Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon tra 20, 2026 09:18

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 611 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet tra 17, 2025 14:01 

Ovo jako podsjeća na srebrenjaka bracu

Evo nasumice
"KrviKristova pobjednice zlih duhova spasi nas.Sve sam nas prikazala pred presvetim.I doživjela predivnu milost od Isusa .Tijekom molitve ,primjetila sam da hostija treperi.Počela sam govoriti u jezicima.Hostija je tako jako ,kucala kao što kuca srce.Ne zvuk nego rad srca.Od sreće sam plakala i prestala sam govoriti u jezicima.I rekla ovo Isuse želim da te prestanu psovati,da se obrate grešnici,da bude mir u svijetu.I tada najjače je zabljenula hostija kao da htjela izići..Prvi put sam doživjela 17.2 2024 god,samo bljesak hostije .Ovo večeras je božanstveni bilo."

Vrh

PostPostano: Čet tra 17, 2025 15:25 

Evo nasumice
"KrviKristova pobjednice zlih duhova spasi nas.Sve sam nas prikazala pred presvetim.I doživjela predivnu milost od Isusa .Tijekom molitve ,primjetila sam da hostija treperi.Počela sam govoriti u jezicima.Hostija je tako jako ,kucala kao što kuca srce.Ne zvuk nego rad srca.Od sreće sam plakala i prestala sam govoriti u jezicima.I rekla ovo Isuse želim da te prestanu psovati,da se obrate grešnici,da bude mir u svijetu.I tada najjače je zabljenula hostija kao da htjela izići..Prvi put sam doživjela 17.2 2024 god,samo bljesak hostije .Ovo večeras je božanstveni bilo."

Zanimljivo, meni je ovo promaklo jer je tekst dug... jednostavno ovo je bez komentara.

Vrh

PostPostano: Čet tra 17, 2025 23:30 

Sliči na kult ličnosti, puno ima ljudi koji potpadaju pod razne vođe
"sve vjernike potičemo da provode svet i bogobojazan život, ali i da budu trijezni i razboriti te se olako ne prepuštaju duhovnom vodstvu, pobožnim vježbama i savjetima nepoznatih osoba koje poznaju i s kojima komuniciraju preko društvenih mreža, bez obzira na njihovu medijsku popularnost i broj sljedbenika, te da o svemu rado razgovaraju i traže mišljenje svoga župnika ili drugog svećenika, kojega poznaju kao pobožnog, ali i trijeznog i razboritog i odgovornog čovjeka i duhovnika."
Monsgn. Đuro Hranić o Grebenaru
https://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/ ... jel-covic/

Vrh

PostPostano: Pet tra 18, 2025 08:59 

https://www.youtube.com/watch?v=1ValpnFMmcs

kao i obično imamo više krunica za izmoliti u uratku ( prvih 40 tak minuta)

Vladimir je poslije krunica naveo, apostrofirao :

1) da je upravo završila 5. devetnica Gospi koja razvezuje čvorove. U ranijim devetnicama molilo se za:
-povratak naše dijaspore u RH i BiH
-da Crkva i hrvatski narod prihvati Međugorje , da spozna Božji glas iz Međugorja
-za nekršćanske narode i manjine koje žive s nama
-za srpski narod koji živi u RH,BiH,Srbiji
-za druge narode s kojima smo susjedi

2) završila je molitvena inicijativa za 40 (45) dnevni post...završio je post od 5 dana zaredom
3)od danas započinje Devetnica Božanskom Milosrđu...danas smo izmolili 1. krunicu
4) od sutra započinje molitvena inicijativa 50dnevnici Duhu Svetome!

Dragi forumaši i molitelji sa podcasta EDIM : želim vam svima blagoslovljen Veliki petak -dan muke Gospodnje, te predstojeći Uskrs

Vrh

PostPostano: Pet tra 18, 2025 09:29 

Evo nasumice

Strašno. :|

Vrh

PostPostano: Sub tra 19, 2025 08:53 

Šta je točno taj Davidov post
Di se on spominje u katoličkoj tradiciji, nisam upoznat sa takvom vrstom posta

Vrh

PostPostano: Uto tra 22, 2025 09:26 

Šta je točno taj Davidov post
Di se on spominje u katoličkoj tradiciji, nisam upoznat sa takvom vrstom posta

https://rastimouvjeri.com/sto-biblija-k ... sto-je-to/

https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/p ... m-zavjetu/

Malo proguglaj...potrudi se malo...sada ima izvora za naći
Naći ćeš valjda :))

Na kraju krajeva poslušaj koji EDIM od VG koje je davao za vrijeme korizme...tamo je on spominjao više puta šta je to

