Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon tra 20, 2026 21:40

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Pet vel 06, 2026 09:40 

Svjedočanstva Zachary Kinga su me svojedobno izbacila iz tračnica. Toliko su njegove priče brutalne i s onu stranu razuma, da sam imao problema prihvatiti ih kao istinite.
Imam valjda ima neki zaštitni mehanizam koji odbija prihvatiti takve gadarije.

Ali u međuvremenu su izašla i druga svjedočanstva koja govore o riutalnom silovanju djece, ritualnom ubijanju djece ... ma strašno. Baš kao i Noche Oscura, nakon toga sam osjetio toliki mračni ponor u sebi da sam imao potrebu otići u crkvu, pred Presveto.

U zadnje vrijeme najviše me se dojmilo svjedočanstvo žene koja je bila dugogodišnja žrtva kao djevojčica.
Mučno je za slušati i tko nema obrambeni mehanizam bolje da ni ne pokreće snimke, ali definitivno potvrđuje brutalno zlo "elita", o kojem priča i King.

Razgovor sa begijankom Anneke Lucas je u dva dijela.
Spominje i imena nekih moćnika, samo onih koji su mrtvi jer se boji živih, mada je i ovo bomba jer su njihovi nasljednici oni koji danas upravljaju svijetom.

https://youtu.be/1wc4AcaKw-4?si=1bRtS327wH5Er1Na

https://youtu.be/vzEZp-qMnQU?si=ij5uh730SvcPC_Ig

Vrh

PostPostano: Pet vel 06, 2026 14:28 

https://allsaintsministry.org/Home.html

nešto sam našao o ZK
Zanimljiva životna priča!

Zanimljivo je i ovo kako se sve više saznaje o osobama koje su bila na okultnom otoku Epsteina i njihovim okultno, sotonskim seansama!
Mnogi političari, predsjednici USA, milijarderi, šefovi USA Federalnih rezervi itd.

Tko zna tko će još iskočiti
Okultna oligarhija sada jako drhti i čeka tko je slijedeći na redu!

Vrh

PostPostano: Pet vel 06, 2026 19:51 

Smijem li čitati horoskop?
To su pitanja pastorala od prije 50 god.

Priča je slijedeća.
Upozoravam da se ne čita u smislu radoznalosti, jer biva na štetu.
Potrebno je znati što više radi svijesti o borbi koja nije naravna.

Dakle, ulaziš u Konzum ili Inu, birc, a neprestano svira i ako daš intenciju (pristanak) , bez obzira što ti nije poznato porijeklo audio zapisa, ulaziš u igru.
I bez toga, osobito ljubiteljima glazbe, duša je već puna 'odsviranog', a što Zli može izvlačiti po potrebi. To vam je otprilike ono: ne mogu izbaciti pjesmu iz glave.

Ovo ide pod tzv. svjetovnu glazbu.
A da ulazi preko onoga što se naziva duhovna glazba čak i u liturgiju zahtjevna je tema o kojoj gotovo nitko ne progovara. Nadam se više iz neznanja.
O tome sam kratko rekao na drugom mjestu (usp. worship) , a trebalo bi se posvetiti kao zasebnoj temi.

Vrh

PostPostano: Sub vel 07, 2026 00:13 

Svjedočanstva Zachary Kinga su me svojedobno izbacila iz tračnica. Toliko su njegove priče brutalne i s onu stranu razuma, da sam imao problema prihvatiti ih kao istinite.
Imam valjda ima neki zaštitni mehanizam koji odbija prihvatiti takve gadarije.

Ali u međuvremenu su izašla i druga svjedočanstva koja govore o riutalnom silovanju djece, ritualnom ubijanju djece ... ma strašno. Baš kao i Noche Oscura, nakon toga sam osjetio toliki mračni ponor u sebi da sam imao potrebu otići u crkvu, pred Presveto.

U zadnje vrijeme najviše me se dojmilo svjedočanstvo žene koja je bila dugogodišnja žrtva kao djevojčica.
Mučno je za slušati i tko nema obrambeni mehanizam bolje da ni ne pokreće snimke, ali definitivno potvrđuje brutalno zlo "elita", o kojem priča i King.

Razgovor sa begijankom Anneke Lucas je u dva dijela.
Spominje i imena nekih moćnika, samo onih koji su mrtvi jer se boji živih, mada je i ovo bomba jer su njihovi nasljednici oni koji danas upravljaju svijetom.

https://youtu.be/1wc4AcaKw-4?si=1bRtS327wH5Er1Na

https://youtu.be/vzEZp-qMnQU?si=ij5uh730SvcPC_Ig

Pogledala sam prvi dio podcasta s Anneke, ali tesko mi je vjerovati joj, a jos teze ZK. Tu je voditelj imao puno propustenih prilika nesto pitati ili ju zamoliti za pojasnjenje. Ovako cijela prica ostaje nekako nejasna, nedefinirana. Kako su joj tocno ispirali mozak? Koje droge? Koje metode? Kako je istovremeno mogla ici u skolu i prisustvovati cjelonocnim orgijama? Zar ucitelji (ako ne vec majka!) nisu nista primjetili? Pedagozi? Razredne prijateljice? Kako dijete s 9 godina prisustvuje ubojstvu djeteta i ne zavrsi u psihijatrijskoj ustanovi za maloljetnike?

Bila sam i ja djevojcica od 6 godina, i sad odgajam djevojcice... ovakva prica mi je nepojmljiva, nemoguca. Da nitko nista nije primijetio, to bi bio propust svemirskih razmjera. Odrasli ljudi, muskarci, poslije rata su obolili na zivce i razvili ptsp i tesko se nosili s time (ili se nisu mogli nositi), ali jedna djevojcica, ozbiljno istraumatizirana, da svima prolazi ispod radara i da se sama nosi s time... :|

Vrh

PostPostano: Ned vel 08, 2026 20:36 

Svjetski je dan molitve protiv trgovine ljudima.

Široka lepeza eksploatacije drugoga čovjeka od rada na crno, trgovine organima do monstruoznosti koje je teško spominjati uopće, a uobličene su u jednom od najgorih kraljeva Ahazu, sinonimu Zloduha, koji je vlastite sinove provodio kroz oganj (2 Ljet 28, 3;2 Kr 16,3)

Vrh

PostPostano: Pon vel 09, 2026 10:30 

Pogledala sam prvi dio podcasta s Anneke, ali tesko mi je vjerovati joj, a jos teze ZK.

Da, normalan čovjek teško može prihvatiti takva svjedočanstva. Svakako sve treba uzimati sa jednom zdravom sumnjom i zrncem soli.
Ali sjećam se kada je razbijena jedna od tih pedofilskih mreža u Belgiji, krajem devedesetih, kraci su zaista išli u same vrhove politike.
Pisalo se nešto o tome, mada ni približno koliko bi tema tražila.

A tih svjedočanstava o ritualnom silovanju i ubijanju sam poslušao dosta, istina rijetko iz perspektive žrtve. Uglavnom su to svjedočanstva muškaraca srednjih godina, više pozicioniranih u financijskoj ili političkoj piramidi moći. Inicijaciju i početne stupnjeve su prolazili kao neku igru, godio im je razvrat, orgije i droga. Ali kako su išli dalje to su stvari postajale ozbiljnije, do trenutka kada više nisu mogli podnijeti. U pravilu je točka pucanja bilo ritualno ubijanje, to nisu mogli napraviti. Sjećam se jednog rezigniranog bankara koji je, na pitanje novinara boji li se iznositi ovakve stvari u javnost, pitao "a tko će u to vjerovati" i ustvrdio kako su te strukture toliko moćne da nemaju problema pustiti priče da kolaju u javnosti. I on je krenuo misleći kako je sve to samo jedna igra orgijanja poslovnih elita te da su okultni elementi zafrkancija, dok nije s vremenom shvatio da se ti okultni elementi shvaćaju vrlo ozbiljno i da se radi o religiji.

Vrh

PostPostano: Uto vel 10, 2026 09:23 

Pogledala sam prvi dio podcasta s Anneke, ali tesko mi je vjerovati joj, a jos teze ZK. Tu je voditelj imao puno propustenih prilika nesto pitati ili ju zamoliti za pojasnjenje. Ovako cijela prica ostaje nekako nejasna, nedefinirana. Kako su joj tocno ispirali mozak? Koje droge? Koje metode? Kako je istovremeno mogla ici u skolu i prisustvovati cjelonocnim orgijama? Zar ucitelji (ako ne vec majka!) nisu nista primjetili? Pedagozi? Razredne prijateljice? Kako dijete s 9 godina prisustvuje ubojstvu djeteta i ne zavrsi u psihijatrijskoj ustanovi za maloljetnike?

Bila sam i ja djevojcica od 6 godina, i sad odgajam djevojcice... ovakva prica mi je nepojmljiva, nemoguca. Da nitko nista nije primijetio, to bi bio propust svemirskih razmjera. Odrasli ljudi, muskarci, poslije rata su obolili na zivce i razvili ptsp i tesko se nosili s time (ili se nisu mogli nositi), ali jedna djevojcica, ozbiljno istraumatizirana, da svima prolazi ispod radara i da se sama nosi s time... :|

To je samo jedna priča i moguće nejasna, čudna , nedorečena kako ti kažeš...ali ima puno drugih priča
Ali o tome šta radi okultna oligarhija UK/GB i USA se pričalo još devedestih godina...to je tajna ali i nije u neku ruku...znalo se o tome davno prije...samo bez konkretnih imena...
samo sada sa Epsteinom imamo crno na bijelo razgovore, imena , posjetitelje otoka pedofilija, silovanja itd, još će se dosta imena otkriti ...
Ja se sjećam da se već 2017. pisalo kod nas o zločinima epsteina i maxwelice...tada je isto bio preds. Trump
Okultna oligarhija i milijarderi vladaju svijetom!...ništa čudno da u svojoj nedodirljivosti, oholosti, razvratnom i grešnom životu rade perverzije i zločine nepojmljive običnom puku...pa vidiš tko je sve bio na tom otoku, predsjednici USA, prinčevi GB itd

