Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto tra 21, 2026 05:55

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Uto svi 07, 2024 14:38 

ajde molim te
nemoj ona više ništa pisati protiv genderizma, lgbt udruga, modernizma i liberalizma ako ćeš davati više podršku tim devijacijama i nenormalnostima zapada , za razliku od ruskog pravoslavlja
to je čisto licemjerje...stalno pisati protiv liberalizma zapada i onda kad imaš prvi put nešto što je kontra tih devijacija zapada ti moralno i intelektualno padaš i držai ti je iskvareni i ateistički zapada od pravoslavlja??!! :oo :shock:

Glup ti je zaključak jer šizmatici nemaju rješenje za dekadenciju zapada u kojem su uživali dok ih nije izbacio. Zar su se ruski gosti na Jadranu ponašali pristojnije i skromnije od zapadnih? Prečesto bi ih nadmašili u razvratu.

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 14:43 

Zašto ne može? Zašto ne uredi svoju zemlju da bude bolja i poštenija od Zapada? Uopće ne mora započinjati rat.

Stradati će i Rusija. Urušiti će se iznutra kao što je poslije rusko-japanskog rata ili poslije afganistanskog. Povijest će se ponoviti sve dok se ne obrate i ne vrate u Katoličku Crkvu.

najviše će stradati ukrajina sama...biti će razrušena država ,a najbogatnija su žitnica na svijetu
naravno to zna amerika...misliš da je sve ovo financiranje rata od strane usa besplatno i bez ikakvog vraćanja?
Si čula za BLACK ROCK, DUPONT, MONSANT megakorporacije i najjače investicijske tvrke amerike koje će na kraju rata doći u ukrajinu i uzeti najveći kolač, za nikakve dodatne pare ...

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 14:53 

Glup ti je zaključak jer šizmatici nemaju rješenje za dekadenciju zapada u kojem su uživali dok ih nije izbacio. Zar su se ruski gosti na Jadranu ponašali pristojnije i skromnije od zapadnih? Prečesto bi ih nadmašili u razvratu.

nije glup...jer uvijek moraš gledati većinu naroda...a ne 1-2 posto ruskih bogataša, oligarha!!
većina naroda u rusiji je DUHOVNO , VJERSKI bliža katolicima, negoli većina naroda u EU...NADAM SE DA TI TO NE MORAM ELABORITATI,SAMA ZNAŠ kada toliko pišeš o devijacijama i nenormalnostima zapada!
ti si zauzela tvrdi stav glede rusije i putina...naravno nije za čuditi jer nam mainstream mediji ispiru mozak već godinama...sjeti se samo šta su sve pisali

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 15:19 

Hrki oni se kite deomkrscanskim perjem!

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 16:26 

Hrki oni se kite deomkrscanskim perjem!

Majkićka je demokršćanka, tu griješiš
Ali se ne razumije u globalnu politiku, velike gostrateške igre ,podle igre koje se vode oko ukrajine i rusije
podlegla je ispiranu mozga od zapadnih liberalnih medija!
iako zna kako oni ti iste sve rade i naduhovnom polju,kulturi isl, nije ispercipirala da sve isto tako rade i u politici, vojnim osvajanjima, ekonomskom porobljavanju itd

ona ne kuži da je amerika najdublje već godinama uključena u taj rat i da USA ima najveće koristi da se rat vodi, te da se što duže vodi!Da ukrajina iskrvari što više i da je bez ispaljenog metka preuzmu američke megakorporacije
Zato se rat odugovlači i pomoć ukrajini se šalje sukcesivno i ne u optimalnom opsegu kako bise trebalo i moglo!

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 16:36 

Tebi se Hrki čudim, jer te taj klon optuži za prezime, a ti si zanemario potrebu da se Rusija posveti Bezgrešnom srcu Marijinu. Zašto bi se trebala tako posvećivati ako se ne treba obratit?
Ali samo nastavite kao da čitam muppete :DD :DD

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 17:51 

Čudi me da ne znaš da je Rusija posvećena Bezgrešnom Srcu Marijinu...posvetio ju je sveti papa Ivan PAVAO II !
1984 . godine na Balgovijest...i Rusija se obratila vrlo brzo

U Rusiji se pravoslavlje uzdiže...obnavla se na tisuće samostana, crkvi ...svećenički i monaški red
A na zapadu katolička Crkva pada i slabi...sama znaš šta se događa na zapadau posebice u europi glede katoličanstva
Masonerija i okultna oligarhija rovari na svim poljima duhovnosti, kulture itd

Znaš vrlo dobro šta se događa na tom polju u EU...ne trebam ti podstirati sve podatke...o mnogim devijacijama i u samoj KC sama si više puta pisala!

