Barnaba je napisao/la:
Ja bih dobronamjerno pitao kako te nije uznemirila činjenica što je stranica s koje si preporučio članak napravljena isključivo za prikupljanje materijala kojim se u biti diskreditira Crkva?
Ne bih odmah donosio takve zaključke, jer zaista ne znam tko stoji iza te stranice, no fokusirao sam se samo na članak jer me skupa sa fotografijom zaista jest malo uznemirio, očigledno nije fotomontaža već se to i dogodilo.
Inaće, s obzirom na prethodne postove, smatram da nije korektno nekoga napadati samo zato što vjeruje u određene privatne objave, to je ipak stvar osobnog izbora, kako sam ranije rekao ako tko hoće nek vjeruje, tko neće ne mora, i to je to.

Naravno da danas ima masu lažnjaka, te treba biti na oprezu i mudar.
Svi mi vjerujemo i znamo da Duh Sveti vodi Crkvu, no isto tako znamo da je bilo kroz povjest raznih loših Papa na Petrovoj Stolici te je tada Crkva prolazila kroz teška vremena. Bog to očigledno dopušta kako bi se Crkva pročistila te izašla jača i bolja. Nekako mi se čini da i današnja Crkva treba jedno dobro čišćenje.
Što se tiće Pape Franje I, mislim da je preuranjeno donositi nekakve ocjene, najbolje da se svi strpimo pa da vidimo plodove njegovog rada.