Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pet svi 01, 2026 15:19

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 80 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Poruka
PostPostano: Čet ožu 19, 2026 12:17 

Ali prije toga: Neću imenovati, koja je to poznata ženska osoba, kad bi ostala trudna, glasom i slikom je na TV javno izrekla :“Ja sam gospodar svoga tijela i mogu raditi s njime što god hoću“, aludirajući na abortus. A Isus je preko vidjelice izrekao svu strahotu!
Zar si toliko plitak da ne razumiješ, Frane, koliko je majki koje to ne žele biti i što su sve spremne poduzeti da se „riješe tereta“ pod svojim srcem da budu „slobodne“?
Sjeti se načina kako će ga se „osloboditi“ – isus aludira na UŽASE koji se čine pri abortusu. NA TO ODBACIVANJE! Pa, nisi baš glup da ne shvaćaš, zar ne?

Kakve veze ima poznata ženska osoba koja je ostala trudna i pritom je glasom i slikom na TV javno izrekla :“Ja sam gospodar svoga tijela i mogu raditi s njime što god hoću“, sa ovim gadostima koje si ti javno izrekao, citiram;

Zar ni Kao Spontani pobačaj...?

... X i Y kromosom(e); ad 2. tipično jajašce oploditi (opet) s jednom modificiranom Marijinom stanicom... "maleni Isus"-embrij... "građevni materijal").

Zašto riječ spontani piše velikim početnim slovom?! Odgovori smrade!

Vrh

PostPostano: Čet ožu 19, 2026 15:33 

Odgovori smrade!

Ne kaže li se da jedna nečija riječ - kao ova u tvom zadnjem postu - zna o osobi govori više od 100 naslikanih njegovih portreta?

„Vrhunac Božjeg plana je dolazak Isusa Krista, njegovo rođenje, život, smrt i uskrsnuće. Isus je tako naš pravi brat, nama u svemu jednak osim u grijehu“. – To valjda priznaješ?

U krunici molimo…“Koga si,Djevice, po Duhu Svetomu začela“ što je naše priznanje Božjeg svetog zahvata nad budućom Majkom svoga Sina, te da On silom Duhom Svetoga ne čini partenogenezu, jer bi rodila kćer, nego Duhom Svetim kao jedini PRAVI GENETIČAR stvara potrebni kromosom da bi rodila sina, muškarca.
Ako ti je um malo kratak za ovo, ne smeta. Ne kontaš ti mnogo toga!
A ti zamisli što bi bilo kad bi se dvojica hendikepiranih našla na brvnu kao dva jarca! Srećom, samo je jedan hendikepiran, a on samo potvrđuje rečeno: Nije u stanju složiti tri suvisle rečenice kojima bi dokazao koju sam to „točku“ iz Dogme prekršio.
I ne može, jer je nema, ako ima – daj odgovori ti…
Uf, ne mogu upotrijebiti tvoj epitet upućen meni kao zadnju riječ tvoga posta.
Nismo isti.
Hvala Bogu!

Vrh

PostPostano: Čet ožu 19, 2026 16:34 
Administrator

Upozoravam da vrijeđanje nije dozvoljeno na forumu, kao ni skretanje u osobna prepucavanja. Pozivam da se raspravlja o temi, na civiliziran način.

Vrh

PostPostano: Čet ožu 19, 2026 16:50 

Upozoravam da vrijeđanje nije dozvoljeno na forumu, kao ni skretanje u osobna prepucavanja. Pozivam da se raspravlja o temi, na civiliziran način.

U čemu sam ja kršio dogmu, pisao svetogmo - hoćeš li barem ti odgovoriti?
A međusobno uvažavanje je ovdje nekako samo polovično.
Vidljivo s koje strane vjetar piri.

Vrh

PostPostano: Čet ožu 19, 2026 19:02 
Administrator

Tvoj upis je prilično zbrčkan pa se ne vidi tko je što napisao, što je tu tvoje a što je tuđe, tako da je teško shvatiti o čemu pišeš i kome odgovaraš. A privatne rasprave i svađe ne spadaju na forum i neće se tolerirati, može se pisati samo o temi.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 80 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vrijeme na UTC + 01:00 sata