Nisam ti prijatelj i nemoj mi docirati s visoka.
Doista, nisi mi prijatelj. Nažalost ili na sreću - ne zna se. A docirati ti mogu s visoka budući da sam sa nepunih sedam godinica počeo čitati Hans Urs von Balthasara i Dietrich von Hildebranda. Osam godina sam imao kad sam pročitao "Utjeha filozofije" Severin Boetije i "Ontologija" Bela Weissmahr.
Te kafanske doskočice prodaj negdje drugdje, nekom kome je stalo do takvog izričaja.
Pa nije valjda da je ova internet-žabokrečina previše fina za takav izričaj?!
Zelen sigurno nisam, debelo sam prevalio pedesetu.
U tome i jest problem. Kako sam kažeš, citiram: "debelo sam prevalio pedesetu" i još uvijek si sposoban napisati ovo, citiram;
Nisu svi isti, ima među političarima krasnih ljudi, vjernika, roditelja, onih kojima je itekako stalo do boljitka društva.
A jedna političarka je recimo Petra Mandić sa kojom sam u molitvenoj grupi, krasna žena, majka četvero djece, vjernica, molitelj, pravnica sa puno znanja i volje.
Morem si misliti kako je ta političarka, Petra Mandić, sa kojom si ti u molitvenoj grupi, jako krasna žena, majka četvero djece, vjernica, molitelj, pravnica sa puno znanja i volje. Političar a da ujedno bude krasan?! Svašta. Onda ti ne znaš definiciju politike.