zdrave je napisao/la:
Političar, pogotovo u vrhu vlasti, NEMA pravo zagovarati bilo čije interese, naročito samo jedne grupacije!
To valjda jasno kaže i ovaj, od Adrijane citirani momak koji je"… protiv državnog uplitanja u redefiniciju braka i "izmišljanje" novih vrsta obitelji i zalaže se za pravo djece da imaju i majku i oca"
Da, Zdrave, razumijem te, ali u vlasti očito nitko nema hrabrosti da gleda na zdrav razum kad su direktive suprotne.
Sjećaš li se onog vica kad oficir JNA kaže vojniku: Kad ja kažem da nema Boga, onda nema Boga. Nema se tu šta mislit...
Vidimo i ove "udruge" koje su protiv braka. Neke bi možda mogla zastrašiti njihova brojnost, ali kad se bolje pogleda vidi se da je svima njima zajedničko to što ih je godinama financirala i podupirala (a neke i direktno stvorila) britanska ambasada skupa s Otvorenim društvom (Soros). Tu mislim na one udruge okupljene oko takozvane Platforme 112. Navodno 60.
One djeluju unisono i orkestrirano, a kad jedna bude ugrožena sve druge skaču da ovu ugroženu zaštite i da bismo mi mislili kako je to neka velika količina običnih građanskih udruga. A nije.
Ono što ih još veže skupa na način jednojajčanih blizanaca jest potpuno jednaki svjetonazor, filozofija koja bi se ukratko mogla sažeti u ove pojmove: LGBT prava, "ženska" prava (abortus), rodna ideologija, manjine iznad većine (poglavito Srbi), REKOM, izjednačavanje krivnje Hrvata i Srba u Domovinskom ratu, militantni ateizam, izbacivanje vjeronauka iz škola.
Svaki od tih ciljeva im je jednako važan, pa tako dok dođe na red vjeronauk u školama sve te udruge (također i LGBT i ekološke udruge) branit će jedna drugu kao da je strateški važno uništit drugačiji svjetonazor. A što najviše žalosti, jest što ova vlast nastupa kao da su interesi tih udruga interesi i naše domovine, premda one s njom nemaju veze.
To su interesi znamo čiji, al se o tome "ne smije" govoriti...