purple je napisao/la:
Meni to zvuci kao da se na nekog konkretno mislilo, ali je sve ostalo u paketu opcenitog. Tko zna.
Meni isto liči da je na nekoga konkretno mislio no čudno je tako pisati u rubrici Riječ čitateljima jer ispada kako ima samo par čitatelja kojima se urednik obraća krajnje osobno pa sve izgleda kao "moj obračun s njima".
Način Šarčevićevog djelovanja komentirao je Ivan Šimić
http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=470Oštro zbori i optužuje Ivan Šarčević. On izgleda sve zna i sve je shvatio. Naše razloge (hercegovačke, hercegbosanske, razloge većine Hrvata u Bosni i Hercegovini) niti sluša, niti želi čuti. Kad je napokon primjetio da ta većina u velikoj mjeri ne dijeli njegove političke stavove, onda tu većinu proglašava zaglupljenom. Da bi cijela stvar izgledala uvjerljivije, on nam spočitava naše političare, kao da i nama tih političara – prečesto nevjerodostojnih, korumpiranih - nije puna kapa; prokazujući vlastodršce on nastoji kompromitirati legitimne narodne zahtjeve i ciljeve.Uglavnom loše je kad urednik jednog katoličkog lista koristi taj medij za promociju osobne političke borbe i obračun, preko leđa napaćenih vjernika i Crkve u BiH!