Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sub srp 25, 2026 17:55

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 795 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53
Autor Poruka
PostPostano: Uto ožu 31, 2026 12:16 

Sad si psiholog? Obraćaj se na Međugorje bolje ti je

Vrh

PostPostano: Uto ožu 31, 2026 14:05 

Otrov sebičnosti i mržnje vladaju tvojim srcen i zato nemaš mira. Obrati se i odi u Međugorje da nađeš mir i ondaće ljubav zavladati tvojim srcen pa nećeš biti tako pun svačega. Šta si tako protiv Gospinih ukazanja, ajde odgovori!

A što se ti obraćaš davno baniranom korisniku?

Vrh

PostPostano: Uto ožu 31, 2026 17:00 

Obraćaj se na Međugorje bolje ti je

Kako?! Kako da se obratim na Međugorje?! I šta bi to uopće trebalo značiti: "obratiti se na Međugorje"?! :|

Vrh

PostPostano: Uto ožu 31, 2026 17:26 

Kako?! Kako da se obratim na Međugorje?! I šta bi to uopće trebalo značiti: "obratiti se na Međugorje"?! :|

Nemoj biti neposlušan biskupu u Međugorju. Čitaj razmišljaj i živi poruke iz Međugorja koje su sa crkvenim odobrenjem. Gledaj vjerski program iz Međugorja. Zašto slušaš onog šta govori protiv i oće biti neposlušan. Ajde odgovori odma!

Vrh

PostPostano: Sub lip 20, 2026 14:43 

Malo pričate o čudesima i porukama od kada je Međugorje priznato a nekad je to bilo top tema.

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2026 09:02 

Ajde odgovori odma!

Nemam vremana. Igram: Mafia: The Old Country. A 23.6. dolazi "Breach of Trust" novi DLC za Frostpunk 2. Jako sam na knap z vremenom.

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2026 14:25 

Nemam vremana. Igram: Mafia: The Old Country. A 23.6. dolazi "Breach of Trust" novi DLC za Frostpunk 2. Jako sam na knap z vremenom.

Pitati će te starost di ti je bilo Međugorje u mladosti, a ti ćeš morati skrolati tri sata da se sjetiš..

Vrh

PostPostano: Ned lip 21, 2026 21:26 

Pitati će te starost di ti je bilo Međugorje u mladosti, a ti ćeš morati skrolati tri sata da se sjetiš..

Koliko računa za vodu i plin si do sada platio prika moj?! Živiš od mamine penzije.

Vrh

PostPostano: Pon lip 22, 2026 11:40 

Koliko računa za vodu i plin si do sada platio prika moj?! Živiš od mamine penzije.

Tko se obrati gospi Međugorskoj taj sam plaća svoje račune jer Bog se brine za ljiljane u polju a kako neć za vjernike. Aoni šta se samo igraju na kompjutoru mama financira iu 60tim

Vrh

PostPostano: Pon lip 22, 2026 11:49 

25. svibnja 2026. Gospa poručuje „Draga djeco! Nek vam ovo vrijeme bude vrijeme molitve i posta. Vratite se, dječice, u ljubavi Bogu koji je vaš mir. Ja sam s vama, dječice, i ljubim vas mojom majčinskom nježnošću. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!" (S crkvenim odobrenjem)

Vrh

PostPostano: Čet lip 25, 2026 12:12 

Lipanj 2026. godine donosi poseban milosni trenutak za milijune vjernika diljem svijeta. Navršava se velikih 45 godina od prvih ukazanja Kraljice Mira u Međugorju.

Ovaj jubilej nije samo povijesna obljetnica. On je živi dokaz nebeske prisutnosti koja već gotovo pola stoljeća hrani, tješi i obnavlja katoličku Crkvu.Plodovi koji govore sami za sebe!!

Dok teolozi i komisije vrše svoj posao, vjerničko srce prepoznaje stablo po njegovim plodovima. Međugorje je u proteklih 45 godina postalo najveća ispovjedaonica svijeta i duhovna oaza u kojoj se događaju čuda koja moderna znanost ne može objasniti.

Milijun obraćenja- srca okorjela u grijehu ovdje pronalaze mir i povratak sakramentima.
Duhovna zvanja: Tisuće svećenika, redovnika i redovnica osjetilo je svoj poziv upravo podno Brda ukazanja.
Rijeke milosti: Sveta misa, klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu i redovi za svetu ispovijed slika su žive Crkve.

Gospina poruka kroz sve ove godine ostaje jednostavna, evanđeoska i duboko katolička. Ona nas poziva na pet temelja duhovnog života, poznatih kao pet kamenčića:Molitva krunice srcem.Post srijedom i petkom.Čitanje Biblije svakog dana.Mjesečna ispovijed.Sveta misa kao središte života.

