Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon tra 20, 2026 09:25

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 611 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Uto stu 26, 2024 00:48 

Jeste li svi ovdje progledali ili vam treba još dokaza da je VG varalica i poslanik CM?
Ajmo još jedan dokaz: ove dane opet su tema masoni u Hr. Zamolit cu vas da otvorite članke o Rotimu i uočite sve njegove funkcije i radna mj. I posjede. Pa mozete i od onog pok Hanžekovića.
Pa onda od Beroša. Proučite funkcije i vlasnistva. A onda opet proučite sve funkcije i diplome VG i pogledate galerije fotki sa promocija knj. I uocite kako on na promocijama nabraja sve svoje diplome i funkcije.
I shvatit cete tko je VG i tko ga je poslao.

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 00:56 

Evo vam jedan primjer laznog proroka. Žena, koju je također stvorila CM.
Poruka je iz knjige istine
Ljubiti Boga s dubokom prisnošću je Dar od Boga i jedino putem redovite molitve, vi ćete ga zadobiti....

MAJKA SPASENJA: ŠTO VIŠE MOLITE, JAČI ĆE BITI VAŠ ODNOS S BOGOM
Knjiga Istine, 17.11.2014

Moja draga djeco, većini ljudi nije jednostavno moliti. Za one s malom vjerom to može biti težak zadatak i mnogi ne shvaćaju značenje molitve ili zašto je ona važna.

Kada ste u ljubavi, u odnosu s drugom osobom važno je da govorite jedno s drugim. Bez razgovora odnos će zapinjati sve dok konačno veza ne umre. Isto je istina kada razgovarate s Bogom. Možete Ga ne vidjeti, ne dodirnuti Ga ili ne osjetiti Ga, ali kada razgovarate s Njime, On će odgovoriti.

Takva je tajna Božjeg Božanstva. S vremenom, oni koji razgovaraju s Bogom, preko Njegovog ljubljenog Sina, Isusa Krista, stvorit će jaku vezu.

Djeco, kada zazivate Mog Sina, svojim vlastitim riječima, On čuje svaki plač od boli i svaku molbu upućenu Njemu. Dok nastavljate razgovarati s Mojim Sinom, na svoj vlastiti način, nakon nekog vremena ćete znati da vas On čuje. One osobe koje vape za milosrđem, da li zbog svojih vlastitih duša ili zbog Spasenja drugih, uvijek će primiti posebne Darove s Neba.

Molitva nije teška. Ona je jednostavna kao da dozivate bilo koga, koga volite.

A kad ljubite druge, vi možete biti uvjereni da je Bog prisutan, jer On je Ljubav.

Kada nekoga uistinu ljubite, uvijek postoji povjerenje u vašem srcu. Ako ljubite Mog Sina, vi Mu morate vjerovati. Ako Mu vjerujete onda znajte da će vas On uvijek čekati s ljubavlju i blagošću. On se raduje kada Ga zazovete, jer On će učiniti sve da bi vam donio Svoj Mir i Utjehu.

Vi nikada ne smijete biti obeshrabreni za razgovor s Mojim Sinom, kroz molitvu. On žudi za vašim društvom i uskoro ne ćete više sumnjati u Njegovo Postojanje. Što više molite, jači će biti vaš odnos s Bogom.

Oni koji su blagoslovljeni tako dubokom i stalnom ljubavlju prema Mom Sinu, imat će mir usađen u svojim srcima, kojeg nikakvo trpljenje na ovoj Zemlji ne može poremetiti.

Molite svaki dan. Pričajte s Mojim Sinom tijekom vaših dnevnih poslova. Zazivajte Me da vas dovedem bliže Mom Sinu. I kada Ga želite ljubiti više, Ja ću tražiti od Njega da vas blagoslovi.

Ljubiti Boga s dubokom prisnošću je Dar od Boga i jedino putem redovite molitve, vi ćete ga zadobiti.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja"

Tko ovo cita postaje opsjednut.
Iato tako je i sa ljudima iz sekte grebenari.

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 16:46 

Jeste li svi ovdje progledali ili vam treba još dokaza da je VG varalica i poslanik CM?
Ajmo još jedan dokaz: ove dane opet su tema masoni u Hr. Zamolit cu vas da otvorite članke o Rotimu i uočite sve njegove funkcije i radna mj. I posjede. Pa mozete i od onog pok Hanžekovića.
Pa onda od Beroša. Proučite funkcije i vlasnistva. A onda opet proučite sve funkcije i diplome VG i pogledate galerije fotki sa promocija knj. I uocite kako on na promocijama nabraja sve svoje diplome i funkcije.
I shvatit cete tko je VG i tko ga je poslao.

Da li je Beroš mason, to su samo nagađanja.

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 16:51 

Evo vam jedan primjer laznog proroka. Žena, koju je također stvorila CM.
Poruka je iz knjige istine
Ljubiti Boga s dubokom prisnošću je Dar od Boga i jedino putem redovite molitve, vi ćete ga zadobiti....

MAJKA SPASENJA: ŠTO VIŠE MOLITE, JAČI ĆE BITI VAŠ ODNOS S BOGOM
Knjiga Istine, 17.11.2014

Moja draga djeco, većini ljudi nije jednostavno moliti. Za one s malom vjerom to može biti težak zadatak i mnogi ne shvaćaju značenje molitve ili zašto je ona važna.

Kada ste u ljubavi, u odnosu s drugom osobom važno je da govorite jedno s drugim. Bez razgovora odnos će zapinjati sve dok konačno veza ne umre. Isto je istina kada razgovarate s Bogom. Možete Ga ne vidjeti, ne dodirnuti Ga ili ne osjetiti Ga, ali kada razgovarate s Njime, On će odgovoriti.

Takva je tajna Božjeg Božanstva. S vremenom, oni koji razgovaraju s Bogom, preko Njegovog ljubljenog Sina, Isusa Krista, stvorit će jaku vezu.

Djeco, kada zazivate Mog Sina, svojim vlastitim riječima, On čuje svaki plač od boli i svaku molbu upućenu Njemu. Dok nastavljate razgovarati s Mojim Sinom, na svoj vlastiti način, nakon nekog vremena ćete znati da vas On čuje. One osobe koje vape za milosrđem, da li zbog svojih vlastitih duša ili zbog Spasenja drugih, uvijek će primiti posebne Darove s Neba.

Molitva nije teška. Ona je jednostavna kao da dozivate bilo koga, koga volite.

A kad ljubite druge, vi možete biti uvjereni da je Bog prisutan, jer On je Ljubav.

Kada nekoga uistinu ljubite, uvijek postoji povjerenje u vašem srcu. Ako ljubite Mog Sina, vi Mu morate vjerovati. Ako Mu vjerujete onda znajte da će vas On uvijek čekati s ljubavlju i blagošću. On se raduje kada Ga zazovete, jer On će učiniti sve da bi vam donio Svoj Mir i Utjehu.

Vi nikada ne smijete biti obeshrabreni za razgovor s Mojim Sinom, kroz molitvu. On žudi za vašim društvom i uskoro ne ćete više sumnjati u Njegovo Postojanje. Što više molite, jači će biti vaš odnos s Bogom.

Oni koji su blagoslovljeni tako dubokom i stalnom ljubavlju prema Mom Sinu, imat će mir usađen u svojim srcima, kojeg nikakvo trpljenje na ovoj Zemlji ne može poremetiti.

Molite svaki dan. Pričajte s Mojim Sinom tijekom vaših dnevnih poslova. Zazivajte Me da vas dovedem bliže Mom Sinu. I kada Ga želite ljubiti više, Ja ću tražiti od Njega da vas blagoslovi.

Ljubiti Boga s dubokom prisnošću je Dar od Boga i jedino putem redovite molitve, vi ćete ga zadobiti.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja"

Tko ovo cita postaje opsjednut.
Iato tako je i sa ljudima iz sekte grebenari.

Pa makar je knjiga istine, koju ne čitam, nikad me nije zanimala, ovo sam pročitala i ne vidim ništa loše.
E sad sam se zeznula. Znači, opsjednuta ću postati. :;
Ali i ti si sigurno više puta pročitala...jer moraš znati što stavljaš.
Eto ga na. Ima li nam spasa? Zašto nisi odmah upozorila, ne tek na kraju? :;

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 17:25 

kamensputa je napisao/la:
koju je također stvorila CM.

Što je CM?

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 19:15 

Puno je laznih proroka u svijetu, puno vise nego pravih. Jer lako i se lipo zarađuje kao lazni prorok.
Nije bitno sto ti ne vidis nista loše nego je bitno sto kaze KC uciteljstvo i egzorcisti. Guglajte.
Tvoje misljenje nije uopće bitno. Zato smo katolici.
Ti ni ne znas naći grešku u K. Istine.
Onaj tko treba našli su, izopcili su tu zenu iz KC i egzorcisti stalno egzorciraju ljude
koji ne slusaju majku Crkvu te mole molitve iz KI i čitaju poruke.
A sad vec imaju isto iskustvo i sa sektom grebenari.

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 19:19 

Beros je mason iz lože Pravednost. Sad se svi detalji znaju. Jel VG iz njegove lože ili neke druge?
Mozda jednom i to izađe na vidjelo.
Molimo za to

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 20:11 

Valtorta je provjerena i pokrenuta je i beatifikacija.

:)

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2024 20:47 

Kamensputa što znači CM? Ja nisam teolog pa ne znam

Vrh

PostPostano: Sri stu 27, 2024 00:07 

Kamensputa što znači CM? Ja nisam teolog pa ne znam
ne mogu ti više od tog reći. Mozgaj, istrazuj

Vrh

PostPostano: Sri stu 27, 2024 00:19 
Administrator

Kamensputa, još jednom pozivam da se piše s argumentima, bez nagađanja, vrijeđanja, nazivanja masonom itd.

Vrh

PostPostano: Sri stu 27, 2024 01:38 

Sve sto pišem sam dala argumente. Ne mogu i necu ja učiti osnove opće kulture znanja za druge.
Svi imamo puno za učiti, bilo iz Biblije, drugih svih knjiga, bilo iz dokemetaraca sa raznih kanala, bilo iz razgovora sa raznim stručnjacima.
VG na svom podcastu prijeti tuzbama i zato pišem bez da sebe ugrozim.
Sve u svemu ostaje moliti da se taj čovik razotkrije svojim sljedbenicima, jer je očito da javno biskupi nece istupiti iako znaju istinu. Ovo je čudna generacija biskupa, najblaze rečeno, pokorena politički.
Nemojte me sad pitati sto sad mislim koji je problem s biskupina. Jer i ja sam to shvatila učeći iz knjiga i iz razgovora.
Znači, to sto biskupi ne reagiraju na VG nije zato jer ga podrzavaju nego jer politički im je tako najpametnije.
Ako ste primjetili biskupi su ugl nevidljivi u Hrvatskoj.
već godinama.
Ako ste primjetili da smo opet u komunizmu i to globalnom.
Eto samo toliko mogu reći.

Vrh

PostPostano: Sri stu 27, 2024 08:57 

E sad sam se zeznula. Znači, opsjednuta ću postati. :;

Je li ti počela trzati lijeva noga dok spavaš?! :oo

A što reći, puno je lažnih proroka.
I niti jedan za sebe ne misli da je lažni prorok. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Sri stu 27, 2024 10:39 

Znaju oni dobro sto rade. I koji im je cilj. A ti pišeš ovaj besmisleni komentar jer si povrsno citao moje postove u ovoj temi. Postavila sam vam tu jako dobra videa iz kojih si mogao nauciti. Nisi htio učiti. I sad tu pišeš da ljudi ne znaju sto rade.
Evo ti i ovu lekciju u iducem postu.
Ne mozete učiti bez truda. Učenje trazi vrijeme u miru, trud i volju. Tko hoce nađe načina. Tko nece ide svijetom i lupa o temama o kojima ne zna kao da zna.

Vrh

PostPostano: Sri stu 27, 2024 10:40 

[ Po ovome ćete ih prepoznati. ]

Crkva nam govori o dvanaest plodova Duha Svetoga: "ljubav, radost, mir, strpljivost, velikodušnost, uslužnost, dobrota, krotkost, vjernost, blagost, uzdržljivost, čistoća" (Gal 5, 22-23). 

Često razmišljam kako je teško prepoznati što je od Boga, a što je od čovjeka te kako je potrebno moliti na tu nakanu, za raspoznavanje duhova. Neki ljudi govore s tolikim uvjerenjem, milina ih je slušati, zvuče uvjerljivo, autoritativno i s puno vjere, ali kako znati je li to njihovo ili Božje?

U svome životu susretao sam se s ljudima koji često imaju potrebu druge obraćati, druge ispravljati, davati savjete i sve je to uredu, to nam je svima i poslanje, ali problem je kad počne agresija. Agresivan govor, isticanje tuđih negativnih osobina, savjeti za bolji život, prozivanje drugih, ružan govor i slično. Pokraj takvih ljudi se uvijek osjećaš manji vjernik od njih i nekakvo gledanje svisoka s njihove strane.

Nije jednostavno znati kako ispravno reagirati u tim situacijama i što učiniti. I onda se sjetim uvijek ovog početka teksta i plodova Duha Svetoga. Ako ne mogu povezati nečiji govor s plodovima Duha Svetoga bude mi puno toga jasnije. Ljudi puni Duha Svetog nisu agresivni, ne napadaju, ne žele pod svaku cijenu dokazati da su u pravu, nisu nepoučljivi, neće govoriti loše o drugima, nisu oni u centru pažnje... Na sve ostalo stavim jedan veliki upitnik i pustim vrijeme da učini svoje.

Sveti Augustin je govorio kako je poniznost temelj svih drugih kreposti te kako u duši u kojoj poniznost ne djeluje druge su kreposti samo naizgled, samo privid. Đavao uvijek imitira ono što je Božje; može čak i liječiti, ozdravljati, poznaje i citira Sveto Pismo bolje od nas, može sve osim - biti poslušan. A poniznost i poslušnost autoritetu su "sestre blizanke". Ako to izostaje očito je tu umiješano previše ljudskog, a malo Božanskog.

Božja objava je završila smrću zadnjeg apostola. Ono što smo dužni vjerovati su ono što je Bog do tada objavio te Tradicija i nauk Katoličke Crkve, one Crkve koju je sâm Isus ustanovio. Sve ostalo je nama na volju i izgradnju naše vjere.

Slijedimo Isusa i držimo se Njegova puta. Sve ostalo može biti stranputica. Fra Marin Karačić

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 611 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata