U subotu, 15.6., Gospa u Međugorju je uputila poziv da se idućih devet dana moli devetnica za mir u svijetu. Svake večeri od 22:00 do 23:30 ljudi će se okupljati na brdu ukazanja i moliti, u 23:30 će biti ukazanje i poruka. Jučer je bila prva večer.
Gospa nikad u 43 godine ukazanja nije ovako izvanredno pozivala na molitvu kao što se dogodilo sada. Nevjerojatno mi je da su naši katolički mediji (uz časne iznimke) sve ignorirali, kao da poziva nije ni bilo. A poziv je dramatičan i molitva do ponoći na brdu ukazanja je itekako dramatična.
Ni za vrijeme Kubanske krize svijet nije bio ovako blizu nuklearnog rata. SAD, Britanija i Francuska su poslale Ukrajini oružje kojim može gađati ciljeve duboko na teritoriju Rusije, ako se to dogodi Putin neće imati druge opcije nego da uzvrati. Prošli mjesec je Rusija izvela niz testova sa svojim nuklearnim snagama i poslala vojne brodove na Karibe, u dvorište SAD-a. Ne da je pet minuta do dvanaest nego je pet sekundi do dvanaest. Poziv Gospe je hitan, dramatičan i očito više nego potreban.
Treba se sjetiti poruke iz travnja ove godine:
“Draga djeco! S vama sam da vam kažem da vas volim i potičem na molitvu, jer sotona je jak i svakim danom njegova snaga je jača preko onih koji su izabrali smrt i mržnju. Vi, dječice, budite molitva i moje ispružene ruke ljubavi za sve one koji su u tami i traže svijetlo Boga našega."Ovo je link na kojem možete pratiti molitvu s Podbrda u 22 sata svih devet dana devetnice.
https://marytv.tv/slažem se ...ovo uvlačenje EU/ NATO pakta a sve u režiji Amerike u rat sa Rusijom je strašno opasno
svakim danom sve je više članaka koji objavljuju i mogućnost lansiranja nuklearnih raketa sa obe strane
izmolio sam jučer i jutros krunicu ...to je jedino što možemo mi obični ljudi
samo se nadam da ova jadna Europa neće nasjesti i treći put i da u njoj treći put neće izbiti svjetski/ veliki rat
sukobi, ratovi se desteljećima vode po cijelom svijetu...ali nigdje do sada izvan europe nije izbio svjetski rat...europu opet okultne snage iz sjene opet guraju u veliki , moguće i nuklearni rat---žalosno je to što europski političari nemaju snage da otvoreno kažu i odupru se tomu