samo da napomenem...pitao sam te to u najboljoj vjeri...bez ikakvih provokacija isl....stvarno me je zanimalo koji ti je bio pogrešan odgovor
koje informacije ne želim dati?..ispada po tebi da sam ispunio anketu , ali da ne želim dati svoje rezultate
ako sam ispunio što ih ne bi dao...ako sam bio loš a želim se pokazati bolji, tko mi brani da kažem da sam imao 12 bodova...kao da itko znao koliko sam imao? ...ako sam pak bio dobar tko me sprečava da kažem imao sam 12 ili 13 bodova?...mislim uopće mi je glupo da ti moram na ovo odgovarati i oko ovoga raspravljati
ovo ti pišem jer vidima u zadnje vrijeme da si me uzeo na pik i pišeš samo da kontriraš... na temi Međugorje odgovori su ti totalno trivijalni i nerelevantni...u stvari ne daješ odgovore...samo cinične komentare i podbadačka pitanja---žalce i bockanja.... a i ovdje ovaj tvoj žalac - odgovor je totalno neargumentiran i bez temelja
kako ću ti dati informaciju o bodovima na anketi ako je nisam ispunio??
kako ću ti odgovoriti na koje ja pitanje nisam odgovorio ( TO SAM JA TEBE PITAO...osim toga uopće neznam da anketa još traje , jer je dosada nisam čitao)kada na njih nisam odgovarao?
ako ćemo tumačiti tvoj odgovor , ja bih sada trebao ispuniti anketu , javiti ti broj bodova i onda ćeš ti tek...ma bez veze , na kakve ti mene glupe replike prisiljavaš
zaboravi, batali ...nema smisla
Iz načina na koji pišeš da se zaključiti kako imaš problem s percepcijom tuđih postova pa ili ih zaljubljeno čitaš ili bezuspješno diskreditiraš. Mene zapravo ne zanima koliko ti imaš točnih odgovora u anketi već sam te, trivijalnim pitanjima, htio potaknuti na čitanje materije o kojoj postavljaš pitanja. Međutim, tebi je to nekorektno i besmisleno, a nije ti nekorektno ne pročitati ništa, već samo propitkivati druge. Mogu ti samo napisati kako se na taj način nikada nećeš biti jasan i korektan sugovornik o bilo kojoj temi. Nije mi jasno zašto se bojiš provjeriti svoje znanje o Papi?