Ha, ha, kad vadiš nešto što ti paše, onda su ok, a kad ja izvadim iz istog broja koji si stavio na link, onda je "u smjeru koji njima odgovara "
Inače ne čitam taj portal i nemam potrebe odgovarati na tvoje prozivke. Mi smo laici, pusti struku raditi svoj posao.
Ionako sve jenjava, a vaše gromoglasne najave o čipovima u cjepivu, magnetu, promjeni DNK, "ubijanja" cjepivom, ostati će za anale i povijest, da netko, ako bude u prilici ovo čitati poslije, vidi stanje svijesti i naivnost u nekih u 21 stoljeću.
pa ne mogu oni sve skariti...oni generalno pišu u korist globalista i sličnih
iznose podatke u vezi mrtvih i hoće sugerirati da ih je puno radi toga i toga
ali ujedno otkrivaju da je sada umrlih više nego kada nitko nije bio cijepljen
tebi stalno promiče ta činjenica??
pitah te više puta i naravno ne odgovaraš jer nemaš odgovor na to...barem ne onakav kakav bi htjela dati
a odgovor je jednostavan, cjepivo ne štiti koliko se tvrdi, nego čak i šteti
o tome pišu mnogi nobelovci ,znanstvenici svjetskog glasa ...sam izumitelj mrna cjepiva, koje u biti nije cjepivo nego genetski materijal, taj amerikanac Malone sam piše protiv tog tzv. cjepiva jer je uvidio gdje to vodi
naravno, da bi se nešto više znalo treba čitati i druge portale,sajtove a ne samo mainstream medije u rh!!
ali to je nekome teško, netko tko se navukao na te mediokritete teško je vjerovati stručnjacima koji tvrde suprotno
najlakše je takvima priljepiti etiketu,to su teoretičari zavjera
znaš li tko je prvi uveo taj pojam u medije...CIA, ako nisi znala