Ti misliš da su Ilija i Mojsije otišli na nebo sa običnim smrtnim tijelima, u kakvom je tijelu uznesena Djevicać Marija, u smrtnom ili uskrslom?
Ti opet izvrćeš temu...i postavljaš čudna pitanja??
BDMarija nije pokopana...pa da bi nakon nekog vremena uskrsnula!...ona je odmah nakom usnuća bila uzdignuta u Nebo!
TO SU OTAJSTVA, MISTERIJI...o tome mislim možda piše u nekim djelima mističara, svetaca KC koji su imali viđenja oko uznesenja BDMarije, Isusa na nebo...ali mislim da se oni nisu bakćali baš tim pitanjima koja ti postavljaš, jer su ona nevažna...ili barem manje bitna...ne znam zašto se bakćeš s time???...ili ipak zezaš i trolaš kako neki od forumaša tvrde!
Ja ti mogu reći ovo,a što se zna iz svetog pisma...mada to nije pitanje/-a koje si postavio otvaranjem ove teme
Kada bude sudnji dan i ljudi uskrsnu njihova uskrsla tijela neće biti kao ova sadašnja na zemlji!
imaš u jednoj poslanici gdje se kaže da na sudni dan oni koji budu živi na zemlji da će se njihova tijela transformirati...
Nebo-raj je dimenzija definitivno različita od sadašnje trodimenzinalne+ vrijeme!
Samim time tijela u Nebu se moraju razlikovati od sadašnjeg!
Znači, tamo tijela moraju biti različite kvalitete nego što su sada...to ti i sama logika stvari govori
Možda da nam pojasniš šta misliš pod smrtna i uskrsla tijela, ali molim precizno definiraj
Iz svega što sam ti naveo, mogu ti reći slijedeće...ali budi fer pa odgovori i ti na pitano s moje strane!
Znači, tijelo proroka Ilije, proroka Henoka, BDMarije poslije uznesenja na nebo se promijenilo...da bi mogli biti u raju morala su se promijeniti!
Ponavljam ti opet ...ne znam šta misliš točno kada pitaš da li su otišli na nebo sa smrtnim ili uskrslim tijelima??
Rado ću ti odgovoriti na pitanje, samo pojasni točno pojmove koje koristiš
Onda će mi biti puno lakše