Tetovaza izgleda jako lijepo, lmao. Hrki vjerujem da bi trebao bar provest sat/dva vremena objasnjavajuci, a ti me ne bi shvatio. Vjv je stvar toga, tj. ta generacijska razlika. Krstenjme se odrices sotone, a ne svih znakova koji nemaju znakova sa krscanstvom. Malo znakova ima znakova sa krscanstvom, a i u krscanstvu je preuzeto dosta poganskih simbola. No, ovo je duhovnost i njabitnije je u kakvom duhu djelujes i radis...
Da ,ali ti sam kažeš da ti ta tetovaža dopušta ulazak u neke prostorije,znači oraničen ulaz samo"odabranima"
Nadam se da nije ulaz u neki masonerijski krug,ložu...ili u neki klub u koje ulaze pretežito nekršćani i to im j baš znak za "tajni znak " za slobodn ulazak?
Ako ime veze s tim,onda ako i dalje koristiš tu tetovažu za taj ulazak samo odabranima,a ne da mogu ući svi, i ako je to nešto nekršćanski, znači svjesno i trajno se nisi odmakao od neke nekrščanske prakse...u trajnom si i svjesno odabranom grijehu
Budući a ne želiš reći kakav je to znak,teško mi je govoriti konkretno...ali ,čudno zvuču u svakom slučaju
Ja kao katolik ne trebam nikakvu tetovažu, nikakava znak da bih mogao ući u bilo koju zgradu koja me zanima i ima veze sa krščanstvom...
AKO se negdje i plaća,kotizira za neki ulazak onda se taj ulazak jednostavno plati...ne moramo imati nikakav znak, tetovažu