Josip2 je napisao/la:
.Nijedan Katolički karizmatik nije rekao da on liječi nego da liječi Isus Krist.Ovo liječenje na daljinu nerade Katolički karizmatici a ako ti je netko ponudio tako nešto nebi bio grijeh da imenom i prezimenom kažeš tko je taj tko liječi na daljinu.Mislim da se to najvjerovatnije radi o nekom alternativcu a ne o Katoličkom karizmatiku.
da,nisam ni ja rekla,u prvom postu sam bila nejasna,ali sam se poslje ispravila...
Ovu MOLITVU PREKO TELEFONA..mole vjernici pripadnici RKC...Ne radi se o Alternativcima..
Meni nije cilj,da osudjujem ljude,jer dobro znam da je Karizmatizam priznat od RKC i Vatikana,i ja zelim da prihvatim...Ali se ne slazem s onim sto se uzima iz drugih Religija...A ne kazem da je ta molita preko telefona uzeta od drugih religija...a za mene "ona jeste molitva na daljinu,za ozdravljenje"
Zato mi je vazno da cujem sta kaze nasa Crkva na to,na takvu vrstu molitve...i koliko je ispravna...
tako nešto nebi bio grijeh da imenom i prezimenom kažeš tko je taj tko liječi na daljinuDa li je grijeh ili nije grijeh ako kazem ime,ja ne znam...Znam jedno ,prije nego li saznam odgovor da necu napisati javno...trazim odgovor,i ostajem i dalje kod trazenja?
Svakako da bi najlakse bilo da napisem javno...ali iz jednog drugog razloga ne zelim...
Jednom sam na jednoj Katolickoj stranici od jednog ,mozda najpoznatijeg Karizmatika ,napisala "nakanu za molitvu" Morala sam se registrirati da bi upisala..Poslje sam dobivala pisma ,cestitke za Bozic i Uskrs...
i onda dobijem jedno pismo ,sto me je iznenadilo..Bez mnogo razmisljanja,"objavila sam to pismo " ,na jednom forumu, na ovakvoj temi...Sadrzaj je bio slican,ovom s kosaricom i novcom..
Nisam nista vidjela lose u tome,sto sam kopirala i stavila na forum,jer sam trazila odgovor...
U kasne vecernje sate stavila sam na forum...i otisla na spavanje..Sutra dan kada sam dosla na forum ,docekala me pp, " od novog clana foruma,koji se zbog mojeg posta registrirao"
Moj post je bio izbrisan,jer je odmah zatrazio od Administratora,da to ucini....
A ja sam dobila poruku,da to vise ne radim...Da "on" taj karizmatik,ima ljude u cijelom svijetu,koji prate forume i stranice,sta se pise...Shvatila sam da je to pismo bilo samo za mene,ali i pored toga nije mi jasno ,zasto je to tajna...ako sam pitala...problem je bio,sto nisam smjela staviti pismo gore,nego pitati mojim rijecima,sto zelim cuti...
Zato iz tih razloga sam postala oprezna,i ne pisem nicije "ime javno",koje moze da donese neke probleme...Ako jednom dobijem odgovor,objaviti cu ga,ali ime covjeka necu napisati....
ako netko bude htjeo saznati,moci ce mi se obratiti preko pp,i odgovoriti cu,ali nikako javno..!