Ako si ti Simane primjer tog mira kojeg se može naći u Međugorju, ili Totus Tuus, onda fala ti na takvom miru.
A šta ti prozivaš Simana i Totus Tuus?! Ajde odgovori. Tvoj brat blizanac JMertz1917 je napisao, citiram;
Ako se išta ikada i ukazalo u Međugorju, to je onda bio demon.
A ti si napisao, citiram;
Crkva nije priznala Međugorje, a taman DA I PRIZNA MEĐUGORJE, tamo se ne ukazuje Majka Božja.Tzv vidici lažu ili imaju ukazanja nečeg što nema veze s Bogom.
E moj sinko, ne valja ti posel.
Bojim se za naš narod. Bojim se jer mi se čini da se sprema nešto užasno.
Ja se bojim kad vidim da se tipovi poput tebe boje. Molim te prestani se bojati za naš narod i sve će biti u redu. Ti se "bojiš" za naš narod isto kao kad Majkićka napiše, citiram;
Nadam se da ćeš ti Bog dati milost shvatiti tu istinu, a možda ti pošalje i nekog poštenog povjesničara ili liturgičara kojem vjeruješ pa će ti on to isto objasniti jer očito sada to ne razumiješ i samo brkaš stvari.
Ja te samo preporučujem Božjoj milosti želeći da On napravi ono što ja svojom nesavršenošću ne mogu.
Kaj misliš Lars, jel se ona to stvarno nada da će Bog dati svoju milost da shvatimo istinu, ili je to samo tako napisala, reda radi?! I jel nas stvarno preporučuje Božjoj milosti ili je to samo napisala?! To je isto kao kad se ti Lars "bojiš" za naš narod. Potpuno isto.
Kažem tebi Lars, ujedno i Majkićki: PRESTANITE se bojati za nas i PRESTANITE nas preporučivati Božjoj milosti.
Dopusti Lars da te upitam: jesi li ti modernista ili tradicionalista?!
...daj prestani više opterećivati svaku raspravu s tim pojmom čiju pozadinu ionako ne razumiješ, jednako kao što ne razumiješ ni značenje pojma tradicionalizam, kojeg su ti puna usta.

Dečki moji! Hudo!