Vas dvojica ste zaista krasni dečki da se ja stvarno zapitam kome sam ja i što skrivio da se družim s vama. Vi se na ništa od moga teksta niste afirmativno osvrnuli osim pustih jeftinih i neutemeljenih kritika gdje želite pokazati nekakvu dominaciju koja ne postoji. Hrki, kad ti kažeš da je frano vrhunski poznavatelj teologoje onda pokaži i iznesi šta je on tu specijalno iznio svoje jer ove citate njemačkog teologa iza kojih on ne stoji ne smatram ozbiljnim. Oprostite da ne bude nerazumijevanja ja nemam ništa protiv samog kaspera ali imam protiv lijenog i umišljenog frana koji jeftinim kopiranjem hoće pokazati svoju veličinu a jedini je gori od njega hrki koji ga u tome fanatično podržava a nesvjestan i jedan i drugi o čemu ovaj njemac izlaže.
Dečki da ne duljim previše ja sam svoje rekao o vama u ranijim osvrtima.
Malo ste me čak i uspjeli izbaciti iz takta sa ovim združenim provokacijama.
Pa Fran je vrhunski poznavatelj teologije, djela teologa ...sve ima spremljeno od njih i poštuje njihovo mišljenje, za razliku od tebe...TI OČITO IMAš NEKI PROBLEM SA PRIZNAVANJEM AUTORITETA! I SA KNJIGAMA KOJE PIŠU AUTORITETI NA POLJU TEOLOGIJE.
Mogao si već od ranije vidjeti da je njegov stil pisanja takav kakav je...Fran je više puta naglasio da smo mi da slušamo nauk i teologe KC , a ne da puno filozofiramo poput protestanata i ateista