Ja savršeno dobro razumin šta ti želiš reć, samo što ti uopce ne kuzis šta ja tebi govorim! Ti misliš, volila bi da mi objasniš odakle ti ta teorija, da svaki put kad se sotona ide ukazat, da treba dopuštenje od Boga da se prerusi! Ja ću još jednom ponovit,jer ti voliš stavljat ljude u ladice,da ja ne tvrdim ni da je sotona ni da lažu,jer o tom ne znam dovoljno. Znači hipotetski- ako je sotona, zašto misliš da se ne bi mogla toliko dugo ukazivat u tom obliku??? Po tebi su sva (a ima ih na tisuće) ukazanja u svijetu,koja nisu naravnog podrijetla i koja traju, isključivo ukazanja Gospe i Isusa???? Zašto uopće Crkva dozvoljava mogućnost da se nešto tako proglasi djelom Sotone ako se dokaže nadnaravnost??
anđele , sotonu, Gospu nitko ne može vidjeti bez Božjeg dopuštenja!...to ti je dolazak iz pete ili xy dimenzije dimenzije u našu 3+1 dimenziju!
sotona nas može kušat,ko što nas kuša cijeli život...ali mi ga ne vidimo nikada kada nas kuša , nagoni na grijeh isl.
ali se sotona koji je duh , ne može ukazivati nikome bez božjeg dopuštenja
isto tako ni Gospu ne može nitko vidjeti ako Bog to ne dopusti
opet , te pitam , zašto bi Bogu 6 običnih seljaka- djece iz m. bilo bitno da ih kuša preko prerušene sotone čak 34 godine??????
kiužiš da to nema smisla
ako padre pio ima viđenje vraga ( par puta samo) onda to ima smisla...ili neki drugi mistik i svetac
za neuku djecu je logičnije ako se radi o nadnaravnom viđenju da imaju viđenje Gospe , jer se Gospa skoro uvijek ukazuje djeci, malodobnim i neukim...rijetko kada biskupima i učenim teolozima!