U svijetu punom nemira, tjeskobe i nesigurnosti, Međugorje svijetli kao pouzdani svjetionik.
I Papa Franjo je prepoznao te plodove dopustivši službena hodočašća, čime je Crkva još jednom potvrdila važnost ovog mjesta za modernog čovjeka.

Zato, o ovoj 45. obljetnici, obnovimo svoj odgovor na njezin poziv. Zahvalimo Majci što nas ne ostavlja same i što nas već desetljećima, s neizmjernom strpljivošću, vodi ka svome Sinu, Isusu Kristu.

Kraljice Mira, moli za nas!

Vrh

PostPostano: Čet lip 25, 2026 15:13 

https://medjugorje-news.com/gospina-sna ... ase-djece/

Sinoć kasno je završila devetnica Kraljici Mira u Međugorju...devet noći zaredom molilo se na Brdu ukazanja
Vidjelica Marija Pavlović Luneti i još neki...

Vrh

PostPostano: Sub srp 04, 2026 13:39 

https://www.youtube.com/watch?v=3pmh2yxAF0o

https://www.youtube.com/watch?v=kjraWcm28Dc

ovaj drugi je možda AI uradak ili mix, ali je zanimljiv

Vrh

PostPostano: Čet srp 23, 2026 15:50 

Otrov sebičnosti i mržnje vladaju tvojim srcen i zato nemaš mira. Obrati se i odi u Međugorje da nađeš mir i ondaće ljubav zavladati tvojim srcen pa nećeš biti tako pun svačega. Šta si tako protiv Gospinih ukazanja, ajde odgovori!

Ako si ti Simane primjer tog mira kojeg se može naći u Međugorju, ili Totus Tuus, onda fala ti na takvom miru. Nisam ja protiv Gospinih ukazanja, nego jednostavno mislim da se Majka Božja ne ukazuje u tom selu. Objasnio sam i zašto ne vjerujem. Tvoja agresivnost i svadljivost sigurno ne neće uvjeriti u suprotno.

Mislim da se tamo događa nešto što me ispunjava brigom i strahom, ali ne i mržnjom. Bojim se za naš narod. Bojim se jer mi se čini da se sprema nešto užasno.

Vrh

PostPostano: Pet srp 24, 2026 08:57 

Ako si ti Simane primjer tog mira kojeg se može naći u Međugorju, ili Totus Tuus, onda fala ti na takvom miru.

A šta ti prozivaš Simana i Totus Tuus?! Ajde odgovori. Tvoj brat blizanac JMertz1917 je napisao, citiram;

Ako se išta ikada i ukazalo u Međugorju, to je onda bio demon.

A ti si napisao, citiram;

Crkva nije priznala Međugorje, a taman DA I PRIZNA MEĐUGORJE, tamo se ne ukazuje Majka Božja.Tzv vidici lažu ili imaju ukazanja nečeg što nema veze s Bogom.

E moj sinko, ne valja ti posel.

Bojim se za naš narod. Bojim se jer mi se čini da se sprema nešto užasno.

Ja se bojim kad vidim da se tipovi poput tebe boje. Molim te prestani se bojati za naš narod i sve će biti u redu. Ti se "bojiš" za naš narod isto kao kad Majkićka napiše, citiram;

Nadam se da ćeš ti Bog dati milost shvatiti tu istinu, a možda ti pošalje i nekog poštenog povjesničara ili liturgičara kojem vjeruješ pa će ti on to isto objasniti jer očito sada to ne razumiješ i samo brkaš stvari.

Ja te samo preporučujem Božjoj milosti želeći da On napravi ono što ja svojom nesavršenošću ne mogu.

Kaj misliš Lars, jel se ona to stvarno nada da će Bog dati svoju milost da shvatimo istinu, ili je to samo tako napisala, reda radi?! I jel nas stvarno preporučuje Božjoj milosti ili je to samo napisala?! To je isto kao kad se ti Lars "bojiš" za naš narod. Potpuno isto.

Kažem tebi Lars, ujedno i Majkićki: PRESTANITE se bojati za nas i PRESTANITE nas preporučivati Božjoj milosti. :lol: :lol:

Dopusti Lars da te upitam: jesi li ti modernista ili tradicionalista?! :lol:

...daj prestani više opterećivati svaku raspravu s tim pojmom čiju pozadinu ionako ne razumiješ, jednako kao što ne razumiješ ni značenje pojma tradicionalizam, kojeg su ti puna usta.

:lol:

Dečki moji! Hudo!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 795 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53

Vrijeme na UTC + 01:00 sata