Vrh

PostPostano: Uto vel 10, 2026 15:08 

Još je gore u Putinovoj Rusiji samo tamo nema niti malo demokracije pa se ne može niti desiti nikakva objava dokumenata koji su poput ovih vezanih uz Jeffrey Epsteina

Vrh

PostPostano: Pet vel 20, 2026 10:40 

Jesi li ti to braniteljica zapadnjačkog smrada, okultne oligarhije koja kvari i uništava zapadnjačko društvo, moral, kršćanstvo na zapadu itd??

Vrh

PostPostano: Pet vel 20, 2026 14:07 

Jesi li ti to braniteljica zapadnjačkog smrada, okultne oligarhije koja kvari i uništava zapadnjačko društvo, moral, kršćanstvo na zapadu itd??

Oprosti Hrki, ali očito da nije. Majkićka je braniteljica tradicionalnog nauka katoličke Crkve, što je nespojivo sa ovim šta si ti naveo. Prema tome, molim lijepo. :|

Vrh

PostPostano: Ned vel 22, 2026 12:35 

Nisam, a jesi li ti nepametni hlebinac koji koristi terminologiju izmišljenu od srpske obavještajne službe još u vrijeme Austro-Ugarske?
Iako su dešavanja oko Jeffrey Epsteina duboko zabrinjavajuća valja reći kako je Zapadna demokracija jedino demokratsko uređenje koje može takve stvari otkriti, osuditi i u budućnosti spriječiti. Istočni totalitarni režimi to svakako nisu, pogotovo ne Rusija gdje je posve razvidna vlast oligraha.

Vrh

PostPostano: Pon vel 23, 2026 15:40 

Nisam, a jesi li ti nepametni hlebinac koji koristi terminologiju izmišljenu od srpske obavještajne službe još u vrijeme Austro-Ugarske?
Iako su dešavanja oko Jeffrey Epsteina duboko zabrinjavajuća valja reći kako je Zapadna demokracija jedino demokratsko uređenje koje može takve stvari otkriti, osuditi i u budućnosti spriječiti. Istočni totalitarni režimi to svakako nisu, pogotovo ne Rusija gdje je posve razvidna vlast oligraha.

ha,ha...to je znači izmišljotina serpskih službi... mi bi bili u neznanju da njih nema :oo
Opravdavati nemoral anglosaksonske oligarhije nekim navodnim istim stvarima u Rusiji ti je glupa teza!
Daj nam neki dokaz za svoje tvrdnje

Vrh

PostPostano: Pon vel 23, 2026 15:40 

Ti kao navodno veliki katolik i antimodernist bi trebala osuđivati ovakve stvari a ne relativizirati ih! :oo

Vrh

PostPostano: Čet vel 26, 2026 17:24 

Izrazi koje se ovdje koriste imaju najdublje korijene u carskoj ruskoj i europskoj antisemitskoj propagandi o „svjetskoj financijskoj eliti“. U Ruskom Carstvu pojavljuju se izrazi o „tajnim silama“ i „međunarodnim elitama“, osobito u antisemitskoj propagandi. Najpoznatiji primjer je falsifikat Protokoli sionskih mudraca. Taj tekst je tvrdio kako postoji skrivena globalna zavjera elita. Iako je ta knjiga razotkrivena kao krivotvorina, ona je snažno utjecala na političku retoriku u Rusiji i šire pogotovo u Srbiji tog doba pa sve do danas. U Srbiji 1990-ih retorika je bila snažno anti-zapadna, a pogotovo kada gube ratove i kada ih je NATO baš porazio i izbacio s Kosova, e tada se intenziviraju priče i o „tajnim globalnim elitama“.

Vrh

PostPostano: Pet vel 27, 2026 13:02 

Kako ga je onda u promet pustio otac don Josipa Mužića, poznati katolički laik:

Protokoli sionskih mudraca : (iz knjige A. S. Nilus, Blizu je, pred vratima) / priredio Ivan Mužić ; <Protokole s ruskog izvornika preveo Vlado Nuić>

Ostali autoriMužić, Ivan [priredio]
NakladnikSplit : <vlast. nakl.?>, 1999
Materijalni opis147 str. : ilustr. ; 24 cm
Nakladnički nizBiblioteka Građa
NapomenaPrijevod djela: Bliz jest' pri dvereh.
Str. 5-9: Proslov / I. Mužić.
Predmetna odrednicaProtokoli sionskih mudraca
Klasifikacijska oznaka323.12 Pokreti protiv određenih etničkih skupina ili nacionalnosti
061.2 Nevladine organizacije i suradnja. Uključujući: Privatne organizacije, društva, udruge, pokreti
Jezikhrvatski
GrađaKnjiga

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata