Hvaljen Isus i Marija...e sad kako da krenem a da ne odužim uglavnom zanima me mišljenje ili ako me tko može uputiti što da radim i kako da postupim,naime ja sam nasljedila ciste na bubrezima od moje majke,ostajem trudna te mi lječnici vide da nie ok sve sa bebom automatski abortus predlažu a ja kažem NE!To djete je dar od Boga i bit će s njim šta god Bog odluči.I odlučio je moj emanuel tako sam mu dala ime jer se uspio krstiti umire nakon dva sata,dijagnoza adpkd,ocjena 2/10,bubrezi koji su bili preveliki poremetili su srce i cijeli dišni sustav,Hvala i Slava Isusu,nikad neću biti ljuta jer znam da je mome sinu dobro gore bolje nego nama ovdje i da za sve postoji razlog.Ono što mene muči je dalje,što dalje dijagnoza moja je ostala ista genetika pokazala da imam bolest koja je 50/50 posto nasljedna

te moje iduće djete može imati problema.Genetičari i svi okolo me šalju na IVF+pgd a za one koji neznaju to je biopsija oplođenih jajnih stanica i dokazivanje bolesnih embrija,da pojasnim oni koji su zdravi idu u u mene preko umjetne oplodnje a oni koji nisu se bacaju u koš...I sad se ja pitam ma Bože moj kako ja nemogu ozdraviti šta da napravim,toliko karizmatika,toliko duhovnih obnovi,bolesničkog pomazanja ali i dalje ne mogu nikome rec ja neću ić nikuda Isus me ozdravio,,,ja ću dijete rodit zdravo vi lječite ali Isus OZDRAVLJA.Molim vas uključite me u molitve jer nesmijem izabrati krivu stvar u ovome životu,jer ako nisam do sad mogla nedaj Bože ubiti dijete kako ću ići na to pa ubiti još više djece....svaki savjet je dobrodošao.Hvala
Volim vas sve