Žalosno je što se i ovdje rasprava svodi na osobno prepucavanje.
Još je žalosnija usporedba svećenika vlč Sudca s nekima tko zlonamjerno oponaša Krista. Za to nema temelja i to znakovi koje Bog preko tog svećenika čini definitivno opovrgavaju. Isto tako i poslušnost koju vlč. Sudac ima prema svom ordinariju te činjenica da ne propovijeda neki drugi nauk doli Katolički, ponovo daju za pravo onima koji tvrde kako se ne radi o lošem čovjeku i svećeniku.
Što se tiče estetske strane tog omota tu definitivno ima prostora za tvrdnju da nije nešto posebno pa i pjesme s tog albuma nisu zaživjele u glazbenom svijetu. No to su stvari ukusa odnosno neukusa a teologija je ipak nešto drugo od principa sviđa mi se ne sviđa mi se.
A kad smo već kod CD i sam Papa je izdao jedan
http://www.musicfromthevatican.com/news5.php i neki su to odmah nazvali pomodarstvom

. No ja mislim da je to na tragu one kako se Crkva neprestano treba obnavljati.
Pokvarenost medija je sve veća a želja za zaradom na sukobu se sada očituje u pokušaju izazivanja teološkog sukoba oko činjenice da se želi u morsku špilju kod otoka Premude postaviti kip raspetog Isusa koji će napraviti vlč. Sudac. Nadam se da se ovaj put na tu udicu neće nitko upecati osim don Grubišića koji takvo što redovno proguta pa napada kolegu da bi sebe isticao.