Uglavnom, amerika najviše usmjerava kako će teći rat u ukrajini, kojim tempom će stizati pomoć, oružje itd.
Ukrajina će biti izmrcvarena sa stotine tisuća poginulih, milijunima ranjenih i preko 10 milijuna izbjeglica
Je im je to sve trebalo samo da uđu u NATO i eventualno u EU??...PREVELIKA JE TO CIJENA...okultna oligarhija ih je navukla na tanak led
Mislili su da će uništiti Rusiju preko Ukrajine, a Rusi danas izvoze više nego prije rata
I EU i dalje kupuje plin i naftu iz Rusije na prikriveni način...sve je to jedna velika igra koju ti nažalost ne shvaćaš, kao ni vežina naših političara i tzv. velikih vojnih komentatora sa yu-hrt-dalekovidnice ( priučeni tzv. vrliki geostratezi ala guzlasti barić, ogorec...ljudi koji do jučer nisu znali šta je i gdje je Harkiv, Odesa i drugi ukrajinski gradovi)

Vrh

PostPostano: Uto svi 07, 2024 19:03 

hrki je napisao/la:
Čudi me da ne znaš da je Rusija posvećena Bezgrešnom Srcu Marijinu...posvetio ju je sveti papa Ivan PAVAO II !
1984 . godine na Balgovijest...i Rusija se obratila vrlo brzo

Kako se obratila kada nije postala katolička zemlja?
hrki je napisao/la:
U Rusiji se pravoslavlje uzdiže...obnavla se na tisuće samostana, crkvi ...svećenički i monaški red
A na zapadu katolička Crkva pada i slabi...sama znaš šta se događa na zapadau posebice u europi glede katoličanstva
Masonerija i okultna oligarhija rovari na svim poljima duhovnosti, kulture itd

Bog nije odustao od Katoličke Crkve koju je sam osnovao unatoč nekih loših nedostojnih pastira koji se zalažu za modernizam. Takvi će samo biti stože suđeni. Šizma nije nikakva alternativa Katoličkoj Crkvi pa šizmatici otvoreno podržavaju rat, agresiju i ubijanje.
hrki je napisao/la:
Uglavnom, amerika najviše usmjerava kako će teći rat u ukrajini, kojim tempom će stizati pomoć, oružje itd.
Ukrajina će biti izmrcvarena sa stotine tisuća poginulih, milijunima ranjenih i preko 10 milijuna izbjeglica
Je im je to sve trebalo samo da uđu u NATO i eventualno u EU??...PREVELIKA JE TO CIJENA...okultna oligarhija ih je navukla na tanak led
Mislili su da će uništiti Rusiju preko Ukrajine, a Rusi danas izvoze više nego prije rata
I EU i dalje kupuje plin i naftu iz Rusije na prikriveni način...sve je to jedna velika igra koju ti nažalost ne shvaćaš, kao ni vežina naših političara i tzv. velikih vojnih komentatora sa yu-hrt-dalekovidnice ( priučeni tzv. vrliki geostratezi ala guzlasti barić, ogorec...ljudi koji do jučer nisu znali šta je i gdje je Harkiv, Odesa i drugi ukrajinski gradovi)

Ne fascinira me velikosrpska propaganda niti oni koji priželjkuju izlazak Rusije na Dunav. Nema tu ništa pametno ni vrijedno nasljedovanja.

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 08:07 

Kako se obratila kada nije postala katolička zemlja?
Bog nije odustao od Katoličke Crkve koju je sam osnovao unatoč nekih loših nedostojnih pastira koji se zalažu za modernizam. Takvi će samo biti stože suđeni. Šizma nije nikakva alternativa Katoličkoj Crkvi pa šizmatici otvoreno podržavaju rat, agresiju i ubijanje.

Ne fascinira me velikosrpska propaganda niti oni koji priželjkuju izlazak Rusije na Dunav. Nema tu ništa pametno ni vrijedno nasljedovanja.

Dunav je jako dug..ide kroz 7,8 zemalja... kod koje države bi se to Rusi željeli zaustaviti na Dunavu? Kod Hrvatske- srbije ili? :shock:

i dokle onda po tebi rusi bi trebali kao doći...gdje na dunavu -do koje zemlje??

Zadnja izmjena: hrki; Sri svi 08, 2024 09:49; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 08:11 

Nije to uopće fama, a mene zanima jesi ti pogledao i ostale video uratke na kanalima koje koji su obavili razgovore s Lošom? Odvratna velikosrpska i velikoruska propaganda uglavnom.

aha...sad je Davor D. Lošo prosrbin...čovjek koji je bio načelnik(ili zamjenik) glavnog stožera OSRH, čovjek koji je planirao VRO Oluja kojom je oslobođeno preko 20 % hrvatskog teritorija od srpske vojske i paravojnih postrojbi!
On je znači velikosrpski igrač??! :shock: :oo

je li ti išta znaš o njemu?
je li on vjernik, katolik ili nije?

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 08:24 

Nije to uopće fama, a mene zanima jesi ti pogledao i ostale video uratke na kanalima koje koji su obavili razgovore s Lošom? Odvratna velikosrpska i velikoruska propaganda uglavnom.

