Citat:
Čekaj malo, jesu se oni tako oblačili doma ili u školi? Kakve veze ima škola i dress kod sa tim što netko radi kod kuće? Onog trena kada se napuste prostorije škole, kakva to pravila škole i dalje vrijede?
Čekaj ti malo, ako si ti ravnodušan i ako ti je svejedno što će netko rediti izvan škole, pucati se u vene ili nositi gače na glavi, to je tvoj karakter i tvoja stvar. Možda časne nisu jednostavno ravnodušne na nečije licemjerje ili neprimjereno ponašanje za katoličku gimnaziju u koju idu. Kada bi ti djevojka rekla, da te nije briga s kim će ona biti dok nije s tobom, bilo bi ti svejedno, jel da? Mislim da ovdje nije stvar samo o ravnodušnosti na koju se ti ponosiš, možda je nekima i stalo. Što ti zvuči nevjerovatno!!
Citat:
Ono što je časna napravila (i ne, nema veze što je to časna, koliko si god vi umišljali važnost istog) je po meni zlobno. Kladim se da je imala dobre namjere kada je vijest prenosila roditeljima </sarkazam>.
Ne umišlajmo, jednostavno je preprozirno, i nemoš to prikriti sarkazmom!
Citat:
A vi malo smanjite svoje ponose i spustite nos, čim se nešto nekome prigovori a taj je katolik, odmah je to hajka, jer ne bi on to nikada napravio, ipak je on vjernik i živi svoju vjeru.
A ti malo spusti svoje predrasude i mržnju prema svemu što ima veze s Crkvom. I ne dramatiziraj to s katoličanstvom, jer smo svi svjesni da je najgori đavao pobožni đavao. Ali u tvojim postovima se jako dobro vidi natezanje mak na konac i bolesnu potrebu da se pametuje svaki puta kad ili ako ljudi koji se nazivaju katolicima pogriješe. Neznam što želiš s time postići, možda sebe umiruješ ili tješiš s "ma vidi njih, ja sam prekrasan, kakvi su oni". Djeluješ frustrirajuće!!
Citat:
Dajte molim vas.
Što, da ti klimamo glavom?