Rio,
Citat:
Osim toga, pazi da Grünfeldicu ne izsotoniziraš,
Nepotrebno lijepiti takve etikete, moji stavovi su samo dijametralno suprotni od njenih…
Citat:
a Saru iskuješ u zvijezde.
Ne bi bilo loše, dobra ideja…!
Citat:
- pusti ta 'obožavanja',
Ne mogu.
Bit ću iskrena. Kad sam prvi put došla na ovaj forum, učlanila sam se jer sam vidjela ulogirana imena kao Sara, Sneni, Angelus, Barbaraa, a njihove sam postove voljela čitati i na drugim forumima, pa sam prema tome zaključila kako je ovdje jedna zdrava, vedra i dobra klima… Nisam se prevarila, svaki dan mi je zanimljivo…
Citat:
a ako je to generalni iskaz da poniznost raste s količinom znanja, onda je to besmislica, i to veća, nisam dugo nešto besmislenije čuo.
Meni nije besmisleno, nego vrlo, vrlo logično, ali taj rast se javlja samo kod realnih ljudi koji znaju da je Boga nemoguće do kraja dokučiti, i tajne svijeta do zadnjih dubina spoznati…
Citat:
… nadam se da nećeš ovo shvatiti kao zapodijevanje 'kavge', a i vi ostali, tj da ćemo manje više ostati pri temi.
Jedna od dobrih stvari kod forumaša je dar razlučivanja okolnosti kada i s kime je potrebno zapodjenuti kavgu, a kada je to neprimjereno… I to je neka vrst poniznosti i otvorenosti Duhu…