednostavno, gledaju na novopridošle, kao da je crkva vlasništvo tih klanova i da je Istina njihovo valsništvo i sam Gospodin Bog je njihovo "vlasništvo"!
U tim klanovima se dogovaraju ženidbe i udaje, unutar klanskih 'moći' a ako si jadan i maleni - "obični" (ovo je sramotno za vas da dijelite vjernike na kaste, sotone jedne u ljudskom obličju) vjernik, onda si tu SAMO da daješ "desetak" i priloge i hvališ popine - debele adventističke bumbare... i da naravno daješ i "milodare" za tzv. "misije" a taj novac propovjednici troše za svoj luksuz...
Tako u Zagrebu postoje klanovi u KAC. Recimo klan Markov, klan Kuburić, klan Lorencin itd. i ako nisi njihov NEMAŠ NIKAKVE ŠANSE ni za što u tvojoj sekti... Oni po obiteljskom stablu unaprijed dijele funkcije i to već za svoju dječicu...
Tko vas ne poznaje skupo bi vas platio... a Đavlu prodao - besplatno...
Mafija, organizirana mafija gdje se obrću milijuni i deserci milijuna Eurića svaki mjesec... pa to je bolje nego onim mafijašima koji kidnapiraju ljude...?
Gle, kradeš i obrćeš, a 'gospon' si čovjek uvaženi član društva... TO JE NAJOPASNIJA MAFIJA- religijska mafija!
Još jedan post sa drugog foruma, o nasilju adventista, ovo je odgovor adventistu koji tvrdi da je šokiran:
Citat:
Da si šokiran vjerujem to! Kao što su bili još više šokirani oni koje su propovjendici i vođe tvoje sekte šakama i nogama tukli i pokušali linčovati u Prilazu 77. Pa je taj čovjek završio - 13 dana u bolnici, plus nekoliko mjeseci terapija od psihičkog šoka i smrtnog straha.