Taj župnik ima pravo budući na forumima većinom pišu ljudi modernih shvaćanja vjere, a i ovdje sam jedino ja sklona katoličkoj tradiciji uspjela "preživjeti". Međutim kakve to veze ima s moliteljima na trgu? Dobro je što muškarci mole na javnim mjestima jer je to zapovijed sv. Pavla Timoteju pa se ni Uzinić ne bi trebao tome opirati ako mu je do istinskog svjedočenja vjere.
Što, jedino si ti ovdje ispravna? Mi koje ne zanima tvoje promoviranje "tradicionalizma" (uzgred, drugi koji je to promovirao, još je puno goru sliku pokazao) smo manje vrijedni, ljudi "modernih svaćanja vjere"???
Kako misliš da si "preživjela"? Nije stvar u shvaćanju vjere, nego o dociranju, bahatosti, drženja sebe za jedinog ispravnog, iznad svih.
Pa nema koji ti to forumaš nije rekao i još ne vidiš problem u sebi nego u svim ostalima.
Možda je jedino gore izmišljati neku svoju djecu i uspoređivati forumaše s njima. Trolati vađenjem starih postova. Ne mislim pri tom na tebe. Pa sve se manje čudim što je meni rekao ispovijednik, da me neće ispovijedati, budem li posjećivala forume. Katoličke.