Vrh

PostPostano: Uto tra 22, 2025 14:53 

Evo razmišljanje dr. V.Grebenara u vezi zašto se danas prava istinska vjera ( katolička) jako sporo širi, odnosno zašto imamo apostaziju

https://www.youtube.com/watch?v=krST1pTiEgg

112. Evanđelje dana iz Međugorja II - Početak velike molitvene inicijative Duhu Svetom!

Vrh

PostPostano: Uto tra 22, 2025 15:01 

112. Evanđelje dana iz Međugorja II - Početak velike molitvene inicijative Duhu Svetom!

Jako zanimljiva emisija u vezi nadolazećih Duhova...u vezi otpada od vjere isl.

Vrh

Naslov: apostazija
PostPostano: Sri tra 23, 2025 12:29 

iza 50.minute...navedeni neki razlozi u vezi velikog otpada od vjere , apostazije modernog doba

Vrh

Naslov: Re: apostazija
PostPostano: Sri tra 23, 2025 14:30 

iza 50.minute...navedeni neki razlozi u vezi velikog otpada od vjere , apostazije modernog doba

Nemoj trolati ostale teme s Grebenarom

Vrh

PostPostano: Sri tra 30, 2025 11:22 

Nemoj trolati ostale teme s Grebenarom

Je li to VG izopćen iz KC , pa se ne smije stavljati njegovo razmišljanje u vezi neke teme???!
Ti se ponašaš poput paranoika...zašto ti toliko smeta VG pa ga nepotrebno grubo i omalovažački spominješ i na drugim temama??
Po tvome bezveznom i seljačkom stavu prema njemu implicira da je po tebi on neki bezveznjak i ološ?

Vrh

PostPostano: Čet svi 01, 2025 10:01 

Je li to VG izopćen iz KC , pa se ne smije stavljati njegovo razmišljanje u vezi neke teme???!
Ti se ponašaš poput paranoika...zašto ti toliko smeta VG pa ga nepotrebno grubo i omalovažački spominješ i na drugim temama??
Po tvome bezveznom i seljačkom stavu prema njemu implicira da je po tebi on neki bezveznjak i ološ?

Ovo najbolje svjedoči o tvom svađalačkom karakteru u raspravi. Žalosno je kada se netko zove velikim vjernikom, a ponaša posve neprimjereno i ad hominem vrijeđa. Bilo bi ti bolje promisliti zašto si posve odustao od promocije Međugorja kada je ono priznato i prešao na promociju Grebenara? Drugo, zašto njega ne pitaš može li se spasiti izvan Katoličke Crkve? Ako ti je on rješenje za sve zašto nije za taj odgovor?

Vrh

PostPostano: Čet svi 01, 2025 19:00 

Zašto bi bilo kojem imalo normalnom katoliku bilo bitno mišljenje npr. jednog dr. sc. Vladimir Grebenar, MBA, bacc. theol., PMP, BSMP, KPIP?! Možeš li mi to nekako suvislo odgovoriti?! Svakom katoliku važno je jedino mišljenje Katoličke Crkve, a ne nekog tipa koji se zove Vladimir Grebenar. Ili sam u krivu?! De sad ozbiljno Hrki, šta dr. sc. Vladimir Grebenar, MBA, bacc. theol., PMP, BSMP, KPIP kaže, ima li spasenja izvan Katoličke Crkve ili nema?! :)

Vrh

PostPostano: Pet svi 02, 2025 07:03 

Ovo najbolje svjedoči o tvom svađalačkom karakteru u raspravi. Žalosno je kada se netko zove velikim vjernikom, a ponaša posve neprimjereno i ad hominem vrijeđa. Bilo bi ti bolje promisliti zašto si posve odustao od promocije Međugorja kada je ono priznato i prešao na promociju Grebenara? Drugo, zašto njega ne pitaš može li se spasiti izvan Katoličke Crkve? Ako ti je on rješenje za sve zašto nije za taj odgovor?

Ne , upravo suprotno, ti imaš najizrazitiji svađalački i omalovažavalački stav na čitavom forumu
Uhvatiš se nekoga na zub i proganjaš ga...ima li to veze možda sa paranojom? Ili je u pitanju sadizam?
Da si malo slušala EDIM onda bi čula da VG spominje međugorje i ima veze sa Međugorjem

Uglavnom i tebi i Franu...čovjek je najangažiraniji katolički laik na ovim prostorima i zaslužuje da se kaže koja pohvalna o njemu...a ne da ga se omalovažava poput vas
To što vi svakome nađete "dlaku u jajetu" i vama nitko ne valja to je vaš veliki problem

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 611 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata