EnnA je napisao/la:
Ma vi jednostavno nerazumijete u koliko pokvarenoj sredini zivim...i tesko je to za shvatit dok jednostavno nedozivite to..
Da,ja prva ne razuimijem ,da u Hrvatskoj ima toliko pokavarena sredina a da drugi nista ne primjecuju..i jos gore "vide,a nista ne poduzimaju"
Hajde nam molite draga Enna...opisi malo svoje zupljane...kakvi su oni...u zivotu..?
Citat:
Ne vode ljubav javno..ali javno svecenik,njegova cura i dijete idu na more,javno dolazi ona kod njega.
Tko to jos zna osim tebe..? Jesi li popricala u svojoj zupi s nekim o tome..Ima li u Zupi Zupni Pastoral...zasto im ne prijavite..?
Citat:
Taj čovek pravi cirkus od mise,bilo je slucajeva da je dosao pijan na misu,nije bio u stanju da vodi misu,ukinuo je sve jutarnje mise ili ti zornice,kod nas vecernica nema,on je cak uspio nase prostenje slaviti nekog drugog datuma a ne onog kako stoji u katolickom kalendaru!
Ovo je zaista strasno......cuti ,da se tako nesto dogadja...a kamoli zivjeti s tim...
Ako je ikako moguce potrazi nekoga i popricaj o tome..ukoliko nemas hrabrosti sama da pricas s tim svojim Zupnikom...obrati se nekom drugom Sveceniku,ili u Biskupiju...
Tu,svakako nesto ne mirise...Ja necu trditi,kako to nije istina...ali me cudi da narod to trpi...i ne prijavljuje nadleznima za to..??
Citat:
Ali Bog ce mu sudit za grijehe....ne mi
Da Bog ce suditi svakome...nije nase da mu sudimo,nego da upozorimo na ono sto nije uredu i ispravno ,i ako treba prijaviti i dalje kako bi se dokazalo sta je tu zaista istina...Nasi Katolicki Svecenici nemaju dozvolu da zive s nekim kao u braku...? Kako ti ovdje navodis...?