Rusija ako uspije zadržati o ovo što sada drži maksimum maksimuma može doći samo do velike i duge rijeke Dnjepar...to je jedna velika i široka rijeka i prirodna barijera između istočne i zapadne ukrajine
Dalje od dnjepra rusi neće ići, a i da ev. želi, ne mogu je lakom forsirati, preći i zadržati godinama teritorij zapadno od Dnjepra!!
Zapadnije od rijeke dnjepar rusije može eventualno zauzeti još samo odesu jker je ona strateški jako važna...ali i to je težak posao...mislim da je to neostvarivo!

ZNAČI , rusija nikada neće biti zapadnije od rijeke Dnjepar niti će doći do Lavova isl...a akmoli da će doći do Poljske itd
Te priče da je EU ugrožena i da se rusi spremaju na EU je jedna obična laž i prevara!

To se temelji na britansko/američkoj zaplotnjačkoj igri da se preplaši evropljane, da budu u sgtrahu i da se dalje stvara duh militarizacije i velikog naoružavanje evrope...naravno, NAJVEĆI IZVOZNIK ORUŽJA ĆE BITI USA!
Amerika ima najbolje i najskuplje avione, sofisticirane raketne lansere, najjaču PZO obranu-lansere ( vidi kako djeluje u Izraleu),rakete itd, helikoptere, radarske složene sustave, municiju za sva oružja i kalibre itd,itd

Sve je to u svrhu zaplašivanja evrope, daljeg naoružavanja i daljneg vođenja dugotrajnog rata u ukrajini i iscrpljivanja svih sudionik, i direktnih i indirektnih sudionika! Naravno i kao pravni temelj da EU, Njemačka i dalje bude uključenja u rat i djelomično naoružavanej ukrajinaca

A NAJVEĆU KORIST OD TOGA IMA AMERIČKI VOJNO-INDUSTR. KOMPLEKS!
Šta misliš zašto se po cijelom svijetu vode toliki ratovi koje više manje izaziva CIA ...o američkom vojno-ind. kompleksu koji indirektno vlada državaom se govori i zna još od doba rata u vijetnamu...novac okreće svijet i amer. vojnu industriju

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 08:42 

Tri puta odgovaraš na moju rečenicu :DD
Previše gledaš i slušaš velikosrpsku propagandu koja veliča rusku agresivnu politiku. Na što je spao veliki zagovornik ukazanja i svakojakih poruka.

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 09:02 

Previše gledaš i slušaš velikosrpsku propagandu koja veliča rusku agresivnu politiku. Na što je spao veliki zagovornik ukazanja i svakojakih poruka.

nemaš šta pametno reći pa se izvlačiš na veliksr.propagandu
te bi je načelnik stožera oružanih snaga rh velokosrbin...ćovjek koji je ražirao najveću akciju hrvatskih snaga 1995. g i u cijelom Domovinskom ratu

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 10:01 

Ja ne veličam rusku agresivnu politika...ja cijelo vrijeme govorim da od rata najveću korist ima okultna oligarhija koja vodi posrednički rat protiv rusije ,a preko leđa jadnih ukrajinaca!
Najveća žrtva je ukrajinski i ruski kršćanski narod, koji gimu godinama za ništa!
Kršćani ginu na tim frontovima...je li kužiš tu duhovnu komponentu koju D.D.LOšo naglašava...okultni magi sa zapada trlaju ruke...po ravnicama ukrajine ginu katolici, grkokatolici i pravoslavi kršćani... vrag uživa u bratoubilačkom ratu ako tvoja glavuša to može ikako precipirat
To je po pitanju tko gine u ratu koji najviše režiraju okultni mazi, đavolje sluge...ginu kršćani..o svim drugim aspektima dodatne koristi, zarade itd sam već pisao

Linije fronte se vjerojatno neće puno mijenjati...ali do sada je već sa obe strane poginulo preko 100 000 ljudi, ozljeđeno barem 4 puta više, izbjeglo preko 10 milijna ljudi

zato ne laži da ja veličam i navijam za rusku agresiju...cijelo vrijeme govorim nešto drugo
ali najlakše je lijepiti etikete drugima kada nemaš prave odgovore

Vrh

PostPostano: Sri svi 08, 2024 10:06 

Dunav je jako dug..ide kroz 7,8 zemalja... kod koje države bi se to Rusi željeli zaustaviti na Dunavu? Kod Hrvatske- srbije ili? :shock:

i dokle onda po tebi rusi bi trebali kao doći...gdje na dunavu -do koje zemlje??

dobro, pojasni do koje to države se priželjkuje izlazak rusa??
ako misliš do srbije, onda sam ti već pojasnio dokle rusi mogu maksimalno doći!
kakva srbija, hrvatska, poljska...imaš li ti imalo osjećaja o njihovoj moći , odnosno nemoć!?

Rusi na dunavu kod Hrvatske?...
trebali li onda da i mi pojačamo naoružavanje barem 3 puta radi rusa na dunavu?...
reci ti , koliko trebamo povećati militarizaciju RH u strahu od rusa ?

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata