Pogledala sam prvi dio podcasta s Anneke, ali tesko mi je vjerovati joj, a jos teze ZK. Tu je voditelj imao puno propustenih prilika nesto pitati ili ju zamoliti za pojasnjenje. Ovako cijela prica ostaje nekako nejasna, nedefinirana. Kako su joj tocno ispirali mozak? Koje droge? Koje metode? Kako je istovremeno mogla ici u skolu i prisustvovati cjelonocnim orgijama? Zar ucitelji (ako ne vec majka!) nisu nista primjetili? Pedagozi? Razredne prijateljice? Kako dijete s 9 godina prisustvuje ubojstvu djeteta i ne zavrsi u psihijatrijskoj ustanovi za maloljetnike?
Bila sam i ja djevojcica od 6 godina, i sad odgajam djevojcice... ovakva prica mi je nepojmljiva, nemoguca. Da nitko nista nije primijetio, to bi bio propust svemirskih razmjera. Odrasli ljudi, muskarci, poslije rata su obolili na zivce i razvili ptsp i tesko se nosili s time (ili se nisu mogli nositi), ali jedna djevojcica, ozbiljno istraumatizirana, da svima prolazi ispod radara i da se sama nosi s time...

To je samo jedna priča i moguće nejasna, čudna , nedorečena kako ti kažeš...ali ima puno drugih priča
Ali o tome šta radi okultna oligarhija UK/GB i USA se pričalo još devedestih godina...to je tajna ali i nije u neku ruku...znalo se o tome davno prije...samo bez konkretnih imena...
samo sada sa Epsteinom imamo crno na bijelo razgovore, imena , posjetitelje otoka pedofilija, silovanja itd, još će se dosta imena otkriti ...
Ja se sjećam da se već 2017. pisalo kod nas o zločinima epsteina i maxwelice...tada je isto bio preds. Trump
Okultna oligarhija i milijarderi vladaju svijetom!...ništa čudno da u svojoj nedodirljivosti, oholosti, razvratnom i grešnom životu rade perverzije i zločine nepojmljive običnom puku...pa vidiš tko je sve bio na tom otoku, predsjednici USA, prinčevi GB itd