Kresimir Fly je napisao/la:
patriot_1 je napisao/la:
Što je za tebe ovdje uvreda?
Kršćanski je istinu zboriti , kako meni tako i tebi!
Navedi uvrede,please!
Neću navoditi, i sam znaš da nije pristojno kad se uđe u tuđu kuću vrijeđati onoga koji te ugostio, hvaliti svoje, proglašavati nevaljanim i krivim domaćinovo.
To nije pristojno i uvredljivo je.
Radi se o elementarnom!
Nađi , ako si pismen i pametan (u što ne sumnjam) koliko sam ja pohvala iznio na račun Katolika a kritika na račun Protestanata I sve će ti biti jasno!
Ne sumnjam da si pisman i pametan ali sumnjam da si pošten!Napisah na nekoliko foruma ,i ovdje ću,ima Protastantskih crkava koje su gore od loših Katoličkih.I ni puškom me nebi u takve natjeralo!A ipak,neke protestantske crkve su izvanredno dobre!I neke Katoličke!To je moj stav,bez pragmatizma!
Zar je uvreda ako napišem da među svećenicima I biskupima ima I bilo je pedofila?Pa to je i Papa rekao!Zar je uvredljivo ako napišem da je Papa bilo moralnih nakaza?Borgije i dosta drugih!Uvredljivo je ako je to laž!A nažalost nije!A ja bih volio da to nije istina,ali je!Ateisti i sljedbenici nekršćanskih religija na forumima često napadaju Pape i svećenike ,sa famom da su svi loši,pedofili i lopovi!Ja tu odlučno stajem na stranu moje brace Katolika i imam
oštre rasprave sa njima!Jer je to laž!Npr,"sefirot" je jedan od najgorih!Klao sam se sa njime 10 g zbog Katolika!
"Tuđa kuća"?Čudno!Jel ti misliš da ja kao Protestant nesmijem ući u Katoličku crkvu?Ni forum?Pa meni je moj prijatelj svećenik dao i euharistiju iako zna da sam protestant!Na Misi u Opatiji!